Yeni Başlayanlar ve Kendini Geliştirmek İsteyenler İçin YTBeginner E-Book Ücretsiz!

• Kullanıcı Alhambra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kitabı incelemek isterim..

beni de yazın.
teşekkürler.

Merhabalar hocam kitabı bende edinmek isterim.

hocam bana gönderirmisiniz bende bu kitabı edinmek istiyorum

Bu konu için değil ancak aptalca e-book satışları için tek bir yorum yapacağım. Gidip elalemin fırsatçılıklarına yardimci olmayın. Muslera Türkiyede youtubeyi yayan adamdır. onun yaptığı 1saat 21 dakikalik videoyu izleyerek öğrendim bu işi. Aylık 500 dolardan fazla kazanıyorum.

kitap çıktıgında mümkünse bende incelemek isterim. iyi çalışmalar...

Bu konu için değil ancak aptalca e-book satışları için tek bir yorum yapacağım. Gidip elalemin fırsatçılıklarına yardimci olmayın. Muslera Türkiyede youtubeyi yayan adamdır. onun yaptığı 1saat 21 dakikalik videoyu izleyerek öğrendim bu işi. Aylık 500 dolardan fazla kazanıyorum.

Çok doğru bir tespit aynen katılıyorum. Piyasada onlarca kitap bulunmakta ve çoğu büyük kazançlar vaad etmekle beraber kitaptakiler uygulandığında kitabın parasını bile çıkaramıyor yada muslera'nın bilgilerini allayıp pullayıp satıyorlar. Ben de bu işi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]'nın sayesinde öğrendim yalan yok. R10'dan bir tanışıklığımız var takıldığım bir konuda seve seve yardımı olur. Ben de muslera'dan öğrendiğim bilgileri ve kendim sağdan soldan öğrendiğim bilgileri birleştirerek özellikle yeni başlayanlar ve kazanamayanlar için çok önemli bir kaynak oluşturduğumu düşünüyorum. Kitabın içinde herkesi ilgilendirecek önemli konular var, yazdığım bu kitabın saydığım bu kitlelerin dışında da oldukça büyük bir kitleye hitap ettiğini düşünüyorum.

Maddiyat konusuna gelecek olursam, teorik olarak ben kazanıyorsam kazandığım bilgiyi neden başkalarına satayım? Satacak olursam da neden parayla? Sonuçta burası birçoğumuz için önemli bir geçim kaynağı, siz de diyorsunuz ayda 500$'a yakın para kazanıyorum diye. Ben kazanıyorsam başkaları da kazanmalı, ben bu işten çıkar sağlamayı başından beri düşünmedim, ilerleyen dönemlerde farklı kitaplar çıkarsam da düşünmem. Hatta kitabı okuyacak kardeşlerimin takıldığı noktalarda seve seve yardımcı olacağım.

Kitabın çıkışıyla ilgili hiç bir e-bookta olmayan videolu analiz tekniğini kullandığım için biraz gecikme oldu. Gece saati de olsa Allah'ın izniyle kitabı bugün paylaşacağım.

Çok doğru bir tespit aynen katılıyorum. Piyasada onlarca kitap bulunmakta ve çoğu büyük kazançlar vaad etmekle beraber kitaptakiler uygulandığında kitabın parasını bile çıkaramıyor yada muslera'nın bilgilerini allayıp pullayıp satıyorlar. Ben de bu işi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]'nın sayesinde öğrendim yalan yok. R10'dan bir tanışıklığımız var takıldığım bir konuda seve seve yardımı olur. Ben de muslera'dan öğrendiğim bilgileri ve kendim sağdan soldan öğrendiğim bilgileri birleştirerek özellikle yeni başlayanlar ve kazanamayanlar için çok önemli bir kaynak oluşturduğumu düşünüyorum. Kitabın içinde herkesi ilgilendirecek önemli konular var, yazdığım bu kitabın saydığım bu kitlelerin dışında da oldukça büyük bir kitleye hitap ettiğini düşünüyorum.

Maddiyat konusuna gelecek olursam, teorik olarak ben kazanıyorsam kazandığım bilgiyi neden başkalarına satayım? Satacak olursam da neden parayla? Sonuçta burası birçoğumuz için önemli bir geçim kaynağı, siz de diyorsunuz ayda 500$'a yakın para kazanıyorum diye. Ben kazanıyorsam başkaları da kazanmalı, ben bu işten çıkar sağlamayı başından beri düşünmedim, ilerleyen dönemlerde farklı kitaplar çıkarsam da düşünmem. Hatta kitabı okuyacak kardeşlerimin takıldığı noktalarda seve seve yardımcı olacağım.

Kitabın çıkışıyla ilgili hiç bir e-bookta olmayan videolu analiz tekniğini kullandığım için biraz gecikme oldu. Gece saati de olsa Allah'ın izniyle kitabı bugün paylaşacağım.

Hocam takip :)

Kitabı bekliyoruz bakalım şimdiden teşekkürler.

Hocam maddiyat konusundaki dusuncelerinize katiliyorum projenizde basarilar diliyorum saygilar

s.a kardeşim baştan şunu söyleyeyim.bu çok büyük bir pasta bundan herkes sınırsız dilim alabilir.bunu sonu yok bundan ben kazanıyorum diye sende yapınca benim kazancımdan eksilmiycek.sende kazancaksın mantık budur.herkes kazansın bende isterim.bi ara bende tutturmuştum youtube de ama nasıl tuttu nasıl kazandım bilmiyorum 9 ay sonra 200 tl ödeme aldım ama kitabını dört gözle bekliyorum. banda faydası olacaktır eminim

Arkadaşlar kitabı bu gece yüklemeyi düşünüyordum fakat eksik yada atladığım bir nokta olur mu diye kitabı baştan okudum. Ve düşündüğüm gibi atladığım birkaç önemli nokta var. Örneğin kitabın en önemli konuları olan niche ve imleme konularında konular hep yüzeysel geçilmiş. Yüzeysel geçilen bu noktalar için biraz araştırma yapmam lazım. En geç haftasonuna kadar bu işlemleri bitirip kitabı paylaşacağım. Biliyorum kitabı birkaç gündür merakla bekliyorsunuz ama biraz daha sabır, ortaya çıkan kaynağı gördüğünüzde eminim ki beklediğinize değecek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri