Yeni başladım ve Youtube ile alakalı sormak istediğim sorular var

• Kullanıcı Alpi1s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alpi1s

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar, normalde burda öyle kolay kolay yardım konusu açmam yani açmadan önce araştırma yaparım ancak bazı yerlerde ya ben anlamadım olayı ya da benim sorunum ile alakalı değil onun için bu konuyu açma gereği duydum.

1. Sual : Sanırım çoğu herkesin dertlerinden biri olan bir dert ünlem derdi şuan para kazanmam uygun gözüküyor ancak hep video yükledikten sonra para kazanmayı açınca geliyor bu benim özgün videolarım olsa böyle oluyor bazı yerlerde mesela burda sabit konu olarak ünlemi geçme olayı anlatılmış onuda denedim malesef bir sonuç alamadım şuan 500 ' den fazla video mevcut ancak sadece 1 - 2 tanesi para kazanması aktif bunların para kazanmasının hepsini toplu şekilde nasıl ayarlıyabilirim ? bir daha video yüklediğimde ne yaparsam böyle olmaz bu sorumun cevabını almak istiyorum sizlerden gerçekten başa bela bir dert insanı bezdiren ve youtube işinden usandıran bir dert bu ... ( bana göre )

2. Sual : Youtube Analytisc sayfama girdiğim zaman en başta böyle bir yazı karşılaştım ne anlama geldiğinde google transtale ile çevirmeye çalıştım ancak başaradım bilgisi olan arkadaşlar bu yazıyı bana çevirip anlatabilirler mi ?

yazı :

"We undercounted views from April 29th through May 12th by about 2% and on May 14th by about 10% We will be adding those views back in over the next couple of weeks."

Cevaplarınızı ve Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürlerimi sizlere sunuyorum.

Ben de yeni olduğum için sadece ikinci soruna yardımcı olabilirim. Orda 29 Nisan ve 12 Mayıs arasında (sanırım kendi sorumluluklarındaki teknik bir nedenden dolayı) izlenme sayılarını normalden %2 az saydıklarını ve gelecek haftalarda bu eksikliğin giderilerek sayıların yeniden ekleneceğini söylüyor.

Ben de yeni olduğum için sadece ikinci soruna yardımcı olabilirim. Orda 29 Nisan ve 12 Mayıs arasında (sanırım kendi sorumluluklarındaki teknik bir nedenden dolayı) izlenme sayılarını normalden %2 az saydıklarını ve gelecek haftalarda bu eksikliğin giderilerek sayıların yeniden ekleneceğini söylüyor.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Rica ederim:) Asıl büyük soru 1.'si umarım yardım eden çıkar.

Merhaba arkadaşlar, normalde burda öyle kolay kolay yardım konusu açmam yani açmadan önce araştırma yaparım ancak bazı yerlerde ya ben anlamadım olayı ya da benim sorunum ile alakalı değil onun için bu konuyu açma gereği duydum.

1. Sual : Sanırım çoğu herkesin dertlerinden biri olan bir dert ünlem derdi şuan para kazanmam uygun gözüküyor ancak hep video yükledikten sonra para kazanmayı açınca geliyor bu benim özgün videolarım olsa böyle oluyor bazı yerlerde mesela burda sabit konu olarak ünlemi geçme olayı anlatılmış onuda denedim malesef bir sonuç alamadım şuan 500 ' den fazla video mevcut ancak sadece 1 - 2 tanesi para kazanması aktif bunların para kazanmasının hepsini toplu şekilde nasıl ayarlıyabilirim ? bir daha video yüklediğimde ne yaparsam böyle olmaz bu sorumun cevabını almak istiyorum sizlerden gerçekten başa bela bir dert insanı bezdiren ve youtube işinden usandıran bir dert bu ... ( bana göre )

2. Sual : Youtube Analytisc sayfama girdiğim zaman en başta böyle bir yazı karşılaştım ne anlama geldiğinde google transtale ile çevirmeye çalıştım ancak başaradım bilgisi olan arkadaşlar bu yazıyı bana çevirip anlatabilirler mi ?

yazı :

"We undercounted views from April 29th through May 12th by about 2% and on May 14th by about 10% We will be adding those views back in over the next couple of weeks."

Cevaplarınızı ve Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürlerimi sizlere sunuyorum.

Hocam 1 . sorunu da ben cevaplıyayım.

Video yöneticisine girdiğinde o sayfadaki bütün videoları seç. sonra beninki ingilizce olduğu için aksiyon yazıyo mesele sende uygula falan yazabilir öle bişi. oraya tıkla oradan para kazanmayı seç sana otomatik sorması lazım bütün videolara uygulansın mı tarzında sende onayla. sonra vur gitsin :)

Edit: Sanırım olayı yanlış anlamışım sen hepsinden ünlem mi aldın. Öyleyse zor valla işin dostum

1. Sorunun cevabı http://www.ytpara.com/youtube-sorun...n-farkiyla-15-05-2014-gizli-bilgi-icerir.html bu konuda diyilenleri yap ünlem görmüyorsun.
2. Sorunun cevabı hesabını yeni açtığın için herhangi göstericek raporunun olmadığını söylüyor sistem..

yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşı. Hesabında 29nisan ile 12 mayıs arasındaki izlenimlerin yüzde%2si ve 12-14 mayıs arasındaki izlenimlerinde %10u nu saymadıklarını. Bu hatanın bi kaç hafta içinde düzeltilip izlenimlerin ekleneceği yazıyor

yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşı. Hesabında 29nisan ile 12 mayıs arasındaki izlenimlerin yüzde%2si ve 12-14 mayıs arasındaki izlenimlerinde %10u nu saymadıklarını. Bu hatanın bi kaç hafta içinde düzeltilip izlenimlerin ekleneceği yazıyor

Allah razı olsun kardeşim bilgilendirmen için bende hitlerim neden az diyorum :) ah birde şu ünlem konusuna bir çözüm bulabilsem öbür türlü tek çare yeni kanal açmak olacak sanırsam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri