Yeni Bestem - KARARIR ELBET

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar...Çoook uzun bir aradan sonra yeni bir bestemle karşınızdayım...Yeni bestem diyorum ama aslında beste bayağı bir eski fakat kaydı bugün yaptım...Çok sevdiğim bir bestemdi yeni sazımı almayı bekliyordum...Nihayet amacıma ulaştım ve kaydımı tamamladım umarım beğenirsiniz...

https://www.youtube.com/watch?v=YsYu3kLe86A

hocam çok güzel ağzınıza sağlıkta o ufak karenin anlam ve önemi ne? :D

abi bence süper söylemişsin ve çalmışsın ağzına sağlık akşamları açarım ara sıra malum zamanlarda :D

Yüreğine sağlık kardeşim harıkaydı dinlerken dalıp gıtmışım...

Yakında bir kasetını bekliyorum.Piyasalardakı mıkrofonu elıne alıp sanatçıyım dıye geçinenler utansın.

hocam çok güzel ağzınıza sağlıkta o ufak karenin anlam ve önemi ne? :D
Öncelikle beğendiğine sevindim...Ufak kareye gelince parçayı iki kere çaldım söyledim...Bağlamanın çalış şekilleri de farklı şekilde zaten..İki sesi ve videoyu bir araya getirebilmek için bu tür bir şey yapmak istedim...Çok fazla bir anlamı yok...Tablo saz çalan vatandaşa eşlik ediyor sadece :D
abi bence süper söylemişsin ve çalmışsın ağzına sağlık akşamları açarım ara sıra malum zamanlarda :D

Teşekkür ederim beğendiğine sevindim...Umarım malum zamanlarda çok dertlendirmem seni :D

Yüreğine sağlık kardeşim harıkaydı dinlerken dalıp gıtmışım...

Yakında bir kasetını bekliyorum.Piyasalardakı mıkrofonu elıne alıp sanatçıyım dıye geçinenler utansın.
Teşekkür ederim FaDex arkadaşım...Bunları duymak çok anlamlıydı benim için gerçekten...
Elinize sağlık hocam,çok başarılı.
Teşekkür ederim beğenilmesi güzel...
Oktav arttırmak için falan herhalde anlayamadım ama.
Yukarıda da belirttim bağlamayı farklı çalıyorum orada videoyu izlerken dikkat edseniz ara geçişlerde özellikle ses farklı gelirken büyük videoda parmaklar daha farklı basıyor..Ayrıca çok takılmayın bu tür ayrıntılara yav...Parça nasıl siz onu söyleyin :)

Normalde bu tür şarkılardan pek zevk almam (jenerasyondan dolayı) ama kulağa hoş geliyor beste sözleride güzelmiş.

çok güzel sölemişsin abi bu arada benim yaş 15 ama türkülerden çok hoşlanırım :D

Çok güzel hocam, ağzınıza, elinize sağlık :)

Bu konuyu görmemiştim. Jackson'dan Hele minnoş klibini izlemek için kanala girince farkettim :D

Benim de bir bağlamam var 10 seneyi geçti alalı ama kursa gitmedim maalesef. Kendi kendime tıngırdatıyorum :)

Hocam şimdiki jenerasyon ya arabesk dinliyor ya da pop bu ikisi arasında ağırlıkla.Ama tabi tsm ve türkü sevende var.

Çok güzel hocam, ağzınıza, elinize sağlık :)

Bu konuyu görmemiştim. Jackson'dan Hele minnoş klibini izlemek için kanala girince farkettim :D

Benim de bir bağlamam var 10 seneyi geçti alalı ama kursa gitmedim maalesef. Kendi kendime tıngırdatıyorum :)
Teşekkür ediyorum kardeşim sağolasın...Bende kursa gitmedim ama bundan daha da ileriye gidemiyorum işte sadece dinlenecek kadar çalabiliyorum...Aslında işi usulünce öğrenmek en iyiyi gelişebilmek açısından...
o flagcı buraya gelecek

güzel olmuş
Teşekkür ederim Yumi beğendiğine sevindim...
Hocam şimdiki jenerasyon ya arabesk dinliyor ya da pop bu ikisi arasında ağırlıkla.Ama tabi tsm ve türkü sevende var.
Haklısın arkadaşım...Her müziğin kendine özgü değeri var tabiki ama işte adı üzerinde HALK MÜZİĞİ bizim müziğimiz işte ....
hay ağzına sağlık abim be sabah sabah çok iyi geldi çok güzel olmuş besten
Valla sabah dinlemiş ve yazmışsın okuldaydım... yaklaşık 1 saat önce ikinci yarıyıl öğretmenler kurulu toplantısından eve geldim ancak yazabiliyorum hepinize...Beğendiğinize sevindim, bestemin sevildiğini bilmek güzel...
Yüreğine Eline Emeğine Sağlık Sessinizde Herangi Bir Efekt Var mı ?
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın...Sesimde efekt yok ama küçük resimde görünen karede de aynı parçayı bir kere daha çalıyorum...Yani farklı farklı çalışlar ve söyleyişler var videoda o nedenle sesler üst üste bindiği için bazı yerlerde çok sesli gibi gelebiliyor...

[MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] hocam eline ağzına sağlık sadece tek eksiğin var oda profesyonel mikrofon :) sesi çok temiz veren güzel bir mikrofon ayarladın mı tadından yenmez geceleri dinleriz şarkılarını :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri