Yeni güncelleme sonucu Çocuk kanalımın değişen gelir oranı

• Kullanıcı ergunarat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
COPPA'nın başladığı 7 ocakta gelir kuşa döndü. Sekizde bire veya Onda birine kadar düştü. Ne kişiselleştirilmiş reklammış. Hayır reklamlar kişiselleşmeden önce ne yapıyormuşuz biz.

Ben zaten adam akıllı bir şey kazanmadım beni bile "acaba devam eder miyim?" diye sorgulamaya itiyor bu durum kaymağını yemiş binlerce lira kazanmış kanalların devam edeceğini sanmam bu şekilde. Ya bir değişim olur ya da meydan çizgi filmlere filan kalır gibi geliyor bana

O size özel bişey, ben ve çevremdeki arkadaşlarımda sizin gibi durum yok arkadaşım.

Ben de hem çocuk kanalı var hem de Elişi kanalı var...

İzlenimler aynı...

Çocuk kanalı geliri 1/8 oranında düştü...60 den 8 e

Elişi kanalı 1/2 oranında düştü...8 den 4' e

Sen çevrene selam söyle...Senin çevrendekilerin ya çocuk kanalı yok ya da hesap bilmiyorlar!

Çocuk içeriğinin kazanç düşüşü konularına hala gelip yok "Klasik" ti yok her zaman oluyordu deyip konuyu sulandırmayın.Çocuk içeriği çalışmıyorsanız fikir de belirtmeyin

Son düzenleme:
Çocuk sektöründe olanlar bir whatsapp grubu kuralım mı ne dersiniz? İstişare ederiz bu konuları? Çocuk sektöründe bulunan birçok kanal sahibini tanıyorum. Youtube ile direkt çalışıyoruz bu konularda da sormak istediğiniz olursa destek olurum.
iyi olur..
Ben katılırım..Hocam sen kur..PM ile atıyorum ben noyu

Çocuk sektöründe olanlar bir whatsapp grubu kuralım mı ne dersiniz? İstişare ederiz bu konuları? Çocuk sektöründe bulunan birçok kanal sahibini tanıyorum. Youtube ile direkt çalışıyoruz bu konularda da sormak istediğiniz olursa destek olurum.

Grup oluşturdum. Katılmak isteyenler mesaj atabilirler.

Benim de çocuk kanalım var farklı sektörlere yönelmeye başladım. Burayı öldürecekler. Başlayacaklar hiç kalkışmasın emekler heba olur.

Benim de çocuk kanalım var farklı sektörlere yönelmeye başladım. Burayı öldürecekler. Başlayacaklar hiç kalkışmasın emekler heba olur.

Düzelmeyecek bir durum mu acaba ? Çünkü bu kadar düşmesi normal değil sanki. İzlenmesi güzel kanalımın ama gelen beni tatmin etmiyor.

Düzelmeyecek bir durum mu acaba ? Çünkü bu kadar düşmesi normal değil sanki. İzlenmesi güzel kanalımın ama gelen beni tatmin etmiyor.
İzlenme iyi olsa ne olur ki hocam. Başka içerikli kanalımda aynı izlenmeniz 1/6 sı ile bundan daha çok kazanıyorum.
Şahsen ben farklı konseptlere girmeye başladım bile. Yoksa sonumuz kötü.

İzlenme iyi olsa ne olur ki hocam. Başka içerikli kanalımda aynı izlenmeniz 1/6 sı ile bundan daha çok kazanıyorum.
Şahsen ben farklı konseptlere girmeye başladım bile. Yoksa sonumuz kötü.

Hocam haklısınız ama çocuk kanallarını umarsamazlık yapamaz YouTube önemli bir yeri var düzeleceğini umuyorum. Yoksa YouTube çocuk için sadece çizgi filmden oluşur

Hocam haklısınız ama çocuk kanallarını umarsamazlık yapamaz YouTube önemli bir yeri var düzeleceğini umuyorum. Yoksa YouTube çocuk için sadece çizgi filmden oluşur
Ben de öyle olacağını umuyorum ama hayal kırıklığına uğramamak için dediğim gibi B ve C planlarını devreye soktum.
Ofisi ekran karşısında bir şeyler yapacak şekilde düzenliyorum. Aklımda değişik projeler var bir taraftan hayata geçireceğim inşallah.

çocuk kanallarından kazanç kapatılacak öyle bir duyum almıştım ne kadar doğru bilemiyorum

Youtube 'u da reklam verenler ve yasalar bu işe zorladı muhtemelen. çünkü bebelerin izlediği reklamlar için ödeme yapmak istemezler. Halbuki youtube izlenmelerinin yarıdan çoğu çocuklardan geliyordur. Aynı şekilde tv izleyicilierinin de çoğu aslında cocuktur. İşler biraz karışık yani... Madem düzenleme yapılacak o zaman profil bazlı düzenleme yapmaları daha uygun olmaz mıydı? profili 10 yaş altında olanlara hangi reklamı çıkarmayacaksan çıkarma, nasıl her videoyu göstermiyorsan her reklamı da bu şekilde düzenleyebilirdin. Burada çifte standart uyguluyorlar. Kaldı ki bir çok ebeveyn çocuk videloarını zaten kendi açıyor çocuklarına, annesi babası izliyor izletiyor... Peki gelir pastasındaki bu büyük değişimden kaynaklı gelir dağılımı diğer kanallara mı yarayacak sizce? hiç sanmıyorum...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri