Yeni Başlayan Herkese Bedava Yardım

• Kullanıcı myozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Kafada çıkmak için kaliteli açıklama ve etiket girmek gerek bence. Ayrıca kanal açılış tarihi, aboneler ve sosyal ağlardan izlenme alıyorsan genelde ilk sıralarda olur.
Birazda şans işi tabi tamamen düzensiz, full etiket dolu bir videoda çıkabilir her şey YT'de. Bugüne kadar ping sitelerinin Web için neyse de.. YouTube'da işe yaradığını görmedim.

2 telif gelen kanalı siliyor musunuz yoksa 3. telif gelene kadar Allah ne verdiyse diyip bekliyor musunuz :D

2 telif gelen kanalı siliyor musunuz yoksa 3. telif gelene kadar Allah ne verdiyse diyip bekliyor musunuz :D

2. telif gelir gelmez kanalı uçurmakta yarar var. bazen 1 telifte bile kapandığı olur kanalın.

Para kazanması kapanan bir kanal var içindede izlenen bir video napıcaz? :)

adsense'e bağlıysa hemen silmekten başka çareniz yok. eğer bağlı değilse video için açıklamalarla başka videolara hit çekebilirsiniz. aboneleri yönlendirebilirsiniz.

Ben öyle kanallardan diğer kanallara link çıkıyorum :)

;)

AÇcam.tekrar soru sorucam ama kusura bakmayin
1:Hocam cok kanalla calismak istiyorum bir ayda 150, tane kadar
AÇ birak hesabi ama telifsiz kategorilerde bunun için VDS alicam
Spama düşmemek için kaç ip alip günde kaç kanala girmem spama dusmemi engeller
2: birde hocam.su anda calistigim iyi bir kanalim var ama kanalimdaki videolar ilk basta yuklediklerim duzenlenmeden atildi ve biliyorum ki illa telif gelicrk 3.telif yeni videolarimi duzelniyip atiyorum
Sizce görüntü esleniginde olan. Videomu kaldirmali miyim birde videodan telif sahibi para kazaniyor
Videolarimi tanitim.amaçli yapsam nasil olur

Merhaba

Ben kanalımda başka bir kanalı yada linkini nasıl paylaşabilirim acaba?

Bende sorayım o zaman amazon,azure harici bildiğiniz free vds varmıdır, always on pc diye buldum bir tane ama 5 dakika süre sınırı var.

AÇcam.tekrar soru sorucam ama kusura bakmayin
1:Hocam cok kanalla calismak istiyorum bir ayda 150, tane kadar
AÇ birak hesabi ama telifsiz kategorilerde bunun için VDS alicam
Spama düşmemek için kaç ip alip günde kaç kanala girmem spama dusmemi engeller
2: birde hocam.su anda calistigim iyi bir kanalim var ama kanalimdaki videolar ilk basta yuklediklerim duzenlenmeden atildi ve biliyorum ki illa telif gelicrk 3.telif yeni videolarimi duzelniyip atiyorum
Sizce görüntü esleniginde olan. Videomu kaldirmali miyim birde videodan telif sahibi para kazaniyor
Videolarimi tanitim.amaçli yapsam nasil olur

1. 2 haftada bir ip değiştirerek günde 3-4 kanala girer çıkarım henüz sıkıntı yaşamadım. Yalnız her giriş çıkıştan sonra ccleaner ile temizleyin bilgisayarı.

2. Eğer abone kasmak ya da başka videolara hit çekmek gibi bir amacınız yoksa, ve hak sahibi ile gelir paylaşımı yapıyorsanız silin gitsin. Attığınız kuş ürküttüğünüz kurbaya değmiyor.

Merhaba

Ben kanalımda başka bir kanalı yada linkini nasıl paylaşabilirim acaba?

video içi açıklama ya da video açıklaması ile paylaşabilirsiniz.

Bende sorayım o zaman amazon,azure harici bildiğiniz free vds varmıdır, always on pc diye buldum bir tane ama 5 dakika süre sınırı var.

pas :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri