Yeni bir dolandırıcılık taktiği sanırım. digitürk kampanyası diyerek..

vatanyazilim

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bilgitakvimi.com
Bugün aşağıdaki telefonlardan sırayla arandım. Kullanmış olduğum internet aboneliği değişmeden, digitürkle yaptıkları ortak kampanya nedeniyle istersem hem digitürk sahibi olabileceğim, hem de aylık aidatımın 53 tl ye düşeceği söylendi. Benden bir bilgi veya teyit istiyor musunuz dedim. Hayır dediler. Sizi digitürk yetkilileri arayacak, aboneliğinizi başlatabilirsiniz dedilir.
İyi dedim, arasınlar.
Sonra bir kişi daha aradı, arkadaşlarımız sizinle görüşmüş sizi digitürke yönlendireceğim, internet tarafı ile ilgili sorunuz varsa yardımcı olayım, digitürk tarafından arayanlara internet ile ilgili soru sorulduğunda bize geri aktarıyorlar zaman kaybı oluyor dedi. Neyse digitürkten arandım.
Kampanyaya katılmam için bilgi vermek istediklerini söylediler. Tamam dedim. Verdiği bilgiler arasında şu cümleye "Bu kampanya başka hiçbir kurumla ortak yürütülen bir kampanya değildir. " itiraz ettim: Olur mu dedim, digitürke üye olunca internet faturam düşecek dediler. Bizim böyle bir kampanyamız yok dediler. Diğerleri tekrar aradılar filan ama olay böylece bitti.
internet aboneliğimin olduğu yerden aradığını söyleyenler büyük ihtimal yaptırdıkları üye başına referansla para mı alan, bunun içinde insanları kandıran kişilerdi diye düşünüyorum. Aranırsanız dikkatli olun diye uyarayım istedim.
02129454281
08504804532
02162120377
03129550170
02168860171

Malasef böyle bir sistem yapmışlar.Genel Müdürlükler Bayilere abone getirdikleri takdirde komisyon alıyorlar.[ 25-30 TL kadar bi komisyonu vardı sanırım ] Abone olduğunda zaten 12 veya 24 ay tahattüt başlatıyorlar ki Digitürk'ten tahattut süren dolsa bile çıkman imkansız derecede zor o nedenle digitürk'e bulaşmadım.Her gün arıyorlar. İşin ilginç tarafıda İstanbul'da 8 ay kadar kaldım. Bu süre zarfında süperonline aldım. Şuan farklı şehirdeyim ve arayan numaraların hepsi İstanbul numarası ve ellerinde bulunan adresler SüperOnline'a verdiğim adres :) O nedenle Genel müdürlükler dışından işlem yapmamaya özen gösteriyorum..

0850 li numara arayınca direkt açmıyorum bile böyle çok var telefon dolandırıcısı dikkatli olmak gerek. Birde işin tuhaf kısmı adınızı sanınızı, ev adresinizi bile biliyorlar artık devlet sitelerinin paneline mi sızmışlar nasıl almışlarsa bayağı gelişmiş dolandırıcılar

0850 li numara arayınca direkt açmıyorum bile böyle çok var telefon dolandırıcısı dikkatli olmak gerek. Birde işin tuhaf kısmı adınızı sanınızı, ev adresinizi bile biliyorlar artık devlet sitelerinin paneline mi sızmışlar nasıl almışlarsa bayağı gelişmiş dolandırıcılar

Dışarıda yaptığımız tüm alışverişler , sitelere üyelikler , internet abonelikleri , bayilere düşen telefon kayıtları vs vs hepsi docks denen sisteme yüklüyorlar veya satıyorlar..4-5 yıl önce bu tür bilgileri satan kişiler çok görüyordum yasak olduğundan el altına düştü bunlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri