Yeni Kanal Açıp Kanalları Kapanmayan Var mı?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam öyle olursa spamcılara pc dayanmaz :cool:

Bilemiyorum hocam şuan kapanan kanalları telafi ettiğim için bile bu şekilde mutluyum denebilir.. Eğer sorun tam anlamıyla buysada artık mimlenmemeye dikkat edilecek sonuçta Vds-Artı masaüstü botla yapan bu işi bir sürü kişi etkilenmedi bu olaylardan.. Her spam yapanın sürekli bu duruma düşeceği anl***** gelmiyor bu olay ve en çok koyan bana oldu bu olayın sonucu bi çözüm bulamazsam asıl bu işler için Aldığım mac'i sadece facebook sayfalarını yönetmekle kalacaağım gibi :/

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 haftadır açtığım her kanal Disabled oluyor, spamdan kapanıyor. Sürekli testler yapıyorum, henüz net sonuca ulaşamadım.

Son 1 haftadır, kanal açıp kanallarını ayakta tutabilenler, detaylı şekilde çalışma yöntemlerini anlatabilir mi?

Ona göre kanalların kapanmasını önlemeye çalışalım birlikte.

Testlerim sonucu ulaştığım Kesin Bilgi:

* Kapanmaların Hiçbir Botla, manuel yükleme vs. yani yükleme yöntemi ile ilgisi yok.

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Özellikle yeni kanal açıp, kanalları kapanmayan arkadaşlardan.

valla, o geçenki toplu kapanmalarda da hiç kapanmadı, halada kapanmıyor, hatta dün açtığım kanallar da ayakta.. Manuel yükleme yapıyorum..

benim vdsle yükleme yaptıklarım kapanıyor, ytkazanla kapanmıyor, diğer süresi biten botla kapanıyordu. toplu şekilde kapanmalardan da az etkilendim. aptallık etmeseydim onlarda kapanmazdıda işte. tecrübe oluyor bunlar.mailleri kendim açıyorum temiz bir iple türk isimleriyle

benim kanallar kapanmıyor ama attığım tüm videolar ünleme takılıyor. Mozaik yöntemide hiç kurtarmıyo..

Çalışma yöntemini güzelce anlatabilir misin?

Kullandığın gmail'lerin açılış ip'si nereye ait? Kendin mi açıyorsun?
Yüklemeleri nerden yapıyorsun?
Kanallara attığın video sayısı da önemli.

Bilgi verir misin?

kendi pcmden aciyorum.
Telefonu k7.netten aliyorum fakat onay yapmiyorum.
Gmail acarken isimleri gercek kullaniyorum.
Her kanala 50 video

Ve modem reset + cerezleri siliyorum

GT-S5360 cihazımdan gönderildi

Kapanmaların PC ve MAC adresi ile ilgisi yok.

HDD yeni değiştirdiğim bilgisayarım ve 3 farklı VDS Server makina hepsinde kapanıyor.

Az video atmanın üzerine gideceğim biraz da.

2. test günüm bugün, yarın gelişmeleri yazarım.

Spamcılar olarak kanalları ayakta tutmanın bir yolunu bulmalıyız.

Benimki duruyor kardeşim çok olmadı en fazla 5 gün olmuştur sapasağlam maşaALLAH :)

Ben özgünüm ama :D

Benim kanallar kapanmıyor diyenler çalışma yöntemi ve tavsiyelerini de yazarsa iyi olur :)

Benim kanallar kapanmıyor diyenler çalışma yöntemi ve tavsiyelerini de yazarsa iyi olur :)

Kardeşim tavsiye verecek bir şey yapmıyorum ki sadece fraps ile video çekiyorum song vegas pro 11 ile düzenleyip local bilgisayarımdan youtube hesabıma atıyorum :)

2 kanal açtım 100 videonun altında yükleme yaptım. 4-5 gündür açıklar. Bugün açtığım kanala 300 video attım 2 saat sonra kapandı. Bilginize.

eski sistemden hiçbir fark yok.kanalımı açarım alt kanalı açarım.Bota entegre edip videolarımı atarım

Bir rüzgardı geldi geçti ama bundan sonra daha dikkatli olmakta fayda var. bana göre botlar yapısını değiştirmeden artık çöp

Arkadaşlar artık şu delice spam yapmayı bırakın artık yahu. Ekmeğimizle ve ekmeğinizle oynuyorsunuz. Güzel güzel en fazla 30 video atın bir kanalınıza. Spam yapacaksanız çok kanala az video atarak yapın artık. Youtubenin bu tür önlemleri alması hep biz -siz kötü spamcılar yüzünden oluyor. Sadece bugünü düşünmeyelim bu güzel işin b....nu çıkartmayın artık.

Son düzenleme:
Arkadaşlar artık şu delice spam yapmayı bırakın artık yahu. Ekmeğimizle ve ekmeğinizle oynuyorsunuz. Güzel güzel en fazla 30 video atın bir kanalınıza. Spam yapacaksanız çok kanala az video atarak yapın artık. Youtubenin bu tür önlemleri alması hep biz -siz kötü spamcılar yüzünden oluyor. Sadece bugünü düşünmeyelim bu güzel işin b....nu çıkartmayın artık.

Arkadaş doğru söylüyor.
İlle çok video atmak mı istiyorsunuz

açın 20 kanal
atın tek seferde 100 er video
2000 video atmış olursunuz
Bu şekilde abanın abanabildiğiniz kadar :D

şuan benimde aklıma takıldı çok video atmakla alakalı olabilir günlük 30 video atıp kapanan kanalı olan varmı

ne 30u günde 20 tane video attığım 2 3 tane kanalım gitti ve gelen mail spamdan diyor her şeferinde korkar oldum video atmaya. kanal sayısını fazlalaştırıp attığım video sayısını 10a düşürdüm şimdilik çözüm bu gibi

Şimdi biraz da siz fikir yürütün, insan başına gelmeden anlamıyor sıkıntıyı, inş bir çözüm buluruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri