Yeni bilmediğimiz dizi varmı?

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yaklaşık 15 diziyi tek part olarak çalışıyorum. Bilmediğim yeni başlayan diziler varmı?

en fazla 10 bölümü geçen dizi olsun lütfen. 40 cı bölümü felan geçmişse yetişemem. hd ve tek part yüklüyorum bide :)

az önce gurbette aşk bir yastıkta indirdim bakalım noluyo ) 1 bölümü

hocam kolay gelsin durumlar nasıl ? :D hocam dizi değilde show'da komedi tiyatro programı var deli izlenim alıyor televızyonda onu yukleye bılırsın mesela .

hocam kolay gelsin durumlar nasıl ? :D hocam dizi değilde show'da komedi tiyatro programı var deli izlenim alıyor televızyonda onu yukleye bılırsın mesela .

telif yemezsem durum muhteşem :D yakında zengil olurum belkide )) ismi ne programın? diğer kanala çekeyim onuda ))

Hocam yabancı filmlere odaklanın onlarda telif geldiğini düşünmüyorum çünkü herkes onlarla ilgili filmler paylaşıyor izlenimleride çok iyi bunuda bir sevişme gibi sahneler eklendimi tadından yenmez :D

arkadaşlar yaklaşık 15 diziyi tek part olarak çalışıyorum. Bilmediğim yeni başlayan diziler varmı?

en fazla 10 bölümü geçen dizi olsun lütfen. 40 cı bölümü felan geçmişse yetişemem. hd ve tek part yüklüyorum bide :)

az önce gurbette aşk bir yastıkta indirdim bakalım noluyo ) 1 bölümü

Kardeşim dizileri yt to yt olarak mı yüklüyorsun?
aynı sektördeyiz muhtemelen birbirimizin kanallarına rastlamışızdır :)
şu sıralar 2 dizim final yapacak ben de biraz nefes alayım diyorum.
Pazartesi salı ve çarşamba dizilerini bırakıcam zaten.
Artık Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 8-2 arası part-time youtube elemanı gibi up yapacağım.
Eğer ay sonu paramı alamazsam fena olur :D

Hocam yabancı filmlere odaklanın onlarda telif geldiğini düşünmüyorum çünkü herkes onlarla ilgili filmler paylaşıyor izlenimleride çok iyi bunuda bir sevişme gibi sahneler eklendimi tadından yenmez :D

tam 3 defa yabancı dizi yükledim 3-4 bölüm sonra sildim telif yüzünden bide iyi hd kaynak yokki altyazılı felan bulayım. yoksa orijinal dildemi ekleyeyim?

herkez dizici oldu bi ara kimse atmıyordu atanada mani olmaya calışıyordu.

eskilerden dizici diye bi üye vardı forumun yarısını telifleyip kanallarını kapattırmıştı:):)

sonunuz o olacak bu işi bu kadar aleni yapmayın özel mesajdan konuşun.

Kardeşim dizileri yt to yt olarak mı yüklüyorsun?
aynı sektördeyiz muhtemelen birbirimizin kanallarına rastlamışızdır :)
şu sıralar 2 dizim final yapacak ben de biraz nefes alayım diyorum.
Pazartesi salı ve çarşamba dizilerini bırakıcam zaten.
Artık Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 8-2 arası part-time youtube elemanı gibi up yapacağım.
Eğer ay sonu paramı alamazsam fena olur :D

yok hocam torrent to yt çalışıyorum tek part ve full diziler. şimdi saydım tam 21 dizi çalışıyorum çok yoruldum ya )) ben başka kanallardan almam. bi tek çalıkuşunu resmi kanalindan alırım ))

---------- Mesaj saat 01:46:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:46:20 civarında gönderildi. ----------

mesela çalıkuşuda 2 dakikalık bi video 90 dolar kazandırdı ve en çok aranan benim kanal :D resmi kanaldan sonra

---------- Mesaj saat 01:47:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:46:52 civarında gönderildi. ----------

herkez dizici oldu bi ara kimse atmıyordu atanada mani olmaya calışıyordu.

eskilerden dizici diye bi üye vardı forumun yarısını telifleyip kanallarını kapattırmıştı:):)

sonunuz o olacak bu işi bu kadar aleni yapmayın özel mesajdan konuşun.

benim kanalımı sahte telifle kapattırana hakkımı helal etmem. zaten kendim kötü oluyorum dizi sahibinin izni olmadan para kazanıp yiyorum helal değil diye (

yok hocam torrent to yt çalışıyorum tek part ve full diziler. şimdi saydım tam 21 dizi çalışıyorum çok yoruldum ya )) ben başka kanallardan almam. bi tek çalıkuşunu resmi kanalindan alırım ))

---------- Mesaj saat 01:46:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:46:20 civarında gönderildi. ----------

mesela çalıkuşuda 2 dakikalık bi video 90 dolar kazandırdı ve en çok aranan benim kanal :D resmi kanaldan sonra

---------- Mesaj saat 01:47:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:46:52 civarında gönderildi. ----------

benim kanalımı sahte telifle kapattırana hakkımı helal etmem. zaten kendim kötü oluyorum dizi sahibinin izni olmadan para kazanıp yiyorum helal değil diye (

telif atan adamın helali umursadıgını sanıyormusunki? o bahsettigim üyeyle bu forumda muslera06 da dahil bircok üye ve yönetici konusmustu ama adam cekmem telifleri dedi gitti.

siz işin suyunu cıkarttınız .yok sunu atıyorum yok bunu atıyorum sunu atan varmı? bu dizide 2ci sıradayım. su diziyi attım benden caldılar. felan filan .....

1-2 hafta sonra cok cok iyi biliyorumki bu konuları acanlar ve bariz yorum yapanların hepsi burda yandım anam konularını acmaya başlayacaklar.

ya bu kadar aleni bir şekilde yazmayın yaptıklarınızı.

yada kısa vadede başınıza gelebileceklere hazırlıklı olun.

daha önce yaşandı yine yaşanacaktır. demedi demeyin.

yabancı dizi yapcakllar arrowu yapsın manyak bir dizi ve dünya çapında izleyicisi çok fazla şuan türkiyedede zaten game thrones supernatural walking dead arrow bu diziler en popüler arrow türkiyede 1 inci olur önümüzdeki 5 6 ay içinde prison breakle birlikte gelmiş geçmiş en iyi 2 dizi olmaya aday

Peki dizi işinde adsense mi partner mi daha çok kazandırıyor.
Fragman kanalımda adsense olarak çok bir yarar görmedim açıkçası

yabancı dizi yapcakllar arrowu yapsın manyak bir dizi ve dünya çapında izleyicisi çok fazla şuan türkiyedede zaten game thrones supernatural walking dead arrow bu diziler en popüler arrow türkiyede 1 inci olur önümüzdeki 5 6 ay içinde prison breakle birlikte gelmiş geçmiş en iyi 2 dizi olmaya aday

Doctor Who, Game of Thrones, Breaking Bad falan varken Arrow biraz abes kaçıyor:) güzel dizi, her perşembe izlerim ama ondan önce gelen bir çok dizi var.

[MENTION=112]Throck[/MENTION] katılıyorum,ayıca bilmediğimiz dizi var mı? konu başlığı da çok saçma değil mi? :)
Ha bilmediğin bi dizi var adam yüklüyor telifsiz,bi de sana söyleyecek :)
Ayrıca tez zamanda kurtulmak istediğim bi kategori,bi kanalım ömrü [MENTION=114]FGA[/MENTION] 'nın da dediği gibi 1 ay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri