Yeni beliren reklam tipleri

• Kullanıcı Krunk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Krunk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz günlerde machinima partneri oldum kanalım geçiş yaptı, para kazanması youtube tarafından kapanan videoları tek tek geri açmak için baktım ve "video ortası 30sn" tarzı yeni bir seçenek gördüm. Bu tam olarak nedir ve aşağıdaki "Öğe Bilgileri" kısmı ne işe yarar, doldurulması videonun bulunmasına katkı sağlar mı?

edit: ek bilgi, bu videolardan önce çıkan ve geçilebilen reklamlardan değil çünkü onlar zaten videolarımda vardı bu seçenekten önce, bu seçenek belirdiğinde seçili olmadığı videolarda da video önü reklam çıkıyor.

LNG1C83.jpg

oge bilgilerinde Web Secili olsun. diger ikisini secer ve doldurmaz isen kayit edemezsin.
CMS ile alakali bilgiler istiyor orda.

diger isaretlilerde sorun yok 30 saniye dedigi video oncesi reklam cikiyor ya onlardan cikar diyorsun.

o bölümde hiç oynama yapma resmi dizin filan varda onu kaydediyorsun filan oraları elleme boş bırak reklam türleri bölümü resimdeki gibi olsun

Ama orada tüm videolarda bir şey seçili ve mutlaka biri seçilmesi gerekiyor. O kısımları ekran görüntüsü almak için ben boşalttım normalde 130 küsür videonun hepsinde benzer şekilde seçili olarak kutucukların birinde başlık diğerinde video id'si yazıyor. Tek tek onları boşaltmama gerek yok herhalde?

Bir de tüm videolarda aynı sekme seçili değil, bunları tek tek bakarak yaptıklarını sanmıyorum neye göre kategorilendirilmiş acaba

---------- Mesaj saat 15:06:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:04:30 civarında gönderildi. ----------

oge bilgilerinde Web Secili olsun. diger ikisini secer ve doldurmaz isen kayit edemezsin.
CMS ile alakali bilgiler istiyor orda.

diger isaretlilerde sorun yok 30 saniye dedigi video oncesi reklam cikiyor ya onlardan cikar diyorsun.

Videolarımın çoğusunda TV Bölümü seçili ve Bölüm Başlığında video başlığı, özel kimlikte ise video id'si yazıyor hepsinde. Diğer kutucuklar boş, videoların hepsinde hangi bölüm seçili olursa olsun bu iki bilgi (video başlığı ile id) yazıyor

Ama orada tüm videolarda bir şey seçili ve mutlaka biri seçilmesi gerekiyor. O kısımları ekran görüntüsü almak için ben boşalttım normalde 130 küsür videonun hepsinde benzer şekilde seçili olarak kutucukların birinde başlık diğerinde video id'si yazıyor. Tek tek onları boşaltmama gerek yok herhalde?

Bir de tüm videolarda aynı sekme seçili değil, bunları tek tek bakarak yaptıklarını sanmıyorum neye göre kategorilendirilmiş acaba

---------- Mesaj saat 15:06:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:04:30 civarında gönderildi. ----------

Videolarımın çoğusunda TV Bölümü seçili ve Bölüm Başlığında video başlığı, özel kimlikte ise video id'si yazıyor hepsinde. Diğer kutucuklar boş, videoların hepsinde hangi bölüm seçili olursa olsun bu iki bilgi (video başlığı ile id) yazıyor

Video basligi ve id si otomatik seciliyor yukleme sirasinda oynama yapmaniza gerek yok.

dedigim gibi diger iki secenek sizin icin degil CMS kullananlar icindir. onlardan birini secerseniz kayit etmeyecektir bilgiler yanlis diyecektir. siz web kismini secin ve hic birsey yazmayin ki zaten o kisim her yuklemede otomatik secilir o kisimla oynamayin.

Kullanim Politikasi olarakda Monetize in all Countries politikasini uygulayin.

tek tek degil videolari secin ve islemler deyin.

islemler---gelismis----kullanim politikasi

Monetize in all Countries

secin ve onaylayin.

Video basligi ve id si otomatik seciliyor yukleme sirasinda oynama yapmaniza gerek yok.

dedigim gibi diger iki secenek sizin icin degil CMS kullananlar icindir. onlardan birini secerseniz kayit etmeyecektir bilgiler yanlis diyecektir. siz web kismini secin ve hic birsey yazmayin ki zaten o kisim her yuklemede otomatik secilir o kisimla oynamayin.

Kullanim Politikasi olarakda Monetize in all Countries politikasini uygulayin.

tek tek degil videolari secin ve islemler deyin.

islemler---gelismis----kullanim politikasi

secin ve onaylayin.

Şuan hepsinde "Monetize in everywhere" seçili ve reklamlar gözüküyor, bunu değiştirip "Monetize in all Countries" yapmama gerek var mı?

Hocam ufak bir not ekliyeyim. Dün eklediğim videolarım da orayı web yaptıklarımın hiçbirisinde rekalm gözükmemektedir. Ancak bugün yüklediklerim de Tv Bölümü yaptım ve reklamlarım aktif oldu. Belki saçma gözükebilir ancak partner kanalımda reklamlarımı ancak bu şekilde çıkarabildim

Hocam ufak bir not ekliyeyim. Dün eklediğim videolarım da orayı web yaptıklarımın hiçbirisinde rekalm gözükmemektedir. Ancak bugün yüklediklerim de Tv Bölümü yaptım ve reklamlarım aktif oldu. Belki saçma gözükebilir ancak partner kanalımda reklamlarımı ancak bu şekilde çıkarabildim

TV bolumu yaptiktan sonra istedigi bilgilere ne girdiniz ?

Şuan hepsinde "Monetize in everywhere" seçili ve reklamlar gözüküyor, bunu değiştirip "Monetize in all Countries" yapmama gerek var mı?

reklam cikiyorsa sorun olmaz ama ben kendi agimdaki herkese

bunu sectiiryorum sorun yok.

---------- Mesaj saat 16:52:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:46 civarında gönderildi. ----------

Hiçbirşey girmedim hocam tv bölümü yaptığımda sadece başlığın aynısı alt tarafta çıktı o kadar. Bilmiyorum yani ne kadar zararlı bir işlem youtube'yi kestirmek zor

Zararli degilde TV Bolumu secildiginde kayit etmez video ayarlarini istedigi bilgileri girmeden ama aktif ettiyseniz sorun yok demektir.

reklam cikiyorsa sorun olmaz ama ben kendi agimdaki herkese

bunu sectiiryorum sorun yok.

---------- Mesaj saat 16:52:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:46 civarında gönderildi. ----------

Zararli degilde TV Bolumu secildiginde kayit etmez video ayarlarini istedigi bilgileri girmeden ama aktif ettiyseniz sorun yok demektir.

Valla hocam şuanda sorunum yok ancka dediğim gibi dünden kalan 12 hit videom var silmiyorum kıyamıyorum. Reklam çıkmasada olur onlarda hiç olmazsa bu şekilde bir çözüm buldum kendimce, işin kötü tarafıda bir daha değiştiremiyoruz :D

Valla hocam şuanda sorunum yok ancka dediğim gibi dünden kalan 12 hit videom var silmiyorum kıyamıyorum. Reklam çıkmasada olur onlarda hiç olmazsa bu şekilde bir çözüm buldum kendimce, işin kötü tarafıda bir daha değiştiremiyoruz :D

evet video islendikten sonra tekrar mudale edemiyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri