Yeni Kanal Açıp Kanalları Kapanmayan Var mı?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 haftadır açtığım her kanal Disabled oluyor, spamdan kapanıyor. Sürekli testler yapıyorum, henüz net sonuca ulaşamadım.

Son 1 haftadır, kanal açıp kanallarını ayakta tutabilenler, detaylı şekilde çalışma yöntemlerini anlatabilir mi?

Ona göre kanalların kapanmasını önlemeye çalışalım birlikte.

Testlerim sonucu ulaştığım Kesin Bilgi:

* Kapanmaların Hiçbir Botla, manuel yükleme vs. yani yükleme yöntemi ile ilgisi yok.

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Özellikle yeni kanal açıp, kanalları kapanmayan arkadaşlardan.

android yöntemiyle açtım kapandı.vds den açtım kapandı,kendi pc den açtım yine kapandı.200 video atıyorum atma işlemi bittikten sonra kapanıyor.Satıcılardan mail alıp deniycem.

android yöntemiyle açtım kapandı.vds den açtım kapandı,kendi pc den açtım yine kapandı.200 video atıyorum atma işlemi bittikten sonra kapanıyor.Satıcılardan mail alıp deniycem.

Ben de 3 farklı ip 3 Farklı Vds'den açtım kapandı.

3 farklı gmail türü ile açtım eski gmail yeni gmail denedim kapandı.

Alt kanal denedim kapandı.

Özetle Alayı kapandı :) Çalışma yapamıyorum 1 haftadır sinir oldum.

Vds den açıyorum kapanmıyo ama attığım video sayısıyla alakalı olabilir 50 100 video atmıyorum kanal başı 20 30 da bırakıyorum.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] [MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION] bot kullanarakmı açıyorsunuz sizde

yeni 10 kanal açtim bazilarini aldim

2 tanesi şu saat itibariyle patladi hunharca spam yapmıştım

üstüne çok varmadigim kanallarim açık 8 tane onlarada günde 50-100 video atiyordum

kapanan kanallara günde 300 videodan fazla attim

benim kapanmiyor extra bisi yapmiyorm

GT-S5360 cihazımdan gönderildi

100 video ne yaptın hocam bence şu dakikadan sonra 100 videoyu bırak 8-10 u geçmesen iyi olur ( bence ) kanalı açalı 1.5 gün oldu bakalım hayırlısı.

BENCE: Youtubenin üzerine gitmeyelim tadında bırakalım az ve öz yükleyelim.

Vds den açıyorum kapanmıyo ama attığım video sayısıyla alakalı olabilir 50 100 video atmıyorum kanal başı 20 30 da bırakıyorum.

Ben ortalama 100 video attım dün farklı özelliklerde 10 kanal test ettim 6 tanesi kapandı.

Az attığım 1 kanal var 20 video civarı, açık halen.

Ama az veya çok atmakla ilgili mi, bunu da deneyeyim birkaç kere daha.

Ben de 3 farklı ip 3 Farklı Vds'den açtım kapandı.

3 farklı gmail türü ile açtım eski gmail yeni gmail denedim kapandı.

Alt kanal denedim kapandı.

Özetle Alayı kapandı :) Çalışma yapamıyorum 1 haftadır sinir oldum.

Alex hocam mail açarken kullandığın ip Türkiye ye mi ait.

yeni 10 kanal açtim bazilarini aldim

2 tanesi şu saat itibariyle patladi hunharca spam yapmıştım

üstüne çok varmadigim kanallarim açık 8 tane onlarada günde 50-100 video atiyordum

kapanan kanallara günde 300 videodan fazla attim

Kanalları ne zaman açtın hocam bugün mü? Yoksa dün mü? Bu önemli.
Kullandığın gmaiileri Türk ip'den kendin mi açtın
Yüklemeleri VDS ip'si ile mi yaptın

Ben ortalama 100 video attım dün farklı özelliklerde 10 kanal test ettim 6 tanesi kapandı.

Az attığım 1 kanal var 20 video civarı, açık halen.

Ama az veya çok atmakla ilgili mi, bunu da deneyeyim birkaç kere daha.

Bence 3 5 farklı kapanma nedeni vardır ama öncelikle atılan video sayısı olabilir mesela 50 video sınırı vardır aynı anda 50 video atılınca otomatik spama düşüyo olabilir kesin değil tabi ama yakında anlarız :)

kurutmuşsunuz hocam youtube'u :D ben açtım bi sıkıntı olmadı yükleme sayım az ve manuel

şuan benimde aklıma takıldı çok video atmakla alakalı olabilir günlük 30 video atıp kapanan kanalı olan varmı

Alex hocam mail açarken kullandığın ip Türkiye ye mi ait.

Türkiye'ye ait ip den ben de şüpheleniyorum.

Test grubu oluşturduğum için her türlü gmail ile denemeler yapıyorum.

Evet Türk ip'si ile açılan gmail'ler patladı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri