Yeni Başlayanlar İçin Gerekli Bilgiler

Kardeşim kim parası biter dedi? Sadece 15 yaşındaki osman'ı da 25 yaşındaki ahmeti de aynı partnere yönlendirip duruyorsunuz. Biri insan gibi kaliteli içerik calısıp hakkını almaya calısıyor, diğeri kulaktan dolma haberlerle youtube işine girip saçma sapan içeriklerle parasını almaya calısıyor. Ortaya çıkan sonuc ise hüsran. Kaliteli icerik calısan adamlarda diğer kötü çalışanlar yüzünden sürekli mimleniyor. Ben quiz'e 3 kanal soktum diye acaba dogru mu yaptım, sorun cıkmaz umarım sualleriyle kafamı mesgul ederken, 3 gün önce quiz'in bir hatası sonucu acık kalan üyelik olayında ''na kadar kanal soktuysak kar'' diyen zihniyetler hortladı. Adam 30 kanal bağlayabildim bu açıkta deyip bir de sırıtıyor. Heh işte o 30 kanal baglayıp full spam kasan adamlar yüzünden emin olun bu ay ödemelere bloke konmalar başlayacak. Kalın sağlıcakla..

Öyle Bişi Olacagını Sanmıyorum Ama Yorumunuza Saygım Var Teşekür Ederim

Arkadaşlar youtube un kendı duzenleyıcısınde ses dosyaları var bılgısayara ındırilebılıyorlar onları ındırıp videomda kullansam eşlesen içerik uyarısı verır mı ?

elile saglık kardesim inanın su yabancıların parasını turkler alıyorya oyle bir hosuma gidiyorki tanıdıgım tanımadıgım kim varsa youtubeye ve bu siteye yonlendiriyorum

Her gelen güzel paylaşıma baltalayıcı mesajlar atılıyor siz birşeyler öğrendiniz başkaları öğrenmesin kafasındasınız.

Para cebinizden çıkmıyor bencil olmayın.

Forumun kuruluş amacı bilgilenmek bilgilendirmek. Forumu araştırın nerde güzel paylaşım varsa bencil zihniyet vaxifeleriymiş gibi baltalamaya çalışıyor.

Yönetimin acil bu duruma el atması lazım.

Her gelen güzel paylaşıma baltalayıcı mesajlar atılıyor siz birşeyler öğrendiniz başkaları öğrenmesin kafasındasınız.

Para cebinizden çıkmıyor bencil olmayın.

Forumun kuruluş amacı bilgilenmek bilgilendirmek. Forumu araştırın nerde güzel paylaşım varsa bencil zihniyet vaxifeleriymiş gibi baltalamaya çalışıyor.

Yönetimin acil bu duruma el atması lazım.

+1 Katılıyorum

arkadaşlar yabancı kanal olarak özgün çalısıyorum . ama ıngılızcem sıfıra yakın .
Türkçe kanallarda bıle başlık atarken mumkun oldugunca ilgi cekıcı atmaya calısıyoruz ana dılımız olmasına ragmen zorlanıyoruz . Peki ben bu ozgun vıdeoma ıngılızce baslıgı nasıl atacagım ? bi yol yordam gosterın :( google translate demeyın .
Liveleak e oyle bı vıdeo atmıstım saçma baslık koymuşum diye perma ban attılar :D halbukı ben google translate ne dıosa onu yazmıstım :) :D

MehmetYT çok teşekkürler bilgiler için, çok faydası dokundu.

Benim de bir sorum var, forumu baya okudum google'dan da araştırdım fakat hala anlayamıyorum bunu.

Partnerin avantajlarından bahsederken ünlem derdi yok demişsiniz. Nasıl oluyor bu? Telif falan gelmiyor mu partner ile çalışınca?

Çok teşekkürler tekrardan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri