Yeni Başlayan Herkese Bedava Yardım

• Kullanıcı myozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Diyelim elimizde 10 kanal var. Hepsi adsenseye bağlı bu kanallardan birisinin para kazanması kapatıldı. Bu durumda diğer kanalların etkilenmemesi için neler yapılmalı?

Diyelim elimizde 10 kanal var. Hepsi adsenseye bağlı bu kanallardan birisinin para kazanması kapatıldı. Bu durumda diğer kanalların etkilenmemesi için neler yapılmalı?

Kanallarından birinin para kazanması kapatılırsa diğerlerininde kapatılır bildiğim kadarıyla hocam

hocam vds de yüklerken videolara ayrı ayrı açıklama ve etiket nasıl giriyorsun? mesela 100 video atsak tek tek uğraşılmaz bunun kolay yolu var mı?

para kazanması kapanan kanalı gmail i ile beraber kökten sil. kesin çözüm. ama bunu yaparken bu kapanan kanalın gmail i adsensenin gmail i olmaması lazım. öyle bi durumda adsenseye yönetici gmail atamak gerekir

hocam vds de yüklerken videolara ayrı ayrı açıklama ve etiket nasıl giriyorsun? mesela 100 video atsak tek tek uğraşılmaz bunun kolay yolu var mı?

Hepsine ayrı ayrı etiket gireceksen mecbur uğraşacaksın benim günde 1 saatim etiket girme sadece :)

Abi para kazanamıyorum yapamıyorum yardım et, kanal açıp 5-10 video çekiyorum pert oluyor kanal kapanıyo .s

Hepinize bi iyilik yazın google ye hangi dilde çalışmak iştiyorsanız mesela ispanyol dilinde diziler diye çıkanı youtube de aratın varsa yükleyin 3 5 kazanırsınız yoksa google ye dizinin adını aratın yayıncı firmaya bakın HOB,wb, viacom, fox,bbtv , warner bros music company değilse yükleyip kasın paranızı . Yt de yok diye telifli düşünmeyin .

Not : Güncel paylaşmayın yoksa onun telif sansı daha yüksek

---------- Spam Engelliyici 20:06 ---------- Önceki Mesaj 19:59 ----------

Keyfim yerinde 1 kişiye de çizgi film işmi verecem pm atan ilk kişiye . Karşılığında sadece pazar günkü üni sınavı için duasını eksik etmesin

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------

[MENTION=15491]Marv[/MENTION] ve [MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] ye birer adet çizgi film adı gönderilmiştir diğer mesaj atanlar kusura bakmasın

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

@aek de bir tane gönderilmiştir başka yok :D

hocam 1.5 yıldır bu işi yapıyorum aynı katogoride calıstım her zaman iyi kotu kazandım kazanıyorum ama hep spamcılar yuzunden cok video atanlar yuzunden sıkıntıya dustum videolarım basa cıkarken cıkmaz oldu koklu kanal diye bişi olmuyor calıstıgım katogoride zamanla tecrube ede ede su anki noktama geldim spamcılar işin nasıl bir onlem alabilirim
birde her gun collab goruntu eşleniginden telif geliyor bıktım diyebilirim bunu nasıl halledicem iyi forumlar

Hitlenmeyen kanallarımıza ne yapmamızı tavsiye edersiniz?

Benimde en büyük sorunum bu kanal kapanması uğraşım hep boşa gidiyo

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] video yüklerken en fazla taş çatlasa 6 tane yükleyin bir kanala ayrıca video yüklemeyi gizli sekmede yapın birde öyle deneyin . Son olarak kanal açıldıktan sonra 2 3 gün bekle öyle video at

Hitlenmeyen kanallarımıza ne yapmamızı tavsiye edersiniz?

kategorinizi değiştirin.

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

yükleme varsayılanlarını kullanabilirsiniz. yahut bir txt belgesine başlık açıklama etiketleri yapıştırıp [Ctrl+H] vasıtasıyla her bölüm için başlık ve etiketleri değiştirebilirsin.

---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:49 ----------

hocam 1.5 yıldır bu işi yapıyorum aynı katogoride calıstım her zaman iyi kotu kazandım kazanıyorum ama hep spamcılar yuzunden cok video atanlar yuzunden sıkıntıya dustum videolarım basa cıkarken cıkmaz oldu koklu kanal diye bişi olmuyor calıstıgım katogoride zamanla tecrube ede ede su anki noktama geldim spamcılar işin nasıl bir onlem alabilirim
birde her gun collab goruntu eşleniginden telif geliyor bıktım diyebilirim bunu nasıl halledicem iyi forumlar

görüntünün yandan ve aşağıdan %25 oranında yok etmek büyük oranda geçirecektir. ses eşleşeni için hızlandırma kullanın, videonun izlenebilirliğini kaybetmeden eşleşenleri geçmek sanat işidir ama bir kez bulunca uzunca bir süre para kazandırır.

flag ve telif için en iyi çözüm kategori değiştirmektir. hintlilerin ve türklerin olduğu bir kategori insanı kanser eder. kategori bulmak zor değil, dizi ve filmler sadece amerikada çekilmiyor, dünya çok büyük :)

Nasil Ilk sayfalara cikariz.etiket baslik açıklama farkli bi durum varmi.yoksa sansami.

para kazanması kapanan kanalı gmail i ile beraber kökten sil. kesin çözüm. ama bunu yaparken bu kapanan kanalın gmail i adsensenin gmail i olmaması lazım. öyle bi durumda adsenseye yönetici gmail atamak gerekir
Tamam o 1 kanalı sildikten sonra geri kalan 9 kanal sağlam kalacak mı? Onlar da para kazanma devam eder mi ki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri