ben herkes hayvan demedim.Bu şekilde ytyi çöplüğe çevirenden bahsettim.Ben temiz çalışıyorum 10 kanalla diyorsun ozaman niye üstüne alınıyorsun ?? amacın sadece laf olsun torba dolsun diye konuşmak.He burada abisi dediğin kişi,çocuk dediğin kişiye bir adresini versene istanbuldaysan geleyim de sen bir çocuk gör abisi ?!bak abisi açtığın tüm konuları ve baya bi mesajını okudum, yaşın kücük belli büyük bir ihtimallede sözlükçüsün, sırf konuşmuş olmak için konuşmak yanlıştır, evet tartışmayı severim ama buna değecek insanlarla tartışırım, ben okuduğumu cok iyi anlayabilecek kapasitede bir insanım, şimdi ilk mesajda 10 tane kanaldan bahsediyorsun, sonra youtubeyi çöplüğe cevirmekten bahsediyorsun, ben 2 yılı aşkın süredir bu forumun üyesiyim, yt geçmişim bir 5-6 ay daha öncesine dayanır, toplamda 10 kanalım olmadı benim.
öyle millete hayvan , kişiliksiz diyeceksin sonrada beni rezil olmakla itham edeceksin, başka bir arzun var mı abicim?
bu kafayla ; kendini üstün görmek, bişey bildigini zannetmek, konuşmuş olmak için konuşma huylarına devam edersen , ne ytden nede hayattan hiç bi halt elde edemezsin.
hala bazı şeyleri yanlış anladığımı düşünüyorsan seve seve seni dinlerim ama, inan bana bu forumda inatlaşmak veya tartışmak isteyemeyeceğin bir insanımdır[ espri amaçlı yazdım , tehtit vs yoktur.]
---------- Spam Engelliyici 10:05 ---------- Önceki Mesaj 10:04 ----------
forumdaki bazı arkadaşlar biraz daha konuşmasına dikkat etse çok daha iyi olur, kimsenin hukuki yada manevi kişilik haklarına zarar vermeden.
hocam bu forumda niye kimse konuyu tam okumuyor ??? ben herkesten mi bahsettim.Yt yi çöplüğe çevirenleri kastettim.Ya anlama kıtlığı var ya da mesajlar hiç okunmuyor.