Yeni Bir Memur Kaç TL Kredi Çekebilir?

Fizyoterapist

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kardeşim 1,5 senedir memur. Maaşı 2.000 tl civarı. Daha önce kardeşim hiç kredi çekmedi ve şimdi ihtiyaç kredisi çekmek istiyor. Maksimum kaç tl kredi çekebilir? Sınırlama var mı bu konuda?

Şöyle cevap vereyim, ben senin aldığın maaşla, maaşımı aldığım bankadan 30.000 lira çekmek istedim hiç sorunsuz verdiler üst limiti bilmiyorum.

Çekmek istediğiniz kredinin geri ödemesinde , kredinin aylık ödenecek tutarı maaşınızın %50 sini geçemez.Faiz oranlarına vb durumlara göre hesaplandıktan sonra aylık taksiti 1000 tl yi geçmeyecek şekilde maximum krediyi alabilirsiniz

Çekmek istediğiniz kredinin geri ödemesinde , kredinin aylık ödenecek tutarı maaşınızın %50 sini geçemez.Faiz oranlarına vb durumlara göre hesaplandıktan sonra aylık taksiti 1000 tl yi geçmeyecek şekilde maximum krediyi alabilirsiniz

2600 lira maaşla 18 ay vadeli 1600 lira kredi ödemesi olan arkadaşlarım var. Bankalar genel de limiti şu kadar yok maaşınızın şu kadarı kesilir diyorlar ama memura kredi verirken özellikle kendi maaşını aldığı bankaysa baya geniş davranıyorlar.

2600 lira maaşla 18 ay vadeli 1600 lira kredi ödemesi olan arkadaşlarım var. Bankalar genel de limiti şu kadar yok maaşınızın şu kadarı kesilir diyorlar ama memura kredi verirken özellikle kendi maaşını aldığı bankaysa baya geniş davranıyorlar.

Hocam bilmiyorum bu işin ehli değilim , 1 ay kadar önce gazetede okumuştum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri