Yeni Başladım Sizce Nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adventurous

Kayıtlı Üye
Youtube konusunda daha yeniyim bu forumdan araştırmalarımla ve 1 arkadaşım sayesinde birşeyler öğrendim şuanda adsensem bu sizce durum nasıl ?

A0AcFGN.png

başlayalı 5 günde bu haldeyse;bu performansla 5 hafta sonrasını düşünemiyorum :) çok güzel başarılar kardeşim :)

isteyipde olamadığımız yerdesin başarılar

Ayrıca videoyap botunu yapan admin saolsun öyle bot olmasa zor yapardım ilk etapda bot olduğunu bilmediğimden Sunucu aldım sonra botu öğrendim botu aldım saolsun ordan yapıyorum ve süper birşey :)

Başarılar dilerim gayret ve çaba ile asilmayacak yol yok ;)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Youtube konusunda daha yeniyim bu forumdan araştırmalarımla ve 1 arkadaşım sayesinde birşeyler öğrendim şuanda adsensem bu sizce durum nasıl ?

Merhabalar hocam, öncelikle başarılar dilerim :)
Bende yeni başlayanlardanım, 3.günüm bugün yalnız çok az bilgiye sahibim, bir kaç sorum olcaktı sizde yeni başlayanlardan olduğunuz için, vakit ayırmak isterseniz skype'dan görüşebilir miyiz :)

bende yeni başladım..hayırlısı bakalım nasıl olacak..

Merhabalar hocam, öncelikle başarılar dilerim :)
Bende yeni başlayanlardanım, 3.günüm bugün yalnız çok az bilgiye sahibim, bir kaç sorum olcaktı sizde yeni başlayanlardan olduğunuz için, vakit ayırmak isterseniz skype'dan görüşebilir miyiz :)

Tabi hocam sorabilirsiniz buradan özel mesaj yolu ile

Güzel bir başlangıç.
Uzun videolar ve video ortası reklamlar ile sayfa to oranını yükseltebilirsin.
Başarılar...

Güzel bir başlangıç.
Uzun videolar ve video ortası reklamlar ile sayfa to oranını yükseltebilirsin.
Başarılar...

teşekkür ederim hocam uzun video ve video ortası reklam çalışıyorum zaten daha yeni kanallarım ondan düşük olabilir

Güzel görünüyor..Bende böyle başlamıştım daha sonra ünleme düştüm daha sonra bi kanalıma telif atmışlar bütün kanalların alt ve ana kanallar hepsinin para kazanması kapandı sonra tekrar açtım..Videolarım silindi falan..Şuan herşey güzel gözüküyor olabilir ama dikkat et youtube'dan alıp youtube a atarken telif yeme olasılığın yüksek..Özgün çalışmaya bak , ıssız köşede kimsenin uğramadığı siteleri bulmaya çalış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri