Yeni bir Pc için Öneri

[MENTION=4123]Kadircan[/MENTION]
Hepsiburada'dan verdiğiniz linktekide 64 bit diye biliyorum, yinede sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum fakat 128-256 bit ekran kartına sahip cihazlarda genelde bahsediliyor veya tekni özelliklerinde görebiliyorsunuz, bu tarz 64 bit lik kartlara sahip cihazların online alışveriş sitelerinde ne olduğu kara kayıp, iyi araştırmalısınız.

i7 den iyisi var xeon 8 çekirdekli serverlara özel üretilmiş ama o işlemci laptopta olunca sadece işlemci fiyatı 10 bin oluyor o parayı bir laptoba versem babam eve almaz :D

para varki 1 pc ye 10.000 tl bütçe ayarmışsın. Senin yerinde olsam babamın evinde kalmam zaten, gerekirse babamı evime almam ben :D :D

[MENTION=4123]Kadircan[/MENTION]
Hepsiburada'dan verdiğiniz linktekide 64 bit diye biliyorum, yinede sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum fakat 128-256 bit ekran kartına sahip cihazlarda genelde bahsediliyor veya tekni özelliklerinde görebiliyorsunuz, bu tarz 64 bit lik kartlara sahip cihazların online alışveriş sitelerinde ne olduğu kara kayıp, iyi araştırmalısınız.

Nasıl bir pc önerirsiniz

İ 5 Makina toplat masa üstü keyfine bak 1500 TL ye toplarsın....

f/p için her zaman amd iyidir sen bakma amd yi kötüleyenlere

Nasıl bir pc önerirsiniz
Bence bu piyasalara para bağlanacak gibi bir durum yok, dolar kurundaki dalgalanmalardan dolayı tüm piyasalar tedirgin. Öneri olarakda madem oyunla falan pek işiniz yok ama ps gibi programlar kullanırım demenizden yola çıkarak en azından alacağınız cihazdaki ekran kartı 1 GB dahi olsa min 128 bit olması tercih olarak yerinde olacaktır diye düşünüyorum :) iyi forumlar.

Anakart: Asus P8H61-M LE R2.0 Intel H61 1600MHz DDR3 LGA1155 (175 tl)
İşlemci : İntel i5
3330 3Ghz 6MB Cache LGA 1155 (570 tl)
Ram : 4 Gb Kingston DDR3 - 1600 Mhz (140 tl )
Hdd :
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s 3.5" (190 tl)
Kasa :
Cooler Master CMP351 350W Mash Panel USB3.0 Siyah (180 tl)
dvd: Samsung SH-224DB 24X DVD-RW Siyah Bulk (60 tl)
Monitör : Samsung S19C150F 18.5" 5ms LED (245 tl)
toplam : 1560 TL kDV dahil

oyunla işin yoksa o/b ekran kartı işini görür hem kaliteli hem notebooktan daha performanslı

Anakart: Asus P8H61-M LE R2.0 Intel H61 1600MHz DDR3 LGA1155 (175 tl)
İşlemci : İntel i5
3330 3Ghz 6MB Cache LGA 1155 (570 tl)
Ram : 4 Gb Kingston DDR3 - 1600 Mhz (140 tl )
Hdd :
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s 3.5" (190 tl)
Kasa :
Cooler Master CMP351 350W Mash Panel USB3.0 Siyah (180 tl)
dvd: Samsung SH-224DB 24X DVD-RW Siyah Bulk (60 tl)
Monitör : Samsung S19C150F 18.5" 5ms LED (245 tl)
toplam : 1560 TL kDV dahil

oyunla işin yoksa o/b ekran kartı işini görür hem kaliteli hem notebooktan daha performanslı

Notebook alıcam.Hangi notebooku önerirsiniz

Öncelikle hdd yi kesinlikle ssd al . İşlemci olarak i5 - i7 öneririm . Ram olarak 6 - 8 yeterli fazlasını zaten kullanamıyorsunuz sadece görüntüde öyle :) ekran kartı olarak nvidia gtx serisini öneririm

arkadaşın yazdığı yeterlidir umarım , 128 lik ssd gereksiz 8 yada 16 lık varsa onu alsın ^^ bana kalsa hiç almam renderden kastın sony vegas filansa render işlemci ve ekran kartıyla alakalı ssd ile alakası yok ? -.-

hocam ram in ne işe yaradıgını biliyormusunuz :D

hocam benden tavsiye rami yüksek olsun keyfıne bak bende alıcam en az 16 gb ram

o kadar çok kazancını ortaya döküyorsun ki nazar değip para kazanman gitse kesinleşenin 0 çıkacak :D

Ağzınızı hayra açın hocam :)
benim nescafe3in1 in mesajlarında gördüğüm parasını afişe etmesi değilde
verdiği ince bilgiler uyarılar. Onlar görmeye çalışsak daha faydalı.

konunun ilk sayfalarında verilen lenova uygun teknik özellikleride fiyatıda çok uygun
lenova da ii ve kaliteli bi ürün ibm menşeeli

hocam ram in ne işe yaradıgını biliyormusunuz :D

hocam benden tavsiye rami yüksek olsun keyfıne bak bende alıcam en az 16 gb ram

Hocam bilginiz yok belli.
Ram tabiki önemli lâkin arkadaş oyun vs çok oynamıyacağını söylüyor 4gb ram yeterde artar fazlası israf boşu boşuna ram almış olacaktır. 6 bile yeterli 8 e gerek yok ;) sen 16 alıp ne yapacaksın merak ediyorum... hava atmak için paranıza kıyıyorsunuz neyse bilişim tartışmasına girmek istemiyorum yeterli bilgim var

Ram tabiki önemli lâkin arkadaş oyun vs çok oynamıyacağını söylüyor 4gb ram yeterde artar fazlası israf boşu boşuna ram almış olacaktır. 6 bile yeterli 8 e gerek yok ;) sen 16 alıp ne yapacaksın merak ediyorum... hava atmak için paranıza kıyıyorsunuz neyse bilişim tartışmasına girmek istemiyorum yeterli bilgim var

haklı yanların var ama 4 yetersiz cod ghost ilk cıktıgında 6gb ram istedi sonra düzeltildi 8gb ram idealdir 16ve32 gb ram israftan başka bir şey değil tabi prof grafikerlik yapmıyorsanız

benımde tartısmama gerek yok bilişim lise 3 terk :D fransaya geldiğim için
benim 16gb ram ile amacım oyun youtube ve ileriye yönelik yatırım hava atmak için paranıza kıyorsunuz dıyorsunya en fazla vercegım para 400 euro ;) en az 300 bu fiyatada bulucam bu pcyi :D

---------- Mesaj saat 17:59:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:58:05 civarında gönderildi. ----------

haklı yanların var ama 4 yetersiz cod ghost ilk cıktıgında 6gb ram istedi sonra düzeltildi 8gb ram idealdir 16ve32 gb ram israftan başka bir şey değil tabi prof grafikerlik yapmıyorsanız

5 sene sonra ya gine pc alıcan yada ram israf değil kardeşim geleceğe yatırım :D bugun 6 gb istiyen oyun ilerde başka oyun 12 isticek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri