Selam arkadaşlar, bugün futbol kanalı açmaya karar verdim.Hemde yapanci ama benimki akıl olacak telif yemem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
topun arkasından siz mi koşacaksınız ?
Çünkü beni izlemeyen çok seynkayip eder
Yanlış anlama da Fatih abi, argo da olmak suretiyle günde 3 konu açan, insanların tavsiyelerini isteyip verilen önerilere de "asıl siz yanlış biliyorsunuz" diyerek savunma yapan birine ne cevap verilmeli? Ha dersen ki forum benim ellemeyin adama takılsın kafasına göre diye, o zaman bir tag verin adama orgeneral diye biz de görmezden gelip es geçelim. Ama herkes gibi muamele edilecekse herkes gibi kurallara uymalı. Gelip "şerefsiz youtube" diye başlık açıp toxiclik yapılırsa insanlarda ona göre muamele yapar. Ayrıca takım arkadaşınıza burada üstelik böyle bir şahıs için rencide edici söz söylemeniz doğru olmadı. Her neyse siz nasıl uygun görürseniz. Site sizin..
Yanlış anlama da Fatih abi, argo da olmak suretiyle günde 3 konu açan, insanların tavsiyelerini isteyip verilen önerilere de "asıl siz yanlış biliyorsunuz" diyerek savunma yapan birine ne cevap verilmeli? Ha dersen ki forum benim ellemeyin adama takılsın kafasına göre diye, o zaman bir tag verin adama orgeneral diye biz de görmezden gelip es geçelim. Ama herkes gibi muamele edilecekse herkes gibi kurallara uymalı. Gelip "şerefsiz youtube" diye başlık açıp toxiclik yapılırsa insanlarda ona göre muamele yapar. Ayrıca takım arkadaşınıza burada üstelik böyle bir şahıs için rencide edici söz söylemeniz doğru olmadı. Her neyse siz nasıl uygun görürseniz. Site sizin..
anlamadım hocam?takım arkadaşınız dediginiz kim?konuyu açan şahıs benim nerden/nasıl takım arkadaşım oluyor anlamadım.ben,konuyu açan şahıstan bahsediyorum...
Hocam arkadaş yazdığını yanlış anlamış, sen de onun yazdığını yanlış anlamışsınızyani bana rencide edici sözler söylediğini düşünmüş, onu kastetmiş, sen de konuyu açan kişiyle takım arkadaşı olduğunu ima ettiğini düşünmüşsün. Bence bu konu sahibi arkadaş bizim foruma büyü yapıyor herkesin kafası karışık
![]()
Selam arkadaşlar, bugün futbol kanalı açmaya karar verdim.Hemde yapanci ama benimki akıl olacak telif yemem
Yt para hesabı nasıl kapatılır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.