Yeni Bilgisayar Aldım Çok Yavaş Neden ?

Bendede i3 var i7 laptop var 5 senelik hepsi taa 350m modelleri , render sunucularından daha hızlı render alıyorlar(vds). 1tb full dolu ,yer açamıyorum kasma yok. gta4,Witcher 2 ee dahil hepsini bitirmiştim bunlarla. Nvidia sağolsun. i3 olanı kapalı kutu 5 senedir macunu değişmedi packard bell bide dandik derler ama elektronik şans işi işte. Bunlar adam olana kadar kaç kere format kaçkere test tamir yaptım hatırlamıyorum.

i7 olanı çöp diye sokağa atacaktım anakarta fırınlama yaptım, macunu deiştim şimdi uçuyor. ;) SSD tadına varamadım daha tabi.

Tavsiyem arızayı kendin gider bi şekilde tamirciye verme bidaha aynı problemleri hiçbir pc de yaşamassın.

SSD Yok sanırım, HDD yi SSD ile değiştir, bide Format at sisteme hızı feci hissedersin :)

Arkadaşlar lenovo b50-70 pc aldım özellikler şu şekilde fakat chromede bile gezerken kasıyor bu nedir ya?

Hocam pc de kullanılan işlemci ultrabook işlemci olduğu için kasması normaldir ayrıca işlemci hızını artırmak için turboboost programını kurun biraz daha seri çalışacaktır.

işlemci hızı düşük yani ayrıca 4 gb ram nedir arkadaş. o sistemle 64 bit işletim sistemi her zaman kasar.

32 bit kurarsa en fazla kullanabileceği ram miktar 3'dür 64bit işletim sistemkeri 3'den fazla ram kullanabilmek için kurulmasi daha mantıklıdır hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri