Yeni bir Pc için Öneri

Kadircan

Yasaklanmış
Web sitesi
ironturkish.blogspot.com
Yeni bir bilgisayar için Öneri

Kazançlarım bu ay baya yükseldi.Kazançlar güzel olunca hayallerde güzel oluyor. :) Yeni bir pc almayı düşünüyorum.Dizüstü pc olarak düşünüyorum.Bütçe 1000-1750 arası... 2.El olabilir.

Şuanki pcim özellikleri

2 GB Ram (DDR2 galiba)
Ekran kartı : NVIDIA Geforce 9500 GT (Bozuk sanırım driverını kurunca pc açılışta donuyo)
Hard disk : 250 GB (Sık sık hata veriyor yandı yancak sanırım :D )
İşlemci : Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU E4600 @2.40 Ghz

Şuan kullandığım masaüstü bilgisayardır.

Merak edenlere bu ay şuana kadar :
epWmzJ.png

Masaüstü topla ssd hardisk olsun. Bendede senin gibi eski bir makinem vardı yeni pc topladım.

Amd FX6300
8 gb ddr3 1600mhz ram
Asus anakart
120gb Kingston v3 ssd
500 gb segate hardisk
Corsair kasa
Shapire 7850 o.c editon 1gb
Philps led monitör 19 inch

Şimdi karşılaştır bu makineyi 1600 tl ye topladım monitör kasa dahil işimi fazlasıyla görüyor.
Bu fiyata alacagın laptop nasıl olur.

Masaüstü topla ssd hardisk olsun. Bendede senin gibi eski bir makinem vardı yeni pc topladım.

Amd FX6300
8 gb ddr3 1600mhz ram
Asus anakart
120gb Kingston v3 ssd
500 gb segate hardisk
Corsair kasa

Şimdi karşılaştır bu makineyi 1600 tl ye topladım monitör kasa dahil işimi fazlasıyla görüyor.

Nerden topladın?

topancı sitelerinden daha uyguna aldım vatandan ama sadece yüzde 30 indirim oldugu zaman fiyatları karşılaştır o zmaan karşılaştır fiyatları.

Bide arkadaşın verdigi notebook uygun fiyatı onuda değerlendirebilirsin.

Evet not aldım onu bir de bu var bu nasıl? Masaüstü düşünmüyorum çünkü masaüstü bilgisayarımı satmıcam.Kardeşim kullanıcak.Birlikte youtube işini yapıcaz :)) Gittiğim yerlere de götürebilmek için laptop düşünüyorum

Lenovo Ideapad Z510 Intel Core i5 4200M 2.5GHz 8GB 1TB (8GB SSHD) 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-405837 - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Amd FX6300
8 gb ddr3 1600mhz ram
Asus anakart
120gb Kingston v3 ssd
500 gb segate hardisk
Corsair kasa

oyun bilgisayarı bu ^^ amd fx filan , intel öneririm chipsetler arasında büyük farklar var ^^ 8gb ram gereksiz 4 filan yeter ssdye hiç gerek yok ekran kartıda biraz abartı

Yav kardeşim başlığı yanlış okudum daldım içeri aha dedim ban geliyor sonradan farkettimki pc yazıyormuş yazsana oraya bilgisayar diye :D

oyun bilgisayarı bu ^^ amd fx filan , intel öneririm chipsetler arasında büyük farklar var ^^ 8gb ram gereksiz 4 filan yeter ssdye hiç gerek yok ekran kartıda biraz abartı

Bilgisayarı oyun için düşünmüyorum.Ancak 8 Gb Ram gerekli olacaktır.SSD yi sonradan da alma imkanım var sanırım :) Ancak bilgisayarda da 8 GB falan olursa fena olmaz.Ekran kartı da dediğim gibi pek oyun için düşünmüyorum ancak adobe programlarını kullanmama yetecek kadar olması kafi

şubat ayı kazançlarım yatsın 10 bin tlye monster alacağım 500gb ssd + 1tb hdd 32gb ram :D tek kötü yanı i7 işlemci olması :/

Bilgisayarı oyun için düşünmüyorum.Ancak 8 Gb Ram gerekli olacaktır.SSD yi sonradan da alma imkanım var sanırım :) Ancak bilgisayarda da 8 GB falan olursa fena olmaz.Ekran kartı da dediğim gibi pek oyun için düşünmüyorum ancak adobe programlarını kullanmama yetecek kadar olması kafi

render alırken ssd nin bi farkını görde ondan sonra istersen ssd ye gerek yokde kardeş.

arkadaşın yazdığı yeterlidir umarım , 128 lik ssd gereksiz 8 yada 16 lık varsa onu alsın ^^ bana kalsa hiç almam renderden kastın sony vegas filansa render işlemci ve ekran kartıyla alakalı ssd ile alakası yok ? -.-

şubat ayı kazançlarım yatsın 10 bin tlye monster alacağım 500gb ssd + 1tb hdd 32gb ram :D tek kötü yanı i7 işlemci olması :/

ya monster kötü diyorlar geç geliyor filan diye yurt dışından getirdiklerinden dolayı parası çar çur olanlar bile varmış öyle duydum yani :D ama yine 10 bin tl lik abi ne gerek var 2-3 milyarlık pc ile istediğin oyunu oynuyorsun zaten hehehe

ya monster kötü diyorlar geç geliyor filan diye yurt dışından getirdiklerinden dolayı parası çar çur olanlar bile varmış öyle duydum yani :D ama yine 10 bin tl lik abi ne gerek var 2-3 milyarlık pc ile istediğin oyunu oynuyorsun zaten hehehe

Almışken tam alıyor :D :D 10 sene kullanır artık :D

Merhaba
[MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] arkadaşımın ve sizin vermiş olduğunuz linklerdeki cihazın GT740M ekran kartı 64 bit 'dir. O kadar para bağlıyorken bu hususu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Allah bol kazanç versin.Allah herkese öyle bilgisayar nasip etsin :D
Daha iyisinin çıkmasını bekle (i7) :D :D

i7 den iyisi var xeon 8 çekirdekli serverlara özel üretilmiş ama o işlemci laptopta olunca sadece işlemci fiyatı 10 bin oluyor o parayı bir laptoba versem babam eve almaz :D

i7 den iyisi var xeon 8 çekirdekli serverlara özel üretilmiş ama o işlemci laptopta olunca sadece işlemci fiyatı 10 bin oluyor o parayı bir laptoba versem babam eve almaz :D

Bu ne arkadas araba motoru gibi :D

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri