Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ağustosta başlayacaktı zaten ilk kayıtlar ayırdık bakalım isimtescilden domainleri alabilirsek iyi olacak![]()
Bende yakın zamanda bir site açmayı düşünüyordum teknoloji ile ilgili bir site fakat bu uzantıları yeni gördüm kararsız kaldım acaba com ve net gibi rağbet görürmü diye düşünüyorum kararsız kaldım şimdi.
Bence com veya net li domain bulabiliyorsan o uzantılarda aç yeni uzantılar çok jenerik olmadığı müddetçe akılda kalmaz..
İlk akşam çoğu domainin ön kaydı alındı.. Doğru düzgün bir şey kalmamıştır![]()
alınan ön kayıttı sadece satışa çıktığında bilgilendirme yapılacak artık kim kaparsa![]()
bana da isimtescilden mail gelmişti ama pek önemsememiştim açıkcası. Zaten comlu gerekli domainlerim var. ve bana kalırsa ne biliyim bu uzantılarla böyle marka adına tam oturan seyler belki olur ama her türlü com daha iyi gibi. ama belki birkaç güzel domain yakalarsam özellikle shop ve web den. alıp satarım ilerde![]()
Ben 1-2 ay önce öğrendim niyetlendim ama fiyat hakkında bilgi yok çok pahalı olur diyorlar sistem nasıl işlicek isimlere açık artırmamı olcak kayıt alınıyor ama ben fiyatını bilmeden nasıl kayıt yaptıryım ? belki tam anlamadımbeni aydınlatırmısınz ?
apple.store ))) kesin alirim )))))))))))))))))
---------- Mesaj saat 09:02:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:01:22 civarında gönderildi. ----------
Ucuza olursa bi kac kayde deyer isim alib yatirim yapmak olur bu ise sonucda bosda cok isim olacaq
Bunlar nasıl ortaya çıkıyor la? .union, .show .blog gibi? Kendimiz yapamıyor muyuz bunları kim yapıyor bunların başı kim?
Güzel domainlere kayıt yaptıranlar bence kaçırmaz..
Tabi fiyatlara da bağlı alınıp alınmaması daha fiyatları belli değil..
Pahalı olur bence fiyatlar kaliteli ve jenerik olmayanlar kaydedilmez gibime geliyor..
Bunlar nasıl ortaya çıkıyor la? .union, .show .blog gibi? Kendimiz yapamıyor muyuz bunları kim yapıyor bunların başı kim?
Kardeşim ben ayırtıp satamaya bakıyomdabunların fiyatları alım vs olayı nasıl olcak onu bilmiyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.