Yeni Bir Fikir :P

bemonth

Kayıtlı Üye
Yeni Bir Fikir

Merhaba arkadaşlar. Dün gece fazlaca uykum geldiğinden dolayı yazamadım detaylı olarak. Şimdi konuyu toparlayalalım..
Burada yapacağımız olay bir blog sitesi oluşturmak ve yerli yabancı youtube'ye eklenmiş veya farklı yerlere eklenmiş özellikle şarkıları paylaşıyoruz. Burada önemli nokta biz yükleme yapmıyoruz. Sadece paylaşımcıyız. Bu şekilde güzel etiketler ile sağlam hit çekicez blog'a. birazda tasarım yaparsanız çok daha güzel tutacaktır.
Bu işlemlerden sonra önemli çalışmalarınızın bulunduğu videoları aşağıda ki resimde görüldüğü gibi küçültüp sayfanın altına yanlarına sıkıştırıyoruz. Sayfaya giren kişi farkında olmadan videoyu izlemiş olacaktır. Dün gece hiçbir çalışma yapmadığım halde site bikaç saat içerisinde 20 tekil saymış.

tryu8.png

Burada ufak bir görüntü

trg4k.png

Nasıl yapıldığına gelince;
Örnek Videomuz Bu olsun
Videonun altına geldiğimiz zaman Resimdeki Yolu İzleyin ve bağlantıyı kopyalayın
trzdd.png

Kod:
Bu Kod Videonun Embed Kodu'dur(Bilmeyenler İçin)
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/yUbwMn10Oxs?version=3&hl=tr_TR&[COLOR="red"][B][SIZE="3"]rel=0[/SIZE][/B][/COLOR]"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/yUbwMn10Oxs?version=3&hl=tr_TR&[COLOR="red"][B]rel=0[/B][/COLOR]" type="application/x-shockwave-flash" [COLOR="Magenta"][B]width="560"[/B][/COLOR] [COLOR="Purple"][/COLOR][B][COLOR="blue"]height="315"[/COLOR][/B] allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Genişlik(Width="560")
Yükseklik(Height="315")
Bu değerler Embed kodunun sonunda bulunan reklendirdiğim değerlerdir. Bunları siz ayarlayabilirsiniz.

Kod:
[B]Otoplay Kodu[/B]
[COLOR="red"][B]&autoplay=1[/B][/COLOR]

Otoplay kodunu ise Embed kodunun içerisinde kırmızı olarak işaretlediğim yerlerin sonuna ekliyoruz. Şu şekilde olacak görüntüsü. rel=0&autoplay=1 Burada ki "1" rakamı kaç tekrar olacağını sorar. "0" herhangi bir eylem yapmaz, 1'den itibaren otoplay devreye girer.

Farklı şeylerde üretebilirsiniz. Önü açık..

Önİzleme

Kasttetiğn Blogtan yayınsa uğraşması güç iş embed kodu kumanda panali şayet blogumu kapatıpta youtube da yeni kaallar açtım :)

Kasttetiğn Blogtan yayınsa uğraşması güç iş embed kodu kumanda panali şayet blogumu kapatıpta youtube da yeni kaallar açtım :)

hayır hocam o kadar basit bir fikir olurmu ya :D
Sayfaya girince sanki playlist çalıyormuş gibi youtube videosu oynuyor. ama küçük bir şekilde

Şahsi Fkrim Tutmaz o blogu tutturup kullanıcı çekip o playsle birşeyler hedeflemek fazla zahmet olsa gerek :)
beğendiğin 500 video seç youtube da logosuz yazısız indir yeni bir kanal aç bu videoları yükle etiketlerini sistemli bir şeklilde gir kanalı adsense ye ağla ve çıkış yap başka br hedefe yönel ..vb. v.b. bence bu yöntem daha kolay :)

Şahsi Fkrim Tutmaz o blogu tutturup kullanıcı çekip o playsle birşeyler hedeflemek fazla zahmet olsa gerek :)
beğendiğin 500 video seç youtube da logosuz yazısız indir yeni bir kanal aç bu videoları yükle etiketlerini sistemli bir şeklilde gir kanalı adsense ye ağla ve çıkış yap başka br hedefe yönel ..vb. v.b. bence bu yöntem daha kolay :)

tabiki dediğinizde %% haklısınız. Ancak burda herşeyi devletten beklemeyin :D

Şimdi hocam birazdaha açarsak eğer, youtube linklerinden bir blog oluşturduğunuz zaman özellikle yeni şarkılardan, direk youtube ekle şeklinde. Bunlara çok rağbet ediyorlar. Sayfa gösterim en basit günlük 100-150 civarı oluyor. Denedim bizzat 3-4 video ile. Bu videoların olduğu sayfalara küçük küçük bunları ekleyip, her sayfaya 1 video şeklinde, günlük güzel izlenimler alınır kanaatindeyim. Ayrıca rahatsızlık vermemesi açısından, hem video çalarken sesinide embed kodundan kapatabiliriz. yani sadece video oynar ama kullanıcı bunun farkına bile varmaz

O kadar zor birşey değil. Sonuçta Otomatik olarak Kanalınıza Yüklenen videoları Blogspota gönderirseniz, hem İmleme yapmış olursunz, Bloggerin Seo yapısı ve Google dostluğu öne alınırsa Faydasının Muhakkak olacağıda Kaçınılmazdır.

O kadar zor birşey değil. Sonuçta Otomatik olarak Kanalınıza Yüklenen videoları Blogspota gönderirseniz, hem İmleme yapmış olursunz, Bloggerin Seo yapısı ve Google dostluğu öne alınırsa Faydasının Muhakkak olacağıda Kaçınılmazdır.

hocam burda bahsi geçen konu, bloggerda paylaşım yapmak değil. burada bahsi geçen konu; otoplay özelliğini kullanarak, hitli sayfaya izlenmesini istediğimiz videoları gömmek

şu küçük kutucuk olayındaki müzik acaip hoşuma gitti :D
hocam bu arada küçük kutucuk koydunuz videonun yanına sesini kıstınız insanlar başka bir videoyu izlemeye geldiğinde o arka planda sessiz sakin oynıcak bize exstra görüntülenmemi sağlıcak şimdi tam anlamış yada anlamamış olabilirim kafam karıştı ama ordaki küçük kutuyu anladım :D şarkıda güzel biraz detaylı açarsanız nasıl ne tarz yapabiliriz nasıl değerlendiririz ben ilgilenirim aslında
Edit : hitli blogumuza arka planda sessiz sakin çalan videodan hit alcaz buraya kadar anladım :D

hocam burda bahsi geçen konu, bloggerda paylaşım yapmak değil. burada bahsi geçen konu; otoplay özelliğini kullanarak, hitli sayfaya izlenmesini istediğimiz videoları gömmek

anladım hocam. normal bir site açmak ücretli iken Blogspot ile ücretsiz şekilde blog oluşturrarak daha kolay hit sağlayabilirsiniz yani.

Film blogu için bile iki günde ekstra işlem yapmadan 500 Tekil hit yakalamıştım. iki ay sonra farkettim blogun hitini. Açıp bırakmıştım.

Blogger ile daha kolay ve ücretsiz şekilde Hitlendirip
Videoları orada paylaşabilirsiniz yani

şu küçük kutucuk olayındaki müzik acaip hoşuma gitti :D
hocam bu arada küçük kutucuk koydunuz videonun yanına sesini kıstınız insanlar başka bir videoyu izlemeye geldiğinde o arka planda sessiz sakin oynıcak bize exstra görüntülenmemi sağlıcak şimdi tam anlamış yada anlamamış olabilirim kafam karıştı ama ordaki küçük kutuyu anladım :D şarkıda güzel biraz detaylı açarsanız nasıl ne tarz yapabiliriz nasıl değerlendiririz ben ilgilenirim aslında

hele şükür :) aslında söylemek istediğimi tam anlatamamış olabilirim ancak tam olarak anlayan siz sayılırsınız.

Atıyorum bir blog oluşturdunuz ve yeni bir müzik çıktı ve biz bu yeni çıkan ve izlenen müzikleri bloga atıyoruz. Biz yüklemiyeceğiz. yüklü olan müzik veya herneyse biz bunu paylaşıcaz sadece hit çekmek için. Kullanıcı sayfaya girdiğinde otoplay özelliği ile bizim gömme olarak embedlediğimiz video açılacak, ve kişi bunun farkına bile varmayacaktır. Ses kapamayı tam beceremedim, ancak böyle bir özelliği var embed kodlarında. Olay sadece izlenimi alıp ön sıralara çıkarmak. Çoğu arkadaş diyebilir youtube varken neden burdan izlensin. Ben 4 video ile denedim ve gayet iyi trafik çekti sayfa. 1 haftada yaklaşık 1k trafik vardı sayfada. Bunu geliştirebilirsin tabikide

---------- Mesaj saat 02:23:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:22:58 civarında gönderildi. ----------

anladım hocam. normal bir site açmak ücretli iken Blogspot ile ücretsiz şekilde blog oluşturrarak daha kolay hit sağlayabilirsiniz yani.

Film blogu için bile iki günde ekstra işlem yapmadan 500 Tekil hit yakalamıştım. iki ay sonra farkettim blogun hitini. Açıp bırakmıştım.

Blogger ile daha kolay ve ücretsiz şekilde Hitlendirip
Videoları orada paylaşabilirsiniz yani

cok doğru. olay aynen sizin dediğiniz gibidir.

hele şükür :) aslında söylemek istediğimi tam anlatamamış olabilirim ancak tam olarak anlayan siz sayılırsınız.

Atıyorum bir blog oluşturdunuz ve yeni bir müzik çıktı ve biz bu yeni çıkan ve izlenen müzikleri bloga atıyoruz. Biz yüklemiyeceğiz. yüklü olan müzik veya herneyse biz bunu paylaşıcaz sadece hit çekmek için. Kullanıcı sayfaya girdiğinde otoplay özelliği ile bizim gömme olarak embedlediğimiz video açılacak, ve kişi bunun farkına bile varmayacaktır. Ses kapamayı tam beceremedim, ancak böyle bir özelliği var embed kodlarında. Olay sadece izlenimi alıp ön sıralara çıkarmak. Çoğu arkadaş diyebilir youtube varken neden burdan izlensin. Ben 4 video ile denedim ve gayet iyi trafik çekti sayfa. 1 haftada yaklaşık 1k trafik vardı sayfada. Bunu geliştirebilirsin tabikide

---------- Mesaj saat 02:23:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:22:58 civarında gönderildi. ----------

cok doğru. olay aynen sizin dediğiniz gibidir.

youtube destekli farklı player ile
hem sessiz
hemde autoplay olarak oynatılarak yine izlenme kazandırabilirsiniz denediniz mi

youtube destekli farklı player ile
hem sessiz
hemde autoplay olarak oynatılarak yine izlenme kazandırabilirsiniz denediniz mi

yok bunu hiç denemedim, playerlar konusunda hiç bilgim yok açıkçası. sadece embed kodlarındaki yazılanları anlıyabiliyorum

He hocam bence gayet güzel fikir bende tam öle anlamısım başta kafam karıştı ama bendede kandini ifade sorunu var bende anlatamamışım :D bence baya faydası olur bu arada birşey sormak istiyorum şu videoyu gömdük bizimkne atıyorum geldi 300-500 izlenim arka plandaya şimdii burada partnerlerin görüntülenme başı para olayından güzel gelir elde edilir aslında demi ben gecen 50k izlenim alan bi şarkıya nerdese 50 dolar aldım hani hitte toplamış oluruz nakitte o küçültme gömme olayını tam nasıl yaparız acaba hocam

He hocam bence gayet güzel fikir bende tam öle anlamısım başta kafam karıştı ama bendede kandini ifade sorunu var bende anlatamamışım :D bence baya faydası olur bu arada birşey sormak istiyorum şu videoyu gömdük bizimkne atıyorum geldi 300-500 izlenim arka plandaya şimdii burada partnerlerin görüntülenme başı para olayından güzel gelir elde edilir aslında demi ben gecen 50k izlenim alan bi şarkıya nerdese 50 dolar aldım hani hitte toplamış oluruz nakitte o küçültme gömme olayını tam nasıl yaparız acaba hocam

tamamen organik bir izlenim gibi görünür bence. Tabi bunun benim açımdan bir garantisi yok kesinlikle. Şuan çok yorgunum, gözlerim kapanıyor. Sabah konu altında sizi etiketleyerek nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde gösteririm. Kod mevzusu biraz karışık gelebilir anlatamayabilirim şuan için. Sabah detaylı şekilde anlatırım

tamamen organik bir izlenim gibi görünür bence. Tabi bunun benim açımdan bir garantisi yok kesinlikle. Şuan çok yorgunum, gözlerim kapanıyor. Sabah konu altında sizi etiketleyerek nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde gösteririm. Kod mevzusu biraz karışık gelebilir anlatamayabilirim şuan için. Sabah detaylı şekilde anlatırım

Tamam hocam size iyi geceler yarın öbürgün vaktiniz olduğunda size zahmet :)
bu arada tabiki hiçbirşeyin garantisi yok ama ne kaybetcez tecrübe kazanırız tutarsada para :p bu arada tutar şarkıda beni sardı ya hadi size iyi geceler :)

Şu site zapkolik videolarını seninki kadar olmasa da küçültüp koymuş ve autoplay yapmış. Bir film indirene kadar 2-3 tane video kesin izlenim alıyor. Ben de buna benzer bir şey düşünüyorum ama bu işlerden hiç anlamıyorum. Ayrıca likeall ve addmefast ile website hiti çekersek bayağı iyi bir izlenim olur diye düşünüyorum.
Unutulmaz Filmler - En İyi Filmler - 720P HD Altyazılı Film izle

[MENTION=2429]rserin75[/MENTION] [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION]
Kodları ve açıklamayı yaptım. dün soran arkadaşlarda konudan detayına bakabilirler.

[MENTION=2429]rserin75[/MENTION] [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION]
Kodları ve açıklamayı yaptım. dün soran arkadaşlarda konudan detayına bakabilirler.

Çok teşekkürler kardeşim üşenmeden anlatmışsın paylaşmışsın bu arada konu dışından çıkarsalar bu konuyu güzel olur :)valla ben bunu güzelce bir şekilde uygulamaya koyucam bakalım neler görücez :)
bu arada ses olayını nasıl halledebiliriz kısma kapatma konusunda bu arada ben bunu teyzemin bol hitli sitesine bi deneme amaçlı gömeyim :D

Baya kelime hatam varmış düzelttim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri