Yeni Film İsteme Adresiniz!

jjQZBr.png

site viruslumu

Sistem nasıl işliyor hocam. biz film istiyoruz , siz yüklüyorsunuz , biz izliyoruz ?

temayı nerden aldın başkan :D :D :D bence daha güzel seo uyumlu ve legal bir tema kullanmanı öneririm :D

Sistem nasıl işliyor hocam. biz film istiyoruz , siz yüklüyorsunuz , biz izliyoruz ?

onu daha aktif etmedim şuan sürekli güncel filmleri yükleyerek rakiplerime yetişmeye çalışıyorum onlara yetişince onuda aktif edimcem ama burada istediğin varsa söyle

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

abartma hocam abartma iyiki bi konu açtım ya yapma etme rezil olma yaptığın siteye bak

ne konusu açtın? dostum kbkma ben senn siteni görmedim ve sende tanıtma yaptın bende bunun neresi rezillik sen kendini temanı beğen ben kendi temamı lütfen kırıcı cümleler kurma

temayı nerden aldın başkan :D :D :D bence daha güzel seo uyumlu ve legal bir tema kullanmanı öneririm :D

İnternetten buldum beğendim legalliği hakkında bir bilgim yok ama biraz otursun temayı değiştircem herkes gibi keremiya kullanmak istemiyorum :D

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:19 ----------

site yeni ve reklam koymuşsunuz , baştan kaybettiniz geçmiş olsun

haklısın bende şüpheliydim aslında ama reklam alanı boş boş yazıyordu öyle olmasındansa reklam olsun dedim

Yeni bir site açılışına daha merhaba

Yeni sitemi film izlemek isteyenler içindir hergün düzenli olarak film ekliyorum

yorumlarınızı bekliyorum

Online Film İzle | HD Film İzle | Film izlemenin doğru adresi
O domainle ve tema ile olmaz kardeş o iş biraz elini cebine atacaksın tabi bu işi tüm riskleri ile ciddi yapacaksan ben bu yükün altına girerim diyorsan. Yok herkesin film sitesi var bende heves ettim diyorsan emeğine cebine ve gireceğin riske yazık olur.

O domainle ve tema ile olmaz kardeş o iş biraz elini cebine atacaksın tabi bu işi tüm riskleri ile ciddi yapacaksan ben bu yükün altına girerim diyorsan. Yok herkesin film sitesi var bende heves ettim diyorsan emeğine cebine ve gireceğin riske yazık olur.

tema için evet birşey diyemem o idarelik ama domininim güzeldi ya :( ne gibi şeylerden bahsediyorsun

tema için evet birşey diyemem o idarelik ama domininim güzeldi ya :( ne gibi şeylerden bahsediyorsun
Hocam film işi başlı başına risktir ne gibisi olmaz yt ye video atmaya benzemez. Uyar kaldır vardır muhakak ama can sıkıcıdır. Neresinden tutsan elinde kalır yatırım amaçlı gleceğe yönelik düşünme dediğim gibi hevesin varsa hobi olarak takıl birkaç ay legal bir işe kafa yor emek harca para harcaki ilerde sana getirisi olsun.

Hocam film işi başlı başına risktir ne gibisi olmaz yt ye video atmaya benzemez. Uyar kaldır vardır muhakak ama can sıkıcıdır. Neresinden tutsan elinde kalır yatırım amaçlı gleceğe yönelik düşünme dediğim gibi hevesin varsa hobi olarak takıl birkaç ay legal bir işe kafa yor emek harca para harcaki ilerde sana getirisi olsun.

evet illekal fakat bu kadar site nasıl yıllardır ayakta

hocam film sitesi işleten ve kuran biri değilim ama sürekli olarak internet üzerinden film izleyen birisi olarak naçizane görüşüm

hdfilmizle.com ve daha pekçok bu isme benzeyen ve uzun süredir bu işi yapan siteler var onlara yetişip google aramalarında onların üstüne çıkmak için çok uğraşman gerekecektir tahminimce ,
tasarım konusun dada sağlı sollu menülerden reklamlardan film listesine yer kalmamış.3lü sırada site boşmuş gibi geldi bana.ayrıca filmin isminin yanında imdb puanı türü gibi 1-2 önbilgi daha olsa kullanıcının film seçme işini kolaylaştırısın.

hayırlı olsun dostum ama tema cidden çok kötü be :D

abi tavsiye et ya :D

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

O riski sen kendine soracaksın alıyorsan sende ayakta olursun tabi yeterince bütçen varsa.

önce zevk için yapıyorum eğer gerçekten birşey olmaya başlarsa bence o zaman bütceyi düşünmeliyim

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

hocam film sitesi işleten ve kuran biri değilim ama sürekli olarak internet üzerinden film izleyen birisi olarak naçizane görüşüm

hdfilmizle.com ve daha pekçok bu isme benzeyen ve uzun süredir bu işi yapan siteler var onlara yetişip google aramalarında onların üstüne çıkmak için çok uğraşman gerekecektir tahminimce ,
tasarım konusun dada sağlı sollu menülerden reklamlardan film listesine yer kalmamış.3lü sırada site boşmuş gibi geldi bana.ayrıca filmin isminin yanında imdb puanı türü gibi 1-2 önbilgi daha olsa kullanıcının film seçme işini kolaylaştırısın.

evet çok rakibim var ama hala arayıştayım ne gibi bir fark yaratmalıyım diy

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri