Yeni Basliyanlr icin Özgün Kanalimin günlük kazancini paylasiyorum Belki spame baslamadan önce özgüne gecerler

Cevap: Yeni Basliyanlr icin Özgün Kanalimin günlük kazancini paylasiyorum Belki spame baslamadan önce özgüne g

Hergün korkumu :D arkadaşım daha yenisin burda %100 özgün kanalını bir günde kapattıracak belki 20 tane adam vardır. Durum ve konu o değil konu o kadar parayı nasıl kazangıdını paylaşman
Adam tutmuş özgün kanal kazancını paylaşmış kanalıda dahil olmak üzere bakın özgünde böyle kazanıyorum sizde kazanabilirsiniz kanalımı inceleyin diyor. Sen aykırı aykırı mesajlar atıyorsun adama. Beğenmediysen konuyu yazma çık git. Çoğu kişiye ön ayak oluyor adam ne kadar cahilce davranıyorsun. Adama yeni diyorsun üyelik tarihin 21.03.14 bunda bi çelişki yok mu ek hesap mı kullanıyorsun forumda ?

Cevap: Yeni Basliyanlr icin Özgün Kanalimin günlük kazancini paylasiyorum Belki spame baslamadan önce özgüne g

594G2R.jpg

Üstadım eline sağlık. Bende 8 aydır yalnız özgün çalışıyorum kazancım da çok iyi çok şükür. Dil yalnız ingilizce bende ama ana dilim gibi ingilizce o bakımdan yabancı dil çok önemli. Özgünde için rahat tabii ve böyle bir paylaşım burda yapmayı çok düşündüm ama kanala birşey olur diye hep vazgeçtim ama sen kanalını paylaşmaya kadar götürmüşsün inşallah başın ağrımaz. Bol kazançlar dilerim yolun doğru yol aynen devam...

Adam tutmuş özgün kanal kazancını paylaşmış kanalıda dahil olmak üzere bakın özgünde böyle kazanıyorum sizde kazanabilirsiniz kanalımı inceleyin diyor. Sen aykırı aykırı mesajlar atıyorsun adama. Beğenmediysen konuyu yazma çık git. Çoğu kişiye ön ayak oluyor adam ne kadar cahilce davranıyorsun. Adama yeni diyorsun üyelik tarihin 21.03.14 bunda bi çelişki yok mu ek hesap mı kullanıyorsun forumda ?

Bosverin herkesin niyeti farklidir deymez ;)

@brain Tesekkür ederim ilerde kullanirim insaAllah ;)

Üstadım eline sağlık. Bende 8 aydır yalnız özgün çalışıyorum kazancım da çok iyi çok şükür. Dil yalnız ingilizce bende ama ana dilim gibi ingilizce o bakımdan yabancı dil çok önemli. Özgünde için rahat tabii ve böyle bir paylaşım burda yapmayı çok düşündüm ama kanala birşey olur diye hep vazgeçtim ama sen kanalını paylaşmaya kadar götürmüşsün inşallah başın ağrımaz. Bol kazançlar dilerim yolun doğru yol aynen devam...

Eger tam özgünsen korkma paylas kardesim. Fakat YouTube kurallarini tam bilmiyorsan ve telif konusu hakkinda tam bilgin yok ise o zaman her ihtimale karsi paylasmamani tafsiye ederim. Simdi biri gelir telif atar ne yapacagini bilmessin yazik olur emegine...

Beni Skype'den ekle zor durumda kaldiginda sana yardimci olurum...

Bosverin herkesin niyeti farklidir deymez ;)

@brain Tesekkür ederim ilerde kullanirim insaAllah ;)

Eger tam özgünsen korkma paylas kardesim. Fakat YouTube kurallarini tam bilmiyorsan ve telif konusu hakkinda tam bilgin yok ise o zaman her ihtimale karsi paylasmamani tafsiye ederim. Simdi biri gelir telif atar ne yapacagini bilmessin yazik olur emegine...

Beni Skype'den ekle zor durumda kaldiginda sana yardimci olurum...

Eyvallah kardeş sağol. Yok çok şükür youtube kurallarını da telif konusunuda tavaf etmiş ve özümsemiş durumdayım eğer bir ihtiyaç olursa paslaşırız ilerde tekrar sağol. Zaten Amerikada bilişim sektöründe departman müdürüyüm ve iş yerinde paslaştığımız youtuber arkadaşlarda var yani işin göbeğindeyim. Benim demek istediğim durduk yere yolunda giden birşeyi dürtmemek ama o benim tercihim sen paylaşmayı uygun görmüşsün o da senin tercihin emeğine sağlık. Yoksa sana birisi telif bile atsa geri bildirim yaparsın videoların kanıtlarıda var bir sorun olmaz yalnız can sıkar. Ben projeleri bile saklıyorum ileride ne olur ne olmaz diye. Hayırlı kazançlar.

Eyvallah kardeş sağol. Yok çok şükür youtube kurallarını da telif konusunuda tavaf etmiş ve özümsemiş durumdayım eğer bir ihtiyaç olursa paslaşırız ilerde tekrar sağol. Zaten Amerikada bilişim sektöründe departman müdürüyüm ve iş yerinde paslaştığımız youtuber arkadaşlarda var yani işin göbeğindeyim. Benim demek istediğim durduk yere yolunda giden birşeyi dürtmemek ama o benim tercihim sen paylaşmayı uygun görmüşsün o da senin tercihin emeğine sağlık. Yoksa sana birisi telif bile atsa geri bildirim yaparsın videoların kanıtlarıda var bir sorun olmaz yalnız can sıkar. Ben projeleri bile saklıyorum ileride ne olur ne olmaz diye. Hayırlı kazançlar.

Allah razi olsun sagolun, Amerikada yasiyorsunuz. Videolariniz büyük ihtimalle inglizce hem özgünsünüz ne güzel sizede bol kazanclar dilerim. YouTube'u hem hobi olarak hemde ek gelir elde etmek güzel birsey bu firsati iyi degerlendirmek lazim.

Bazilari sadece para icin yapiyor. Bu "sadece para" hirsi zamanla motiveyi alt üst ediyor. Bir isi yapiyorsak bunu sevmeliyiz seversek en güzel projeyi meydana getirirz bunu professörümüz hep anlatirdi

Abd 140.000
Birleşik krallık 24.000
Kanada 13.000
Almanya 9.000 Görüntüleme.Vs vs devam ediyor.. Buda benim özgün kanalımın hagi ülkelerden aldığı izlenimler. Oranlar ülkeye göre değil kelimenin nichesine göredir birazdan resimde anlarsınız hocam. Bende kendi özgün onaylı kanalımın geliri paylaşayım. Sizin tbm oranlarınızın maşallahı var. Burada 0.01 tbm alan arkadaşlarımız var. Eğer bizde Örn: Hollanda da olsak 0.01 € alsak bile 0.03 tl ye denk geliyor bu yüzden şansımız pek yaver gitmiyor. Yabancı forumlardada takılıyorsunuzdur illaki. Paylaşımlarınızı bekliyorum sizin bizim bilmediğimiz onların bildiği çok şeyler var. Buda benim kanal çok feci abone kasıyor günde 20 kişiye çıktı. Patlayacak biliyorum ama kazançlar böyle işte. Tüm videolarım 4 dakika civarında

Abd 140.000
Birleşik krallık 24.000
Kanada 13.000
Almanya 9.000 Görüntüleme.Vs vs devam ediyor.. Buda benim özgün kanalımın hagi ülkelerden aldığı izlenimler. Oranlar ülkeye göre değil kelimenin nichesine göredir birazdan resimde anlarsınız hocam. Bende kendi özgün onaylı kanalımın geliri paylaşayım. Sizin tbm oranlarınızın maşallahı var. Burada 0.01 tbm alan arkadaşlarımız var. Eğer bizde Örn: Hollanda da olsak 0.01 € alsak bile 0.03 tl ye denk geliyor bu yüzden şansımız pek yaver gitmiyor. Yabancı forumlardada takılıyorsunuzdur illaki. Paylaşımlarınızı bekliyorum sizin bizim bilmediğimiz onların bildiği çok şeyler var. Buda benim kanal çok feci abone kasıyor günde 20 kişiye çıktı. Patlayacak biliyorum ama kazançlar böyle işte. Tüm videolarım 4 dakika civarında

Sizede bol kazanclar dilerim. Yabanci sitelerede cok takiliyorum onlarin verdigi örnek ile buradaki örnekler baya fark var. Ama arada burda olupta yabancida olmayan fikirlerde var.

Genelde burada banlandim sence neden? Bu ay parami ala bilirmiyim? Sahte telif yedim yardim!

Yani demek istedigim yüzlerce hep ayni konu paylasiliyor acilmis konulari okuyup basimiza benzer bir konu geldiginde foruma bir baslik acmadan sorununun neden böyle oldugunu anliya bilir.

Yabancilarda bu yok cok nadir telif alanlar olur onuda cok nadir yapan spamciler. Cogu özgün calisiyor ve cok kazaniyorlar.

Bende diyorum benim Türk, Kürt, Laz, artik ne varsa bu milletim neden kazanmasin ? Size iste tesvik ediyorum...

Spam'e yatirim yapiyorsunuz... zamaniniz gidiyor paraniz gidiyor... kazanacakmisiniz oda belli degil cogu zaten telif aliyor gününüz korkuyla geciyor... hep okuyunca üzülüyorum...

Burada bot satan arkadas bana simdi kiziyordur ama napim ...

Arkadaşlar bende euro kazanmak isyitoum nasıl olacak :D ... illaki tl mi oluyor

hocam kazanç paylaşmak adsense kurallarına göre yasak diye biliyorum. sen kanalı da paylaşmışsın. youtube bunu farkederse adsense ini banlayabilir. yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin.

hocam kazanç paylaşmak adsense kurallarına göre yasak diye biliyorum. sen kanalı da paylaşmışsın. youtube bunu farkederse adsense ini banlayabilir. yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin.

Haklisiniz böyle önemli bir konuda beni uyardiginiz icin tesekkür ederim... resimi kaldirdim...

Resimi göremeyenler skype'den eklesin özelden gösteririm

Özgün birazda şans işi esasında :) Neyse başarılar diliyorum bol kazançlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri