Yeni Bi Partner Buldum

Frankeinstein

Yasaklanmış
Evet Arkadaşlar Sabahtan Beri Araştıryodum Gözüme En Cazip Gelen Network Bu Araştıramadım İngilizcem Çok Kötüdür Animeleri Alıyor Atmıyor Galiba Daha Yeni Animeli Bi Kanal Bu Networkdeydi İzlenımleri 50 bin flen dashboard da var lütfen araştırırmısınız Bent Pixels | YouTube Digital Rights Management

bu forum aslında partner aramalı yani bu konuda çok bilgili kişiler var ilgilenseler hub dahi alsalar onlardan başvurup destek olurduk ama bizi freedom gibi hırsız mn gibi doladırıcılara bırakıyorlar (freedom hırsız deme sebebeim 46 gün sağlam kalan kanal parasını ödemedi mn dahi 1 ay sağlamsa kanal parasını ödüyor freedom pişmanlıktır.)

Evet Arkadaşlar Sabahtan Beri Araştıryodum Gözüme En Cazip Gelen Network Bu Araştıramadım İngilizcem Çok Kötüdür Animeleri Alıyor Atmıyor Galiba Daha Yeni Animeli Bi Kanal Bu Networkdeydi İzlenımleri 50 bin flen dashboard da var lütfen araştırırmısınız Bent Pixels | YouTube Digital Rights Management

1 kanalımı bağlamıştım birkaç ay önce-kapanan kanalımın parasını ödemişti hatırlıyorum-ama kesintiyi hatırlamıyorum

bu forum aslında partner aramalı yani bu konuda çok bilgili kişiler var ilgilenseler hub dahi alsalar onlardan başvurup destek olurduk ama bizi freedom gibi hırsız mn gibi doladırıcılara bırakıyorlar (freedom hırsız deme sebebeim 46 gün sağlam kalan kanal parasını ödemedi mn dahi 1 ay sağlamsa kanal parasını ödüyor freedom pişmanlıktır.)

Adi Music Nationsta 5 haneli kaldı:(

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

1 kanalımı bağlamıştım birkaç ay önce-kapanan kanalımın parasını ödemişti hatırlıyorum-ama kesintiyi hatırlamıyorum

hocam daha yeni 2 3 tane daha gördüm çizgifilm kanalları da bu networkde bağlı acaba izin veriyorlar mı denemek lazım :confused:

onların sahtekarlığını her türlü belge dökümanla paylaştım,halen forumda bazıı insanlar patneri savunuyor...zatne freedom 3 ay içinde ytpara patlama yaşadı, zaten ilk ödemeyi almak içinde 2-3 ayın geçmesi lazımdı forumda %70-80 ilk ödemesini bu ay alacaktı,sonra patlak verdi,şunu söylemek istiyorum hani devletlerin ajanları olurya :D bu forumda ajanlık yapıldı toplanıldı onca kanal , sonra vur kaç taktiği yapıldı.

bi örnek daha verim :D hani bi yere üye olursun 500 lira verirsin 10 kişi daha getırırsın sonra paran dıyelım 1000 lira olur,sonra bakarsın :D ödeme yapılacak vakit ne şirket kalır ne adamlar :D vurgunu yapar kaçarlar :D işde usta freedom tepkimi 1-2 ay önce koydum söyledim forumda ödemelerini beğenmiyorum, bir çok kişi önemsemedi tepki verdi :( :D ha net başında amelelik yapmışık ha bi iş yerine girip askeri ücretle hepsi aynı :( manevi açıdan terinle kazandığın para daha helal paradır....

Son düzenleme:
İyide bentpixel bir firma, Animeleri ağına almıyor, Birçok animeye Eşleşen-Telif sallıyor.
:D

İyide bentpixel bir firma, Animeleri ağına almıyor, Birçok animeye Eşleşen-Telif sallıyor.
:D

banada çok ilginç geldi. Kanalımdaki videolara bir anda birsürü eşleşen geldi. Gönderen bentpixel. Ama bu firma partner firması. Acaba onların network'une geçsem eşleşenleri kaldırırlar mı :D

Quizgroup 6102

daha 1-2 ay öncesine kadar 2000 civarı idi. Bu hiç iyi olmadı. :)

Bent Pixels çok iyi firmalardan biridir. FullScreen'den sonra bana göre en iyidir fakat kanal sokmak çok zordur. Ben soktum ama beş kanal önerdiysem birini aldılar. Spamcıya gelmez.

Arkadaş yeni demiş ama Bent Pixels piyasanın en eski networklerinden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri