yeni başladım yardımınıza ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrJoney1sTR

Kayıtlı Üye
merhaba, bir kaç sorum olacak size

1- youtubeye gmail ile üye olduktan sonra adsense başvurusu yapacağım ne zaman onaylanır ?
2- kanal hakkında hiçbir bilgim yok aynı üyeliğe 3-5 tane kanal açsam bana yararı ne olacak, nasıl açabilirim ? tek kanala yüklesem bütün videoları ne zararı olur ?
3- ödeme için şuan banka hesabım yok banka hesabımı sonradan eklesem olur mu yoksa üye olur olmaz mı yüklemem gerekli ?

1) adsense hesabı genellikle 24 saat içinde onaylanıyor.Normalde 2-3 Gün
2) -----
3)adsense onaylandıktan sonra 20 TL geçmeniz gerekecek , pin gelecek daha çok var yani sorun olmaz.

2-) Aynı maile 3-5 tane kanal açamak demek, kanalın biri uçtuğunda diğerlerininde uçması demektir. Bütün videoları tek kanala yüklemek yine risklidir tabii video sayısı 300-500 gibi ise..Bence her mail için 20 tane video

1) adsense hesabı genellikle 24 saat içinde onaylanıyor.Normalde 2-3 Gün
2) -----
3)adsense onaylandıktan sonra 20 TL geçmeniz gerekecek , pin gelecek daha çok var yani sorun olmaz.

hocam merhaba bana 200 tl demişlerdi 20'tl yi geçincemi pin yola çıkıyor hiç düşünmemiştim hatta pin girdim yani hesap ekledım sanırım o gelince parayı alabılıyorum dogrumu pin gelince o kodu gırıncemı hesabımıza havale ediliyor miktar?

pin gelince hesap onaylanıyor sadece.. Ödeme almanız için 200 TL'i geçmeniz gerekiyor.

artık pin 10 tl kesinleşince yola çıakr 20 tlde değil bunu düzeltmek isterim

sen başvurdugun gmaille arada bir adseneye giriş yapmayı dene bana mail gelmemişti girip politikaları kabul etmiştim

herkese cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum, bir sorum daha olacak forumu kirletmemek açısından buradan yazmayı uygun gördüm.

google adsenseden dolar olarak para çekebilirmiyiz yani amerika üzerinden hesap açmak mümkün mü ? türkiyede çok az para veriyorlar.

herkese cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum, bir sorum daha olacak forumu kirletmemek açısından buradan yazmayı uygun gördüm.

google adsenseden dolar olarak para çekebilirmiyiz yani amerika üzerinden hesap açmak mümkün mü ? türkiyede çok az para veriyorlar.

Sizleri saygıya davet ediyorum. Sizleri anlayışa davet ediyorum. Azıcık kafanızı kaldırıp forumda neler yazmışlar diye baksanız bizler de aynı soruları sürekli cevaplıyor olmayız. Rica ediyorum anlayış anlayış...

Sizleri saygıya davet ediyorum. Sizleri anlayışa davet ediyorum. Azıcık kafanızı kaldırıp forumda neler yazmışlar diye baksanız bizler de aynı soruları sürekli cevaplıyor olmayız. Rica ediyorum anlayış anlayış...

Sormayın hocam ya, forum üyeliğe bi açıldı.Bir ALLAH'ın kuluda araştırayım demiyor.Her açılan konunun cevabı yüzlerce kez verildi.Herkes hemen kazanma derdinde.Hiç araştırim öğrenim yok.

Yeni başlayanlar için bakılması gereken 100 konuyu Acil kan aranıyor yazan yerin altına veya onun gibi sayfanın başına koysak . Rica ediyorum yönetici arkadaşlara ;)

forumu okuyun lütfen.
gerekirse ilk 1 hafta okuyun kendinize bir yol yöntem belirleyin sonra video yüklemeye başlayın.sıfır bilgiyle olacak iş değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri