Yeni iş fikirleri konuşalım...para odaklı tabiki..

Homeros

Kayıtlı Üye
Kozmetik ve e-ticaret kökenliyim ben mesela...onlinetedarik diye bir sistem kurup hepsiburada markafoni trendyol...şimdi kapandı hızlıal.com gibi sitelerin tüm kozmetiğini ben veriyordum 2011-13 de mesela...

Şimdi amazon etsy ozon gibi devasa pazaryerleri var..influencerlar var..reklamlar çok ucuz.. private label projeler ile kısa zamanda milyon tl lere kavuşmak çok da zor değil..

Var mı aklınızda proje mesela ...finanse edecek adam dolu ortalık...network var yani...belkide sizde daha iyisi vardır...bu konu altında beyin fırtınası yapalım soru cevap...yt ile ilgili sohbetler çok kısır hal almış belli...değişiklik olsun

Reklam ücretleri fırladı rekabet tavan yaptı.Güzellikler bahsedeceğim olursa eskiden 2 tane is kolu vardı artık dolu

Güzel bir başlık, umarım güzel fikirler ortaya çıkar. Etsy deneyen arkadaşım oldu, aracıların daha fazla kazandığı sistem gibi geldi bana.

Çorap sektörü bizde hocam :) Her türlü desen tasarımı yapıyoruz:)

Var hocam ne kadar alacağınıza bağlı olarak değisiyor.

Valla hocam aldımmı en az 2000 düzine alıyorum. Özelden watsap atarsan görüşelim.

Bu arada ben de trendyoldan satış yapıyorum. Bir tane 60cm bir tane 30cm dtf yazıcım var. Tshirt şort eşofman üretimi yapıyorum. Öğrenmek isteyenler buradan yazarsa cevaplarım.

2 tane sıfır karton bardak üretim makinam var. Zamanında aldık öyle yatıyor hiç kurmadık. Karton bardak işi yapanlar varsa bilgi alışverişi yapabiliriz.

Valla hocam aldımmı en az 2000 düzine alıyorum. Özelden watsap atarsan görüşelim.

Bu arada ben de trendyoldan satış yapıyorum. Bir tane 60cm bir tane 30cm dtf yazıcım var. Tshirt şort eşofman üretimi yapıyorum. Öğrenmek isteyenler buradan yazarsa cevaplarım.

2 tane sıfır karton bardak üretim makinam var. Zamanında aldık öyle yatıyor hiç kurmadık. Karton bardak işi yapanlar varsa bilgi alışverişi yapabiliriz.

her iki ürün için detaylı bilgi alabilirmiyim

trendyolda dropshipping yapmaya çalışıyorum ben de,ama şuana kadar hiç iyi degil gidişat.5-6 ayda hep zarar ettim,bi geçen ay kar ettim o da 300-350 tl :D

zamanında satış odaklı işlerim oldu ama hep yabancılarla çalışmıştım,çokta memnundum.ilk defa türklerle çalışıyorum yanlış hatırlamıyorsam bi işte ve muhtemelen zararla kapatıcam 1 yıl sonunda.iade hastalıgı var bizim milletde :D

Anlaşıldı trendyol ve maliyetler konusunda forumun bayağı bilgiye ihtiyacı var isteyen olursa yeni bir konu açalım veya discord üzerinden bir grup kuralım ürün ve maliyetleri hep beraber istişare edelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri