Yeni Başlayanlar için taktiği açıklıyorum

tokibala

Kayıtlı Üye
En baştan söyleyeyim ben sadece yöntemi göstereceğim isteyen uygulasın isteyen uygulamasın. Beğenmeyen kişiler lütfen yorum yapmasınlar . Sonuçta ben kimseyi zorlamıyorum. Yolu göstermesi benden uygulamak ise sizden.Neyse konuya gelelim. Arkadaşlar bir önceki konuda yeni başlayanlar için bir taktik vereceğimi söylemiştim. Taktiğimiz özü şu.

Öncelikle mutlaka yedek bir adsense hesabınız olsun.Her ihtimale karşı ana hesabınıza bağlamadan yedek hesabınızda deneyin. Gerçi bu yöntemde 3.taraf eşleşen yada telif hakkı gibi dertler %99.99 oranında olmuyor.Ama youtube bu ne olur ne olmaz biz eşşeği sağlam kazığa bağlayalım.

Arkadaşlar ilk önce https://soundcloud.com/ adresine gidiyoruz. Bu sitedeki şarkıların hemen hemen tamamı sesini duyurmak isteyen kişilerden oluşuyor.Üyelik bedava üye olun. Daha sonra arama kısmına dj yazıyoruz ve soldan tracks seçeneğini seçiyoruz.

Önünüze yüzlerce seçenek gelecek.Bu seçenekler içinde mümkün mertebe söz olmayan sadece müzik olanlardan birini seçin.Daha sonra google da dj tiesto , armin , atb gibi tanınmış dj lerin göze çarpan resimlerinden birini seçin. İsterseniz video görüntüleri kesip biçerekte farklı bir çalışma yapabilir ve müziği buna ekleyebilirsiniz.İsterseniz moviemaker isterseniz camtasia da bunları birleştirin.

Birleştirdikten sonra yedek hesabınıza atın bekleyin. Baktınız uyarı gelmedi hemen ana kanalınıza yükleyin. Dj tiesto benim özellikle favorim. Bu adam sadece merhaba dese bile videoları yüzbinlerce izlenim alıyor.Burdaki bazı kötü niyetli insanlar olmasa bu şekilde çalıştığım kanalımı ve aldığım izlenimleri göstereceğim ama bu kanalı heba etmeyi göze alamam.Ayrıca kazanç ekranı paylaşımı yasak olmasaydı bu adsense hesabıma bağlı ekranın resminide buraya koyacaktım. O zaman böyle çalışmanızı istememdeki amacımı daha iyi görecektiniz.

Kanalınızı mutlaka ama mutlaka ingilizce çalışın. Türkçe de hayat yok bide bizim insanlar kötü niyetli. Boşverin. Etiketleriniz ve başlığınız kesinlikle ingilizce olsun. Etiket bulmakta zorlanan arkadaşlar ubersuggest.org sitesinden rahatlıkla yararlanabilirler.Atacağınız her video zamanla onbinlerce hatta yüzbinlerce izlenim alacaktır. Gelen insanların bazıları tiesto şarkısı olmadığını anlayabilir yada şüphelenebilirler.Hiç önemli değil. Zamanla gelecek Beğeni sayınız ve aboneleriniz çok fazla olacağından videonıza tehlike oluşturmayacaktır.

Şimdi bazıları diyecek ki bu insanları kandırma. Hayır değil.Amaç izlenim almak ve para kazanmak. Kimseye zorla birşey yaptırmıyoruz.Sahte reklam tıklaması yapmıyoruz.Özellikle tiesto çok iyi izlenim alıyor . Videoda çıkan reklamların TBM oranları iyi. Sizi tatmin edecek rakamları hesabınızda göreceksiniz.

Peki bunu neden mi paylaştım. Birincisi arkadaşlar spam olayını artık sizde bırakın.İnanın bana spam olayı çok yorucu ve masraflı. Bu anlattığım olayda masrafınız yok gelen izlenimler spama göre çok daha iyi ve çok daha az vakit ayırıyorsunuz.

Yeni paylaşımlarım gelecek. Beni takip edin....

Bir önceki konuda verdiğim örnek videom. Dj Tiesto New Song 2014 - YouTube Göreceğiniz gibi reklamlarıda açık sizin de reklamlarınız açık olacak.ALLAH hepimize bol kazançlar nasip etsin.

Son düzenleme:
hocam. bunu paylasmıstı bir arkadas .ama emeginize saglık. Tesekkur ederim.

hocam. bunu paylasmıstı bir arkadas .ama emeginize saglık. Tesekkur ederim.

Ben forumda daha önce paylaşılmış diye baktım ama bulamadım.Yinede paylaşan olduysa en azından yeni başlayan ve bilmeyen arkadaşlar için olsun.

Son düzenleme:
Ben forumda daha önce paylaşılmış diye baktım ama bulamadım.Yinede paylaşan olduysa en azından yeni başlayan ve bilmeyen arkadaşlar için olsun.

iyide ben resimli bir müzik açsam yan sekmede çalar durur resime bakmam ki videolu bile olsa izlemem ? to ve kazancları nasıl? bu arada eline sağlık :cool:

iyide ben resimli bir müzik açsam yan sekmede çalar durur resime bakmam ki videolu bile olsa izlemem ? to ve kazancları nasıl? bu arada eline sağlık :cool:

Kardeşim hatan herkesi kendin gibi düşünmende. Sen izlemiyor olabilirsin ama herkes aynı yapıda değil ki. Kazancımı sormuşsun. Zaten konuda belirttim kazanç ekranı yasak olmasa adsense hesabımı paylaşacaktım. Getirisi gayet iyi. Ayrıca resim yerine videoları keserekte melez bir video oluşturup müziği buna ekleyebilirsin.

Evet hocam bu videolardaki izlenime göre tık oranın nasıl ben müzikleri dinlerken videosuna hiç bakmam mesela arkadaşın dediği gibi. En azından kazanç paylaşmak değilde kafalarda oturması için bi screen şart gibi geldi bana

Müzik videosunda sayfa to %1 olursa dua edin, klipli olsa hadi anlarım ama sabit resimli müzik videosundan para kazanmak zor

Hocam eğer mümkünse adsense görüntünüzü pm olarak yollayabilir misiniz ? Gerçekten çok merak ettim.

soundclouddan müziği alırsak başkasının yaptığı şeyi çalmış olmuyormuyuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri