Yeni Başlayanlara Bir Tavsiye

Herseye tamam iyi guzelde su asagidaki kisim nedir? Belliki sans eseri 1-2 videon patlamis o kadar, ne demek yani kanalinda binlerce bulunan arkadaslarin hic bi zaman goremeyecegi rapor? Forumda deli gibi spam yapip gunde binlerce lira kazanan insanlar var.

Şu an kanalında binlerce video bulunan arkadaşların hiçbir zaman göremeyeceği bu raporu paylaşmak istiyorum:

gayet normal okuyordum, Mercurial'in alıntı yaptığı kısma gelince istemsiz güldüm. :)
Binlerce video yükleyen biri değilim, dediklerine katılmıyor da değilim ama, aramızda binlerce video yükleyip o paylaştığın raporun 20 katını görenlerin olduğuna inanabilirsin.

Kanallarımda binlerce video var ve hiçbir zaman göremedim bu rakamları

Herseye tamam iyi guzelde su asagidaki kisim nedir? Belliki sans eseri 1-2 videon patlamis o kadar, ne demek yani kanalinda binlerce bulunan arkadaslarin hic bi zaman goremeyecegi rapor? Forumda deli gibi spam yapip gunde binlerce lira kazanan insanlar var.

44 lirayı mı göremeyeceğiz ? btün kanallarım gitti.bi gaza gelirsem 1 haftada göremeyeceğin parayı spamla onbinlerce video atarak alabilirim :)herkesin bi taktiği evet var fakat bu paralar başlangıç için güzel :) fazla ciddi konuşmada mercurial hocam güzel bi kesiti almış.ben spamla geçen gün senin 26 günde aldığın izlenimi 6 saatte almıştım :) güzel ilerliyorsun inşallah daha iyi miktarlar ulaşırsınız

---------- Mesaj saat 19:14:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:13:54 civarında gönderildi. ----------

Kanallarımda binlerce video var ve hiçbir zaman göremedim bu rakamları

yoksa 5-6 kat fazlasını aldığınız için mi :D

bende böyle düşünüyordum ama yanlış olduğunu anladım.
5 kanal her kanalda en fazla 50 video var.böyle sabit kazancı vardı.2 aydır video yüklemedim hergün 2-3 tl artarak kazandırıyordu.2 ay sürdü 100 tl ye çıkınca para kazanmaları kapattı.(konusunu açmıştım hiçbir sepep yoktu kapatmaya)
şimdi kısa zamanda ne kazanırsam kar diyorum artık yüklenebildigim kadar yükleneceğim madem az ve öz videoyada aynı muameleyi gösteriyor basarım spamı artık.

Sizi mi kırıcam yaa düzelttim, kusura bakmayın yazarken hızlı yazma huyum var kaptırmışım kendimi :P Ben demedim siz duymadınız aynen devam :D

Fazla Söze Gerek Yok :)

seninkide 17 deme :D rapor paylaştırma bana ;)

bende böyle düşünüyordum ama yanlış olduğunu anladım.
5 kanal her kanalda en fazla 50 video var.böyle sabit kazancı vardı.2 aydır video yüklemedim hergün 2-3 tl artarak kazandırıyordu.2 ay sürdü 100 tl ye çıkınca para kazanmaları kapattı.(konusunu açmıştım hiçbir sepep yoktu kapatmaya)
şimdi kısa zamanda ne kazanırsam kar diyorum artık yüklenebildigim kadar yükleneceğim madem az ve öz videoyada aynı muameleyi gösteriyor basarım spamı artık.

Hocam "yeni başlayanlara" diye girdim konuya sizin gibi üstatlar neden yeni başlayan kategorisinde ne işiniz var gidin yahu alla alla :D

Bu ise baslamak icin bi heyecanla girmistim neyse ben hava almaya cikim

Bizim milletimiz cidden acayip millet. Satırlarca yazı yazarsın, tutar bir iki cümleye takılır ve bunu üşenmeden yazma ihtiyacı hisseder :D
Üstelik yeni başlayanlar kategorisine açılmış konuya forumun yenileri değil müdavimleri yazar :D Harbiden garip milletiz.

Bizim milletimiz cidden acayip millet. Satırlarca yazı yazarsın, tutar bir iki cümleye takılır ve bunu üşenmeden yazma ihtiyacı hisseder :D

Aynen bizim milletimiz cidden acayip açar bir kanal atar 26 video son 5 gün 3-5 bişiler kazanınca konu açıp bunca ayını vermiş spamcılara sağ üst köşeden çıkın der :)

Spam yapmayacaksan özgün spam yapacaksın :) Alıcan bir vds videoları kesicen biçicen gün 15-20 atıcan ozaman dediğin gibi olur anca :)

İsteyince sataşmak yerine yararlı bilgi verilebiliyormuş. Umarım forumun MÜDAVİM (2013 girişli ve bu işe aylarını vermiş) üyelerine de örnek bir davranış olur :)

var ya senin yazdıklarının tam tersini yapıyorum, spamın dibine kadar vuruyorum kanallara toplu şekilde 1000'er video atıp arkama yaslanıyorum ve ünlem sorunu olmasına rağmen bu ayki kazancım 7 bin lira...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri