Yeni Basliyanlr icin Özgün Kanalimin günlük kazancini paylasiyorum Belki spame baslamadan önce özgüne gecerler

CennetKapisi

Yasaklanmış
Web sitesi
www.cennet-kapisi.net
Merhaba,

Size özgün kanalimin kazancini paylasiyorum. Niyetim yine özgüne gecmeniz ve uzun vaadili kazanmaniza saglamak.

TBM'ler forumu takip ettigim kadariyla benimkisi gayet iyi... YouTube türkiyeye yasaklandiktan sonra inanilmaz bir artis yasadim büyük ihtimalle tbm'in artisi bundan kaynaklaniyor olsa gerek.

Videolarimi genelde Amerika, Avusturalya, Ingiltere, Denimarka, Türkiye ve Israil cok izliyor...

Arastirmama göre'de bu ülkeler en cok TBM orani yüksek olan ülkelermis Türkiye haric.

YouTube Türkiyede yasak oldugundan beri hep yabanci videolar hazirladim... Türkiyeden izlemeler cok azaldi TBM cok yükseldi...

Tek sorunum Abone sayisi ve günlük izlemeler... özgün oldugu icin haliyle izlemeler basta cok az ama bu abone sayim arttiginda hep yükselecek insaAllah.

Bu Konu hakkinda detayli kitap yazacak kadar bilgim var ama maalesef türkcem cok kötü Avusturyadan katiliyorum burda Bilgisayar yüksek lisans okuyorum ve bu konu hakkinda baya bilgim var ...

Ne kadar cok size yardim etmeye calissamda icimizden biri hep maalesef kötü niyetli birileri cikiyor...
Bu Forumda ilk Videolarimi paylastigimda size örnek olmak istemistim... Lakin birileri sözde kurnazlik yapip videolarimi calmayi yetmiyormus gibi ayni zamanda bana telif gönderip beni YouTube'dan kaldirmak istediler. Bu durum Ruhi Ceten arkadasimizin basina gelmisti biliyorsunuzdur.

Ama ben ölmedigim sürece hep online'im hastada olsam... Basta acemiydim videolarimi calan kisileri uyariyordum ama bu forumda acimasiz olmayi ögrendim basiyorum telifi... bana telif atanlar ise sahte telif atmaktan kendi kanallari kapaniyor...

Demek istedigim özgün iseniz ve kurallari uyuyorsaniz hic kimse size zarar veremez!

Bu size özgün calisma motivem olsun...

Daha fazla bilgi almak istiyorsaniz skype: sercank91

Bu Konular ilginizi ceke bilir (Benim acmis oldugum konular):

Özgün Videolar hazirliyorum bu fiyat kacmaz!! Almasanda bi göz at ;)

Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir!

Resim: (resim silinmistir) @buhar41 arkadasa tesekkür ederim dalginligima gelmis... Kazanci göstermek YouTube Kurallarina göre yasaktir!! Resimi görmeyenler icin kazancim yani gayet iyi...

Bir Tesekkürü cok görmessiniz artik :)

Saygilar

NOT: Bana destek vermek istiyorsaniz kanalima sadece abone olmaniz yeterli: Kanal link Buraya Tiklayin

Cevap: Yeni Basliyanlr icin Özgün Kanalimin günlük kazancini paylasiyorum Belki spame baslamadan önce özgüne g

tbm gayet iyi bol kazançlar; özgün derken hangi alandasın? slayt tarzımı yoksa kendi videolarınımı çekiyorsun

Cevap: Yeni Basliyanlr icin Özgün Kanalimin günlük kazancini paylasiyorum Belki spame baslamadan önce özgüne g

Hem de euro :) Helal olsun ne diyeyim. Yabancı dilinizin kıymetini bilin işte Türkçeyi az bilip diğerlerini iyi bilmenin faydaları bunlar.

tbm gayet iyi bol kazançlar; özgün derken hangi alandasın? slayt tarzımı yoksa kendi videolarınımı çekiyorsun

Tesekkür ederim, Benim alanim yok kafama ne esersem onu paylasiyorum. Konu bulmakta ve arastirmakta biraz zorlaniyorum tabi...

Hem de euro :) Helal olsun ne diyeyim. Yabancı dilinizin kıymetini bilin işte Türkçeyi az bilip diğerlerini iyi bilmenin faydaları bunlar.

Allah razi olsun. Avusturyada dogdum almancam ana dilimden daha iyi Inglizcem ise Türkcem kadar var ... Türkce videoda var aralarinda onlarda olmasa TBM daha cok yükselcek sanirim

Allah kazancını daim etsin kardeşim...

bol kazançlar bende başlayacagım artık özgüne bir yandan, tbm de çok iyiymiş.sanırım adsenseda kanal peki ünlem gelmiyormu geliyorsa nasıl kanıtlıyorsunuz?

bilgi vermeden işi hemen ticarete dökmüşsün özgün dediğin videolarda kimbilir nedir. Ayrıca belki özgüne gecerler demişsin bu tamamen taktiktir sen bir ayda bu tabloyu yakalarsın başka bir arkadaş spam yaparak 3.500 tl alır. Örneği kazançlar kısmında var bir arkadaş paylaşmıstı. Yorumumu eliştirme kendi düşüncem

Hocam tebrik ederim öncelikle. Şunu sormak istiyorum;

1500 izlenimden 30 euro / 90 lira kazanmak nasıl bir duygu :D

Adam yapıyor abi. Ananın ak sütü gibi helal olsun kardeşim.

Allah kazancını daim etsin kardeşim...

Allah razi olsun tesekkür ederim...

bol kazançlar bende başlayacagım artık özgüne bir yandan, tbm de çok iyiymiş.sanırım adsenseda kanal peki ünlem gelmiyormu geliyorsa nasıl kanıtlıyorsunuz?

Her yükledigim video saniyeler icersinde $ isareti oldu sadece 10 dakikalik bir videom var o 30s - 1dk sürdü...

Sizlerde neden hemen $ isareti olmuyor bunu biliyorum alman forumlardan arastirdim.
Hesabiniz önceden spam yapti iseniz ve daha sonra o kanala özgün bir video yüklerseniz YouTube size buna ragmen GÜVENMIYOR olacaktir bu yüzden kanit isteyecektir.

Kanit konusuna gelince. Kaniti söyle yapa bilirsiniz Videodaki resimleri nereden aldiniz Bilgileri nereden aldiniz hangi program ile yaptiniz... ben genelde her video yaptigimda o programi acip bi screenshot cekerim ilerde göstermek icin...

bilgi vermeden işi hemen ticarete dökmüşsün özgün dediğin videolarda kimbilir nedir. Ayrıca belki özgüne gecerler demişsin bu tamamen taktiktir sen bir ayda bu tabloyu yakalarsın başka bir arkadaş spam yaparak 3.500 tl alır. Örneği kazançlar kısmında var bir arkadaş paylaşmıstı. Yorumumu eliştirme kendi düşüncem

Özgün videolarimi görmek istiyorsaniz kanalima bakin orada yaziyor... neden birseyi iyice bakmadan hemen elestiriyorsunuz anlamiyorum... Biri spam'den 3.500TL kazaniyor ise ne mutlu ona ama günü hergün korkuyla gececek bu dahami iyi??

Hocam tebrik ederim öncelikle. Şunu sormak istiyorum;

1500 izlenimden 30 euro / 90 lira kazanmak nasıl bir duygu

Yabancilar daha cok kazaniyor beni motive edende onlar zaten bende sizleri motive etmek istiyorum :)

Adam yapıyor abi. Ananın ak sütü gibi helal olsun kardeşim.

Allah razi olsun.

çok güzel kazanç :) 1k izlenmeye bu kadar aldıysanız artık 10 15 k olunca çok daha iyi miktarlar alıcaksınız gibi. İnş daha çok kazanırsınız. Bende ne zamandır özgün e geçmeyi düşünüyordum bir türlü geçememiştim. Beni de motive ettiniz teşekkürler :)

çok güzel kazanç :) 1k izlenmeye bu kadar aldıysanız artık 10 15 k olunca çok daha iyi miktarlar alıcaksınız gibi. İnş daha çok kazanırsınız. Bende ne zamandır özgün e geçmeyi düşünüyordum bir türlü geçememiştim. Beni de motive ettiniz teşekkürler :)

Motive ede bildiysem ne mutlu bana :)

Allah razi olsun tesekkür ederim...

Her yükledigim video saniyeler icersinde $ isareti oldu sadece 10 dakikalik bir videom var o 30s - 1dk sürdü...

Sizlerde neden hemen $ isareti olmuyor bunu biliyorum alman forumlardan arastirdim.
Hesabiniz önceden spam yapti iseniz ve daha sonra o kanala özgün bir video yüklerseniz YouTube size buna ragmen GÜVENMIYOR olacaktir bu yüzden kanit isteyecektir.

Kanit konusuna gelince. Kaniti söyle yapa bilirsiniz Videodaki resimleri nereden aldiniz Bilgileri nereden aldiniz hangi program ile yaptiniz... ben genelde her video yaptigimda o programi acip bi screenshot cekerim ilerde göstermek icin...

Özgün videolarimi görmek istiyorsaniz kanalima bakin orada yaziyor... neden birseyi iyice bakmadan hemen elestiriyorsunuz anlamiyorum... Biri spam'den 3.500TL kazaniyor ise ne mutlu ona ama günü hergün korkuyla gececek bu dahami iyi??

Yabancilar daha cok kazaniyor beni motive edende onlar zaten bende sizleri motive etmek istiyorum :)

Allah razi olsun.

Hergün korkumu :D arkadaşım daha yenisin burda %100 özgün kanalını bir günde kapattıracak belki 20 tane adam vardır. Durum ve konu o değil konu o kadar parayı nasıl kazangıdını paylaşman

Re: Yeni Basliyanlr icin Özgün Kanalimin günlük kazancini paylasiyorum Belki spame baslamadan önce özgüne gece

Kardeşim özgünlük derken nasıl bir özgün video, ben bunu bu zamana kadar anlayamadım mesela bir videoyaya ses monta etmekmi, yokse kendi çekimlerimiz filan mı?

Cevap: Re: Yeni Basliyanlr icin Özgün Kanalimin günlük kazancini paylasiyorum Belki spame baslamadan önce özgü

Kardeşim özgünlük derken nasıl bir özgün video, ben bunu bu zamana kadar anlayamadım mesela bir videoyaya ses monta etmekmi, yokse kendi çekimlerimiz filan mı?

Konumda kanalimin ismini yazdim oraya bakip videolarima bi gözden gecire bilirsiniz

Cevap: Re: Yeni Basliyanlr icin Özgün Kanalimin günlük kazancini paylasiyorum Belki spame baslamadan önce özgü

özgünlüğün anlamı videonun tamamı size ait olmalı

Allah kazancınızı daim etsin.
Kısmen özgün çalışıyorum bende.
1 aya kadar tam özgüne geçmeyi düşünüyorum.
Seninki gibi bir tbm hayal olsada özgün iyidir. :)
Spam içime sinmiyor çünkü. :(

hangi programı kullanıyorsunuz dostum camtasia yımı ?

Allah kazancınızı daim etsin.
Kısmen özgün çalışıyorum bende.
1 aya kadar tam özgüne geçmeyi düşünüyorum.
Seninki gibi bir tbm hayal olsada özgün iyidir. :)
Spam içime sinmiyor çünkü. :(

Amin Allah razi olsun. InsaAllah sizde özgün videonuzda istediginiz kazanci elde edersiniz.

hangi programı kullanıyorsunuz dostum camtasia yımı ?

Okulda camtasia dersini gördüm o gün bugündür sadece herseyi camtasia ile yapiyorum

kardeşim ellerinze sağlık adamın dibisin işallah kazancın 10 20 100 misline çıkar. Emek veriyorsun tebrik ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri