Yeni bilgisayar tavsiyelerinizi alalım

darkblue

Kayıtlı Üye
Araştırmalarım sonucunda Lenovo z510 almaya karar verdim.Daha çok oğlumun oyun oynaması için ve arada bende bu işler programlar ve editler için kullanacağım.. oyunlarda sorun çıkarıp, çıkarmayacağını merak ettim.Sizce alınabilir mi? Ayrıca FreeDos olması zorluk çıkarır mı?

Lenovo z510

46820BAB68B5BCA0CEA5FAFDC04EEF58.jpg

Oğlunuzun nasıl oyunlar oynadığını bilmiyorum ama bf 4 high de,call of duty medium da rahatça oynanır ekran kartı o kadar eski değil..
Orta seviye bi kart ram ve işlemci de yeterli.
Diğer yandan performans açısından ısınma konusu önemli,freedos hiç sorun değil klasik crackli işletim sistemi kurarsın ama linkte win 8.1 yazıyo.

Ben kullanıyyorum alalı 4 ay oldu yaklaşık memnunum genel anlamda ısınma sorunu oldukça az. Fakat benim model şu : Lenovo Ideapad Z510 59-391771 Notebook En Ucuz Fiyat yani i7 işlemci var. Bu model hakkında diyebileceğim f/p ürünü olması ile birlikte film izlemek için iyi bir tercih olduğunu şahsen düşünmüyorum nedeni ise ekranın siyahlar konusunda kesinlikle sorunu var :) ama onun dışında çoğu oyunu rahatça oynarsınız bu benim modeldeki oyunlarım
A2bjaQ.png
Çok fazla oyun oynayacaksanız ve film izleyecekseniz bütçenizi 3000 tl gibi bir rakama çekerek msi lara bakmanızı öneririm. Ama pcyi 24 saat açık tutarak kullanan birisi olarak bence sizin her türlü işinizi görecektir :)

Bana göre tek can sıkan veyahut rahatsız eden yeri ekran diye düşünüyorum

Bu arada freedos problem değil kurarsınız indirip win 8.1 i ya da 20 tlye kuruyorlar ben kendim kurmuştum bilgisayarcı 8gb usbye sığmaz deyip caydırmaya çalışsada kendim kurdum ve 8gbye sığdı :)

sağolun arkadaşlar valla hiç laptomun olmadı netbook kullanıyorum yıllardır zamanında bunu almıştım film izlemeyi 1080p film izlemeye açım resmen.tabiki oyunda oynamak istiyoruz arada şöyle donmadan rahatça oynayacağımız savaş oyunları araba yarışları v.s...

işlemci de i7 ile i5 arasında çok fark edermi yani i5 açmadığı oyunlar falan olurmu ?
veya daha iyi bildiğiniz bu bütçelerde 1700 civarı varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

laptop deilde bütçene göre bir kasa toplasan? daha fazla performans alırsın

Ben kullanıyyorum alalı 4 ay oldu yaklaşık memnunum genel anlamda ısınma sorunu oldukça az. Fakat benim model şu : Lenovo Ideapad Z510 59-391771 Notebook En Ucuz Fiyat yani i7 işlemci var. Bu model hakkında diyebileceğim f/p ürünü olması ile birlikte film izlemek için iyi bir tercih olduğunu şahsen düşünmüyorum nedeni ise ekranın siyahlar konusunda kesinlikle sorunu var :) ama onun dışında çoğu oyunu rahatça oynarsınız bu benim modeldeki oyunlarım
A2bjaQ.png
Çok fazla oyun oynayacaksanız ve film izleyecekseniz bütçenizi 3000 tl gibi bir rakama çekerek msi lara bakmanızı öneririm. Ama pcyi 24 saat açık tutarak kullanan birisi olarak bence sizin her türlü işinizi görecektir :)

Bu arada freedos problem değil kurarsınız indirip win 8.1 i ya da 20 tlye kuruyorlar ben kendim kurmuştum bilgisayarcı 8gb usbye sığmaz deyip caydırmaya çalışsada kendim kurdum ve 8gbye sığdı :)

haha reyiz bu oyunlar ne böle özgün oyun kanalım yok deme bu oyunlar pc kuruluysa :D freedos zorluk çıkarıyor reyis bilmiyorum çözümü biliyosan sölede çözelim zırt pırt bu orjinal değil diyip mavi ekran çıkıyo bende bende yükledim windows 8 ama nasıl orjinal yapcaz bunu bilgin varmı

laptop istiyorsan msi monster asus tan wazgecme bazi forumdalar lenovodan sikayet edenler oldgunu okudum

bende bu 1 ay icerisinde leptop almayi dusunuyorum butcem 2.500 tl warsa onerebileceginiz leptop onerilere acigim

bence en iyi bilgisayar toplama bilgisayardır monster marka bi laptop işinizi görecektir özellikle
oyunlar için tercih edilebilirdir

victory, monstar tarzında yeni markalar türedi başka markalar altında güzel bilgisayarlar yapıyorlar.
Lenova hakkında düşüncelerim oldukça kaba bir bilgisayar görünüş açısından. Forever HP :D

Dediginiz marka bilgisayarlar kac tl fiyat araliginda bunla ayni civardalar mi?

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

A2bjaQ.png

Şu laptoptaki çözünürlükleri en az 1600*900 yapsalar süper olacak.O laptoba 1366 x 768yakışmıyor.Daha doğrusu çoğu laptopta durum böyle donanım var ama ekran olmadıktan sonra zevki çıkmıyor ki.

Hocam ayrıca en iyi ilk 5 oyun listesinizi yazar mısınız? Biligsayarımda olmayan oyunlar var onları da denemek isterim.

Son düzenleme:
Monster notebook almanızı tavsiye ederim.Adı üstünde "CANAVAR" gibi bir bilgisayar tamamen oyun oynamaya dayalı bir bilgisayar üretiyorlar sitesine girdiğinizde görüceksinizdir zaten.

Monster notebook almanızı tavsiye ederim.Adı üstünde "CANAVAR" gibi bir bilgisayar tamamen oyun oynamaya dayalı bir bilgisayar üretiyorlar sitesine girdiğinizde görüceksinizdir zaten.

güzel laptoplar onlara da baktım da çok pahalı onlar benim bütçemi aşıyor bütçem dahilinde iyi bi şey bakıyorum..(1500-1800)

ekran kartı falan pek anlamıyorum o yuzden sizlere danışıyorumda hangisni alsam karasız kalıyorum tahminim bu hafta sonuna doğru alırım ozamana kadar araştırmaya devam edecem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri