Yeni ehliyette Olmayan Maddeler Neden Yok

malkomxtuba

Kayıtlı Üye
Yeni tip ehliyette. Mesela 4a 4b 4c felan var. 5 ve 8 yok. Direk 9 10 11 diye devam ediyor. NEDEN 5 ve 8 yok.

Yani takıldı kafam. [emoji2]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence ilk yazılmayan 6 fotoğraf ikincisi 8 çip gibi bişey için sanırım. oradaki sayılar zaten yurt dışıda vs karışmaması için kartın üzerindeki bilgileri gruplandırmak için koyulmuş sadece.

bence ilk yazılmayan 6 fotoğraf ikincisi 8 çip gibi bişey için sanırım. oradaki sayılar zaten yurt dışıda vs karışmaması için kartın üzerindeki bilgileri gruplandırmak için koyulmuş sadece.
Mantıklı geldi.[emoji79]

hocam eski ehliyete sahip olanlar güncellemek zorunda mı? bir süresi var mı bunun

5 yıl içinde değiştirebilirsin. 5 yıl var diye değiştirmedim ben kim bilir ne çıkar o zamana.
Yani Avrupa'daki ehliyet ile birebir aynı
Ben almanyaya gittim ve bu ehliyet geçerli. Polis de durdurdu ehliyete baktı. Hiçbir sıkıntı çıkmadı.

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

Şu an eski ehliyet Avrupa'daki geçerli değil. Geçerli olabilmesi için yeminli tercümanlardan cevirtirmek gerekiyor ve her seferinde yapman gerekiyor. Ama yeni tip ehliyet için hiçbir işlem yapman gerekmiyor

Yani Avrupa'daki ehliyet ile birebir aynı
Ben almanyaya gittim ve bu ehliyet geçerli. Polis de durdurdu ehliyete baktı. Hiçbir sıkıntı çıkmadı.

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

Şu an eski ehliyet Avrupa'daki geçerli değil. Geçerli olabilmesi için yeminli tercümanlardan cevirtirmek gerekiyor ve her seferinde yapman gerekiyor. Ama yeni tip ehliyet için hiçbir işlem yapman gerekmiyor

numaraların karşısındaki bilgilerden tut, çapına kadar aynı avrupadaki ehliyetlerle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri