Yeni BaşlayanLAR '' Seo '' Tabanlı Kanal Kurulumu , '' Etiketleme ''

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
A

Ahmetdemir

Guest
Yeni BaşlayanLAR '' Seo '' Tabanlı Kanal Kurulumu , '' Etiketleme ''
Merhaba Sayın Arkadaşlar..
Nacizane Kendimce Sizlere Faydalı Olmak , Forumun Paylaşım Önceliğini Düşünerekten , Youtube Kanalı Kurarken Sıfırdan , En Üst Düzeyde Kurulum Yapmanızı Sağlayan Videolar , + Seo Alt Yapısı , Etiketleme Çeşitleri + Camtasia Eğitim Dersleri , Adobe Affter Effects Eğitim Dersleri , Daha Bir Çok Konuda Sizlere Eğitim Videoları Çekip Paylaşıcam.

Anlık Ekran Resmi Alma Yöntemi

Anlık Ekran Resmi Alma Yöntemi - YouTube

''youtube'' Kanal Banner Tasarlama

http://www.youtube.com/embed/E89eozGNHb0

Kanal Logo Tasarlaması '' Youtube ''

Kanal Logo Tasarlaması '' Youtube '' - YouTube

Seo Uyumlu Youtube Kanal Oluşturulması Ders 1

Seo Uyumlu Youtube Kanal Oluşturulması Ders 1 - YouTube

Seo Uyumlu Youtube Kanal Oluşturulması Ders 2

Seo Uyumlu Youtube Kanal Oluşturulması Ders 2 - YouTube

Seo Alt Yapısı Kullanarak Google+ Hastagh Kodları Youtube Etiketleri Ders 3

Seo Alt Yapısı Kullanarak Google+ Hastagh Kodları Youtube Etiketleri Ders 3 - YouTube

Google+ FaceBook Twitter Video Etiketleme Seo Yöntemi Ders 4

Google+ FaceBook Twitter Video Etiketleme Seo Yöntemi Ders 4 - YouTube

Abone Ol Özelliği Eklenmesi '' Youtube Video 'larınıza '' Ders 5

Abone Ol Özelliği Eklenmesi '' Youtube Video 'larınıza '' Ders 5 - YouTube

Camtasia Programı Video BackRaound Oluşturma

Camtasia Programı Video BackRaound Oluşturma - YouTube

Eline Sağlık Hocam Biliyorum Amacın Bişeyler Anlatmak Ama Bazıları Videolarını İzlettirmek Ve Bu Yöntemle Para Kazanmak İstediğini Düşünebilir :)
Eline Sağlık Hocam.

videolar tamamda şu açıklama kısmında yazanları düzelt :D

valla admın arkadaşlardan rıca ettım..

onlar duzeltır sanırım..

elimden gelen bu .. ben forum kurallarını ıhlal etmemek adına.. yetkılı admın arkadaşlarımız derleyıp toparlarsa sevınırım..

eline sağlık !

açıklamada komple farklı kelimeler girmişsin bu spam deglmi ? yanı video banlanma ihtimali varmı ?

sen şu 1 sayfa bişiler anlatıpda bizim ailenin hic bişe anlamadığı adam deilmisin :D

EDIT.....

açıklamada komple farklı kelimeler girmişsin bu spam deglmi ? yanı video banlanma ihtimali varmı ?

Videolar harika bilgiler iceriyor teskkürler. Videodaki tarayici görüntü biraz daha büyük olsaymis keske.

Soru:

video konu açıklaması , hem kanal etıketlerimde mevcut.
bir kelime dahıl olsa video başlıgı ve vıdeo ısmı kanal açıklamasında bulunursa uyumlu olarak. gerısı sorun degıl.

banlanma fılan oyle şey olamaz 3 senedır bu açıklama tarzı 40 değişik açıklamam var.

zerre ihtar gelmedi.

not : keko kelımesı benım lugatımda yok.. klavye'den ahkam kesicek kadar daha youtube bana kafayı yedirtmedi elhamdullah. seni ayıp kelımenle yüzleşmeye davet edıyorum.
türk atasözümüz nedemiş.
kişi karşısındakini kendi gibi görürmüş.

Haklisin mesaji editledim. Cevap icin de tesekkürler.

hocam çok teşekkürler böyle güzel paylaşımınız için

[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION]

Videomuzla ilgili en cok aranan kelimeleri nasil buluyorduk?

Mesela video arabalarla ilgili olsun aciklama kismina juston bieber etiketi gibi etiketler girsek mi daha iyi olur yoksa araba ile ilgili etiketler mi görsel daha iyi olur

@Ahmetdemir

Videomuzla ilgili en cok aranan kelimeleri nasil buluyorduk?
ben %75 adwords kelima aracını kullanıyorum.

teşekkürler güzel konu
ben teşekkür ederim.

Mesela video arabalarla ilgili olsun aciklama kismina juston bieber etiketi gibi etiketler girsek mi daha iyi olur yoksa araba ile ilgili etiketler mi görsel daha iyi olur

2'sini birden gir sanırım 900 krakter gırmene ızın verıyor youtube vıdeo acıklama kısmına. görsel dıye yazmışsın. görsel kısmı topluluk kurallarını ıhlal etmemelı , + vıdeonuzla alakalı panaroma seklınde phostoshopla hem otomobıl hemde justen fotograflarından vıdeo kapagı olusturmanızı tavsıye ederım.

Hocam video ile alakasız etiket girdiğin zaman etiket ile alakasız girildiğiniz belli bir süre sonra anlaşılıyor tabi %100 olmuyor bazılarında sorunsuz. Mesela ben 5 kanalda uyguladım 4ü pert oldu belli bir süre sonra.

Benim tavsiyem örneğin o videon araba ise. Arabalarla alakalı etiketler gir. Hem kitleni yakalarsın hemde spamdan bilmem neyden kapanmaz boş yere kanalın.

2'sini birden gir sanırım 900 krakter gırmene ızın verıyor youtube vıdeo acıklama kısmına. görsel dıye yazmışsın. görsel kısmı topluluk kurallarını ıhlal etmemelı , + vıdeonuzla alakalı panaroma seklınde phostoshopla hem otomobıl hemde justen fotograflarından vıdeo kapagı olusturmanızı tavsıye ederım.

Hocam yanlış yönlendirmeyelim. Açıklama kısmına 900 karakter veriyor diye full öyle yazacağız diye bir olay mı var? O zaman full *** etiketleri gömelim videolarımıza.

Hocam video ile alakasız etiket girdiğin zaman etiket ile alakasız girildiğiniz belli bir süre sonra anlaşılıyor tabi %100 olmuyor bazılarında sorunsuz. Mesela ben 5 kanalda uyguladım 4ü pert oldu belli bir süre sonra.

Benim tavsiyem örneğin o videon araba ise. Arabalarla alakalı etiketler gir. Hem kitleni yakalarsın hemde spamdan bilmem neyden kapanmaz boş yere kanalın.

Hocam yanlış yönlendirmeyelim. Açıklama kısmına 900 karakter veriyor diye full öyle yazacağız diye bir olay mı var? O zaman full *** etiketleri gömelim videolarımıza.

her dusunceye saygım var. lakın spam basa basa düşün cektıgım vıdeeolar özgün video oldugu halde. full etıket gomerım acıklamalara ındexlensın elbet zamanla ızlenır mantıgı benımkı.

Channel keywords a girdigim tirnak icerisnde ki bazi anahtar kelimeleri kayit ettikten sonra tirnak isaretsiz kayit ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri