Yeni bir başlangıç :)

fanitter

Yasaklanmış
Forumda çoğu kişi bilir beni eski hesabım kapandı 60 bin abonede iyi bir de para kazanmıştım sonra 1 haftada 50$ kazandığım hesapta kapandı ve 8 TL aktarıldı hesaba
o hesaptan sonra biraz dinleneyim dedim ve tekrar başlıyorum

2 Günde Oluşan İzlenme İstatistikleri ;

uswmk.jpg

Maaşallah 2 günde böyleyse daha ne :) :) Allah bol kazanç versin

TBM iyiyse güzel para ama 0.06 seviyelerindeyse kötü...

Muzik

Teşekkürler :) ben kazandıkça youtube kanallarımı kapatıyo bakalım nereye kadar gidicek :D

h.olsun partner kanal mı ??? birde birşey sorucan bilen arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim partnerde 3.taraf lar çıkmıyo bazı videolarda şimdi o videodan 50-60 k izlenim alıp video gizlersem kazancı alırmıyım partnerde ?

h.olsun partner kanal mı ??? birde birşey sorucan bilen arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim partnerde 3.taraf lar çıkmıyo bazı videolarda şimdi o videodan 50-60 k izlenim alıp video gizlersem kazancı alırmıyım partnerde ?

partner kanal değilim partner kanal hakkındada pek bi bilgim yok

la senin işe partner kanal tam gider sen niye partner olmuyorsun braz iyi bi kanalla etc ye başvur sonra adsense para kazanma kapattı derdi yok

onlar çok para kesiyo bakarım bu kanalda kapanırsa partner olurum büyük ihtimal

justin biebera devammı hocam :D

la senin işe partner kanal tam gider sen niye partner olmuyorsun braz iyi bi kanalla etc ye başvur sonra adsense para kazanma kapattı derdi yok

partnerde garanti mi adsense gibi parasını tıkır tıkıtr veren partner bulunur mu kiiii kıme güvenecenn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri