Ben dedim ona botun bana zerre kazandırmadı ama sen zam peşindesin. Açtığım tüm kanallar kapandı, bağladığım tüm adsenseler 1 saniye sonra kapandı.
Dedim ona botu sen kime satıyorsun ki 75 TL den 99 TL ye çıkarıyorsun. Senin yüzünden adsensem ve kanallardan dolayı 500.000 TL zarar ettim. 4 Yıldır o botu kullanıyorum ve 1 tek lira kazanmadım. Artık bu zamdan dolayı kullanmayı bıraktım. Bakmayın oda artık botu satamıyor diye başka bir site açtı. Yoksa onun hobisi olduğu için açmış yalanlarına gelmeyin.
Yeni açtığı o sistem var ya sistem. Gittim onada para yatırdım, 100 tane farklı video oluşturdum. 100 Kanal yaptım, 100'üde kapandı. Sakın onada bulaşmayın. Bu adam benim ocağıma incir ağıcı dikti.
Benim ettiğim zararlarla ev, araba ve yazlık alırdım. En iyisi arkadaş botunu yapsında onu kullanalım ya. Oh be içime oturmuştu, içimdeki kurtları döktüm.
Gerçi böyle bot yazıyorum diye 100 farklı konu açıldı ama hiç biri yazmadan gitti. Bu arkadaş eğer botu açmazsa kafayı yerim. Arkadaş botu yapsın direk 250.000 TL para göndercem kendine bir ev alsın. Bende şu diğer botçudan kurtulmuş olayım.
Selametle kalın
İmza: Banker Bilo
şair burda ne demek istemiş
inanın hocam size karşı bişey söylemedim sadece arkadaşı fiyattan haberdar etmek istedim botunuz hakediyor gerçekten