Yeni Gelen Arkadaşlar Sorularınızı Buradan İletebilirsiniz...

banka bilgilerini onaylattıktan sonra bot işine gireyim diyorum bende ama o da okuduklarıma göre aylarca sürebiliyor.

Kardeşim 10$ olduktan sonra pin geliyor diye biliyorum evine, sonra banka onay falan. Sanırım 15 gün ila 1.5 ay arasında değişebiliyor.
Sabır her şeyin ilacı. ;)
Ben de senin durumundayım ve sabretmekten başka çarem yok.
Bu arada ben 10$ yapıp yapamadığımı göremiyorum, oraya nereden bakıyoruz.
Adsense bölümüne girince böyle diyor:

Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.

Bende AdSense'ye dün başvurdum. :)

Kardeşim 10$ olduktan sonra pin geliyor diye biliyorum evine, sonra banka onay falan. Sanırım 15 gün ila 1.5 ay arasında değişebiliyor.
Sabır her şeyin ilacı. ;)
Ben de senin durumundayım ve sabretmekten başka çarem yok.
Bu arada ben 10$ yapıp yapamadığımı göremiyorum, oraya nereden bakıyoruz.
Adsense bölümüne girince böyle diyor:

Bende AdSense'ye dün başvurdum. :)

Senin adsense başvurun daha onaylanmamış.

Selam arkadaşlar hepinize kolay gelsin.
10 gün önce para kazanmayı aktif edip adsense hesabı açtım.
5 tane kanal açtım hepsinde toplasan 30 a yakın video var.
Yaklaşık 7 dolar birikti hesapta.Benim sorum söyle manuel olarak tek tek video bulup yüklemek zor iş.Tabi bu işte emek vereceksin o ayrı. Şimdi ben botla çalışmak istiyorum ama daha 10 dolar olmadığı için banka hesabı , pin falan halledilmedi.İlk önce bunları mı halledeyim sonra botla yükleme yapmaya mı başlayayım?

Bu arada Only arkadaşta yeni daha tecrübeli bot kullanan arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim.

Teşekkürler verdiğin cevap için ama 1-2 yıldır ilgileniyorsunda daha önceden para kazandın mı?

Başka bir arkadaşın AdSense hesabı ile, 1-2 yıldan da eskiydi. Onun hesabını kullanıyordum, bir nevi ortaktık. Kazanmışlığım var ama şuan çoğu bilgimi unuttum veya işe yaramıyorum. Zaman geçtikçe teknoloji gelişiyor ve nicheler vs. değişiyor.

Botla daha hızlı gidersin yada bi vds ile

VDS tam olarak ne oluyor, forumda Rigobert 'in aylık 15 tl ye sattığı bottan almayı düşünüyorum ama önce hesap bilgilerini onaylatmak daha mı avantajlı olur diye merak ediyorum.

VDS tam olarak ne oluyor, forumda Rigobert 'in aylık 15 tl ye sattığı bottan almayı düşünüyorum ama önce hesap bilgilerini onaylatmak daha mı avantajlı olur diye merak ediyorum.

Hesap bilgilerini onaylatmak derken adsense hesabını açmayı kastediyosan onu yap , vds videoları programla toplu indirip yükleyebilirsin hız bakımından avantajlı olur , botda ise kanal eklersin kanala özgü etiket videolları etiketiyle birlikte çekersin gibi

yardimci olabilirmisiniz?

ben bugün formunuza kayit oldum youtube hesabim var adsense de videolarimida yükledim reklamlarimda aktif durumda tiklanma sayisi iki günde 300 civari fakat kazancim hala sifir.herseyi uyguladim sorun nerde anlamadim

Cevap: yardimci olabilirmisiniz?

ben bugün formunuza kayit oldum youtube hesabim var adsense de videolarimida yükledim reklamlarimda aktif durumda tiklanma sayisi iki günde 300 civari fakat kazancim hala sifir.herseyi uyguladim sorun nerde anlamadim

adsense paneli--> raporların tamamını görüntüle --> ürünler --> içerik barındırıcıları için adsense .. sağ üstten de tarihi seçerek hangi gün ne olmuş öğrenebilirsiniz

adsense de mi acaba hata yaptim ürünlerde hicbisey cikmiyo sadece benim youtube hesabim var baska bir web sayfam yok

---------- Mesaj saat 12:23:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:22:26 civarında gönderildi. ----------

videolara baska bi google accountla girdim reklamlar gözüküyo

adsense de mi acaba hata yaptim ürünlerde hicbisey cikmiyo sadece benim youtube hesabim var baska bir web sayfam yok

---------- Mesaj saat 12:23:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:22:26 civarında gönderildi. ----------

videolara baska bi google accountla girdim reklamlar gözüküyo

reklamlar görünüyor ise şu adımları takip edin adsense paneli--> raporların tamamını görüntüle --> ürünler --> içerik barındırıcıları için adsense

bi soru daha kusuruma bakmayin cok soruyorum dikkatimi cekti bu formda üyelik adimin altinda TBM 0.01$ yaziyo nedir bu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri