yeni kanal açarken telefon istiyor

• Kullanıcı xantos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

xantos

Kayıtlı Üye
eskiden ip değiştirince tel istemezdi. şimdi modem kapatıp açıyorum. her halükarda tel onayı istiyor veya şu an hesap temin edemiyoruz diye uyarı çıkıyor.

alt tarafı 5-10 hesap açıcam açamıyorum. bu işin sırrı nedir? birşey değişti de haberim mi olmadı?
not : çerez falan sormayın =)

Son düzenleme:
çerezleri temizledinmi hocam? çerezleri temizleyip tarayıcı değiştirmeyi dene

birkaçgün gmail veya yt kanalı açma düzeliyor.

şöyle diyim komple işletim sistemini değiştirdim :D linuxten de denedim windowstan da. o yüzden çerezdir falan değil mesele.
bir tek mac adresi olabilir ona da pek ihtimal vermiyorum. kanal açanlar mac değiştirip açmıyor sonuçta.

şöyle diyim komple işletim sistemini değiştirdim :D linuxten de denedim windowstan da. o yüzden çerezdir falan değil mesele.
bir tek mac adresi olabilir ona da pek ihtimal vermiyorum. kanal açanlar mac değiştirip açmıyor sonuçta.

Ben her kanal açtığımda mac değiştirip açıyorum :)

Android telden ac

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=8178]xantos[/MENTION] tarayıcı değiştir. Şuan hesap temin edemiyoruz benimde başıma geldi :)

edit: sen daha fazlasını yapmışsın çareyi bulamamışsın :) boşver sen benim önerimi :)

sana bi örnek bunu dene. Çerez vs temizleyince şöyle bi mail aç bakalım açılacakmı

Denemek için

Hasan Kuru
Gmail: hasankura564
şifre: haso56lu

telefon abd seç telefona bişe yazma
ülkeyi abd seç aç bakalım cevabı yazarmısın buraya [MENTION=8178]xantos[/MENTION]

sana bi örnek bunu dene. Çerez vs temizleyince şöyle bi mail aç bakalım açılacakmı

Denemek için

Hasan Kuru
Gmail: hasankura564
şifre: haso56lu

telefon abd seç telefona bişe yazma
ülkeyi abd seç aç bakalım cevabı yazarmısın buraya [MENTION=8178]xantos[/MENTION]

yine tel onayı istedi

Girdileri kopyala-yapistir mi yapiyirsun?

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri