Yeni Bir Fikir :P

yok hocam ya zor değil bulmak faydalansın sitesi olan,gerçi kodlar çok esnek videoya her türlü takla attırılır onu da araştırsın millet tabi:D

Biz bunu facebook uygulamasından video izletmek için insanlara çaktırmadan kullanıyorduk ama biraz daha farklıydı, bu da yarar işe gibi duruyor, facebook refferer satışların bir kısmı bu şekilde yapılıyor zaten. Bir de görüntü büyüklüğü aynı olup da saydam yapan vardı sanırım, güzel kodlar kısaca, güzel paylaşım, teşekkürler :D

Cevap: Yeni Bir Fikir

Merhaba arkadaşlar. Dün gece fazlaca uykum geldiğinden dolayı yazamadım detaylı olarak. Şimdi konuyu toparlayalalım..
Burada yapacağımız olay bir blog sitesi oluşturmak ve yerli yabancı youtube'ye eklenmiş veya farklı yerlere eklenmiş özellikle şarkıları paylaşıyoruz. Burada önemli nokta biz yükleme yapmıyoruz. Sadece paylaşımcıyız. Bu şekilde güzel etiketler ile sağlam hit çekicez blog'a. birazda tasarım yaparsanız çok daha güzel tutacaktır.
Bu işlemlerden sonra önemli çalışmalarınızın bulunduğu videoları aşağıda ki resimde görüldüğü gibi küçültüp sayfanın altına yanlarına sıkıştırıyoruz. Sayfaya giren kişi farkında olmadan videoyu izlemiş olacaktır. Dün gece hiçbir çalışma yapmadığım halde site bikaç saat içerisinde 20 tekil saymış.

tryu8.png

Burada ufak bir görüntü

trg4k.png

Nasıl yapıldığına gelince;
Örnek Videomuz Bu olsun
Videonun altına geldiğimiz zaman Resimdeki Yolu İzleyin ve bağlantıyı kopyalayın
trzdd.png

Kod:
Bu Kod Videonun Embed Kodu'dur(Bilmeyenler İçin)
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/yUbwMn10Oxs?version=3&hl=tr_TR&[COLOR="red"][B][SIZE="3"]rel=0[/SIZE][/B][/COLOR]"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/yUbwMn10Oxs?version=3&hl=tr_TR&[COLOR="red"][B]rel=0[/B][/COLOR]" type="application/x-shockwave-flash" [COLOR="Magenta"][B]width="560"[/B][/COLOR] [COLOR="Purple"][/COLOR][B][COLOR="blue"]height="315"[/COLOR][/B] allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Genişlik(Width="560")
Yükseklik(Height="315")
Bu değerler Embed kodunun sonunda bulunan reklendirdiğim değerlerdir. Bunları siz ayarlayabilirsiniz.

Kod:
[B]Otoplay Kodu[/B]
[COLOR="red"][B]&autoplay=1[/B][/COLOR]

Otoplay kodunu ise Embed kodunun içerisinde kırmızı olarak işaretlediğim yerlerin sonuna ekliyoruz. Şu şekilde olacak görüntüsü. rel=0&autoplay=1 Burada ki "1" rakamı kaç tekrar olacağını sorar. "0" herhangi bir eylem yapmaz, 1'den itibaren otoplay devreye girer.

Farklı şeylerde üretebilirsiniz. Önü açık..

Önİzleme

Gayet güzel geliştirmek lazım Google'nin kendi servisleri zaten her zaman diğer yapılardan 1adım önde olmuştur seo açısından, arama sonuçlarında Nisan 2013'den beri milletin ocağına incir ağacı diken google her türlü sektörde keyword domainlerin yerine .blogspot ve wikipedia'yı üst sıralarda çıkartmıştı halende öyle, başta blogspot ve paravan blogların hiçbir zaman değeri azalmaz basit bir örnekle oyun sitesine ziyaretçi çekemeyenler paravan bloglarla sadece etiket bazlı çalışarak basit resim ve açıklama ile 5k hit alabiliyor ;)

yok hocam ya zor değil bulmak faydalansın sitesi olan,gerçi kodlar çok esnek videoya her türlü takla attırılır onu da araştırsın millet tabi:D

Bir konu altına kaç tane sessiz video koymamızı önerirsiniz hocam. Belki çok koyulması sıkıntı olur diye diyorum. Düşünceniz nedir bu konuda?

Bir konu altına kaç tane sessiz video koymamızı önerirsiniz hocam. Belki çok koyulması sıkıntı olur diye diyorum. Düşünceniz nedir bu konuda?

şimdi şöyle bir durum söz konusu. eğer ki sayfa cok kasıyor ise o sayfada pek kullanıcılar durmaz. o yüzden konulacak videoların toplam dakikası 480p için 15 dk. 360p için 20 dk 144p için 30 dk ya kadar video sayfayı yormaz

---------- Mesaj saat 17:40:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:30 civarında gönderildi. ----------

Biz bunu facebook uygulamasından video izletmek için insanlara çaktırmadan kullanıyorduk ama biraz daha farklıydı, bu da yarar işe gibi duruyor, facebook refferer satışların bir kısmı bu şekilde yapılıyor zaten. Bir de görüntü büyüklüğü aynı olup da saydam yapan vardı sanırım, güzel kodlar kısaca, güzel paylaşım, teşekkürler :D

zaten çoğu organik izlenim kasanlar bu tarz işlemler kullanıyor,

---------- Mesaj saat 17:41:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:40:27 civarında gönderildi. ----------

Bu kodlar paylaşılmaması gerekecek kadar değerli kodlar :D işin içinde olduğum için azıcık zamanında biliyorum. Teşekkürler paylaşım için usta, kullananlar, biraz kutunun dışında düşünüp başarıya ulaşacaklar olacaktır bu paylaşım ile.

emin ol çoğu kişi bu kodlarla uğraşmayacaktır bile. genelde armut piş tarzı bir millet olduğumuz için :)

valla bişey diyemem hocam herkesin kendi tercihi ama arkadaşın dediği gibi sayfayı da kastırtmamak lazım.

valla bişey diyemem hocam herkesin kendi tercihi ama arkadaşın dediği gibi sayfayı da kastırtmamak lazım.

Hocam sizin paylaştığınız sessiz modlu kodu 3 kere aynı sayfada paylaşıp hepsine ayrı id numaraları verdim fakat sadece 1 tane videoyu gösteriyor. Bunu nasıl yapabiliriz?

Ben bu sistemi denedim. organik hit programını kullanarak siteye hit sağladım ancak video izlenimlerinde bir artış olmadı. Youtubeye yansımalar sonra mı geçiyor yoksa nerde yanlış yaptım?:(

Buldum sanırım sessiz başlama olayını,isteyen denesin rihanna parçası için yaptım bir tane blogger posta gömün HTML olarak direk.Kod şu şekilde,boyutları 30x49 ayarladım ama istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Kod:
 <!DOCTYPE html>
<html>
  <body>

<div id="player"></div>

<script>

var tag = document.createElement('script');

tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";
      var firstScriptTag = document.getElementsByTagName('script')[0];
      firstScriptTag.parentNode.insertBefore(tag, firstScriptTag);

var player;
      function onYouTubeIframeAPIReady() {
        player = new YT.Player('player', {
          height: '30',
          width: '49',
          videoId: 'E1mU6h4Xdxc',
          events: {
            'onReady': onPlayerReady,
            'onStateChange': onPlayerStateChange
          }
        });
      }

function onPlayerReady(event) {
        event.target.playVideo();
        event.target.mute();
      }

var done = false;
      function onPlayerStateChange(event) {
        if (event.data == YT.PlayerState.PLAYING && !done) {
          setTimeout(stopVideo, 1000000);
          done = true;
        }
      }
      function stopVideo() {
        player.stopVideo(1);
      }

</script>
  </body>
</html>

Birden fazla video eklemek için bunu nasıl kulanabiliriz? İki kere arka arkaya bu kodu kullanınca 1. video gözükmüyor.

hocam bu kod her türlü modifiye edilir elimde döküman varda incelemem lazım kafam boşalsın bakıcam ama yapılmayacak şey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri