Yeni bilgisayar tavsiyelerinizi alalım

güzel laptoplar onlara da baktım da çok pahalı onlar benim bütçemi aşıyor bütçem dahilinde iyi bi şey bakıyorum..(1500-1800)

ekran kartı falan pek anlamıyorum o yuzden sizlere danışıyorumda hangisni alsam karasız kalıyorum tahminim bu hafta sonuna doğru alırım ozamana kadar araştırmaya devam edecem.

öncelikle i7 4. nesil olsun yani 4xxx olsun işlemci modeli. i5 ten uzak dur.
Ekran kartı GTX Serisi 7xx olursa kâfi. ram 8 olsun :D ssd olsun yani 3k paran olsun :D

lenovo,hp,casper laptop alırsanız 1 sene sonra uzerinde yumurta vs yiyecekleri cok rahatca pişirebilirsiniz. asus,sony,toshiba gibi markalara bakın :)

öncelikle i7 4. nesil olsun yani 4xxx olsun işlemci modeli. i5 ten uzak dur.
Ekran kartı GTX Serisi 7xx olursa kâfi. ram 8 olsun :D ssd olsun yani 3k paran olsun :D

i7 4. nesil işlemcileri buluyorum ama ekran kartı hiç birinde GTX serisi değil ..genelde GT740m olarak çıkıyor.bu ekran kartları arasında oyun için çok fark var mı veya GTX leri nasıl bulacam ben ?

i7 4. nesil işlemcileri buluyorum ama ekran kartı hiç birinde GTX serisi değil ..genelde GT740m olarak çıkıyor.bu ekran kartları arasında oyun için çok fark var mı veya GTX leri nasıl bulacam ben ?

GTX Serisi son seridir ve oyun açısından çok iyi performans gösterirler. msi ve monster kullanıyor başka laptoplarda da vardır ama denk gelmedim ben

sen gel benim lafıma bir tane masaüstü topla paraya yazık

Arkadaslar sanssizliga bak netbook cihazimin power tusu ariza yapti acamiyorum.bu yuzden kampanyalari telden takip etmek zorunda kalicam.varsa bildiginiz guzel babalar gunu kampanyasi falan buradan link atarmisiniz takip edeyim.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri