Yeni Forum Logo Tasarımları

Sizce Hangi Logo ?

• 1

Oy: 0 0,0%
  • 2

• 3

• 4

• Kullanılan toplam oy
    0

quiT

Kayıtlı Üye

5 Dk Gibi Kısa Sürede Pek Fazla Özenmeden Sade Resmi Logolar Derledim, Forumda Farklı Konu Açılmış Olur Hertürlü Eleştirilere Açığım :)
Bi Kaç Yaptığım Çalışmayı Sizlere Sunmadan Önce Şunu Belirteyim;

-Serkan Abiyle İrtibata Geçip Daha Kaliteli Logo Yapılacaktır.. Yinede Uygun Gördüğünüz Logo'yu Söyleyip Geliştirmeler Yapılabilir.
-Dolar İşareti Vs. Kaldırıp Daha Resmileştirdim Sadeleştirdim Olayı..
-Öneri ve Fikirleriniz için Yorum Yapabilirsiniz..

Not: Yaptığım Çalışmayı Kaydetmeyi Unutmuşum :D Oy Birliğiyle Seçilen Çalışmayı Tekrar Yaparım

valla ben hiç birini beğenmedim hali hazırdaki logo çok daha iyi bunlardan ama yine de seçim yap diyorsan 3 nolu logo.

Malum Tek Fontla Hızlı Bir Şekilde Yapılmıştır Sorun Değil Sizlerin Fikirleriyle İstek Olabilir Hazırlanmış Bu Logolara
Eklenmesini İstediğiniz Yada Fikir Sunacağınız Şeyler Olursa Söylemeniz Yeterli..
He İllaki Dolar Resmi İstiyorum Diyenler Olursa Onuda Ekleriz :)

3e oy verdim kanka yalnız 4te fena durmuyor 1 2 oynama yapılırsa.. aceleyle yapıldığı belli 3teki logonun yanına altın sarısı dolar olabilir. 3 çok yakışır foruma neyse yukarı gel kahvaltı yapalım :D

Yanlış anlama arkadaşım ama ytpara.com un şu an ki logosu bence daha iyi. Emeğine saygı bu da benim fikrim tabi ki.

Malum Tek Fontla Hızlı Bir Şekilde Yapılmıştır Sorun Değil Sizlerin Fikirleriyle İstek Olabilir Hazırlanmış Bu Logolara
Eklenmesini İstediğiniz Yada Fikir Sunacağınız Şeyler Olursa Söylemeniz Yeterli..
He İllaki Dolar Resmi İstiyorum Diyenler Olursa Onuda Ekleriz :)

Sevgili arkadaşım beni lütfen yanlış anlamayın. O zaman ben bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Şu anki forumun logo yazısını biraz daha görsel olarak iyileştirebilirsin. Teşekkür ederim.

Sevgili arkadaşım beni lütfen yanlış anlamayın. O zaman ben bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Şu anki forumun logo yazısını biraz daha görsel olarak iyileştirebilirsin. Teşekkür ederim.

Neden Yanlış Anlayayım Gönlümden Geldi..
Zaten Sadece Forumdaki Logo'da Oynama Yapacaktım Yalnız ( Vektörel ) Çizim Elimde Olmadığı İçin Pratik Yaptım..
Özenli Bi Çalışma Değil 5 Dk'lık Bir İş Bu Yaptığım :)
İlgili Yöneticiden Vektörel'i Almam Lazım Sitenin Logosundaki Renkler Zıt Geliyor Düzenlenmesi Lazım

hiç biri seçeneğide olması alzımdı...renkler nedne sabit kalmış

hiç biri seçeneğide olması alzımdı...renkler nedne sabit kalmış

mat zeminli bi foruma 3 boyutlu logo çok abez duruyor.. can sıkıntısından yaptım koydum şimdilik bi seçim sundum.. serkan abiyle daha detaylı görüşüp onun kafasındaki logo'yu Tasarlamak istiyorum aslında..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri