Yeni başlayanlar mutlaka okusun

Ben ytpara daha yokken bu işe başlamış biri olarak, tam bir yıl didinip durdum, nerden başlayacağıma bir türlü karar veremiyordum, sonra tam bu işe başladığımın yıl dönümünde ufkum öyle bir açıldı ki, nekadar şükretsem az, şuanki geldiğim konuma tamamen ytparaya borçluyum, ve ytpara sayesinde edindiğim dostluklara

sizlere tek birşey söyliyeceğim
1 asla ama nolursa olsun hiçbirzaman pes etmeyin
2 hergün düzenli çalışın, habire bişeyler yükleyin, tek bir gününüzü dahi boş geçirmeyin
3, nolursa olsun 1 tane dahi kısa video yüklemeyin

yani yapacaklarınız

1 tek birtane dahi kısa video yüklemiyeceksiniz
2 uzun video kategorilerini araştıracaksınız
3 hergün durmadan uzun videolar yükleyeceksiniz

bu 3 maddeyi uygulayın, böyle kazanamamanız imkansız, kazanamamanız, milyarda bi ihtimal

söylediklerine katılmakla beraber herkeze özgün çağrısında bulunuyorum yazık emekleriniz için üzülüyorum bu işe gerçekten gönül verener var günde 100 kanal açanları gördüm çok uğraşıp emek veriyorsunuz çift haneliye kadar çıkıyorsunuz ama bi sonu yok bi tane gereksiz tak flag basıyo telif geliyo bişeyler oluyo hep gelip geçici sürekli yeni bişeyler arayıp takip etmeniz gerekiyor heran flag telif eşlesen korkusuyla yaşanmaz ciddi anlamda kafa karıştırıcı ve bilgisayara bağımlılık yapan bir iş spam çalışmak.bende ilk başladıgımda spam yapıyordum (yapmaya çalışıyordum) 10 tane kanalı idare edemiyordum resmen burada 100lerce kanal idare eden var bunu yapan insan özgünü benden iyi yapar inanın buna herkezin bi yetenegi vardır her kez kamera karsısına geçicek diye bişey yok pahalı çekim araçları olmasına gerek yok bakınız ruhi çenetten örnek vereyim sonuna kadar saygı duyulması gereken bir insan özgün demek oyun çekmek vlog yapmak tanıtım yapmak değil sadece bizler türk insanıyız inanın hepimiz özgün çalışabiliriz.herkez özgün çalışıcak diye birşey yok ama spam yaparken bi yandanda özgünü düşünün tabikide özgün ilk aydan kazandırmıyor işte bu yüzden elinizde spamdan gelen para varken bi yandan da özgüne bakın kanallarınızın hepsi patlarsa elinizde bişey kalmaz ama özgün böyle değil bir marka evlat gibi oluyor youtube'a flag telif varmı diye değil kimler yorum yazmış kaç beğeni gelmiş diye giriyorsunuz spam kadar çok çalışmazsınız istediğiniz gibi bi sistem oluşturup çalışırsınız daha rahat olursunuz içimi çok fecii döktüm saygılar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri