Yeni Kanal Açıp Kapanmayan Var mı ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alex

Kayıtlı Üye
Son 1 hafta - 10 Gündür ;

Gmail'i taze açıp, kanalı açan, günde en az 3-5 kanal açan, ve kanallarını kapanmadan biriktirebilen var mı ?

10 gündür her kanalım topluca spamdan kapanıyor, denemediğim şey kalmadı.

Bottan mı acaba dedik, VDS manuel yükledik yine kapandı...

Satılan gmaillerden mi dedik, kendimiz açtık yine kapandı...

Alt kanal kapanmıyor dediler, bize yalan söyledilerrr diye bir şarkı vardı...

Börek açsam kapanacak neredeyse..

Bu kör talihim nerde olsam bulur beni sobeler :D

Ara verdim Football Manager Kariyer açtım kanallar yine kapandı :)

Size soruyorum, son dönemde yeni açılan kanallarda genel bir kapanma durumu mu mevcut ?

Yoksa sorun benden ötürü mü ?

Hayatından memnun olan, şov amaçlı değil de gerçekten kanalları biriktirerek sağlıklı sıhatli yoluna devam eden arkadaşlar,

ben nerde yanlışş yapıyorum ? Eski kanallar dışında yeni kazanç sağlayamıyorum 1 aydır.

Kategoriler avucumun içinde kanal ayakta tutamıyorum, allah düşmanın başına vermesin :)

Herkese hayırlı ramazanlar : )

Alt kanal açıyorum hergün kapanma yok

Alt kanalın bağlı olduğu gmail eski olursa ve aktif kapanma olmuyor en azından bende öyle

Bu çok önemli detay, ama eski gmail nerden temin edeceğiz.

Bir de 1 ana maile kaç alt kanal açıyorsun ?

yüklemeye geçtikten sonra 48 saat içinde kapanıyor. genelde sabah uyandığımda token al uyarısıyla karşılyorum. ana avrat sövüyorum ondan sonra zaten.

Senin tecrübelerin çok önemli benim için, videoyap ile çalışıyorsun sen sanırım, en son dün 10'a yakın alt kanalım kapandı VDS manuel yükledim.

yutup.org ile yüklüyorum ben hocam oda tokenle yüklüyor token sisteminde kanalların kapanmaması lazım.Bu afta Videoyap ilede 750 video attım sildim aynı gün kapanmadı.

sende bi problem var anlamadım... ben ana kanal da çalışıyorum onlarda sağlam.. yaklaşık 7 ay oldu spamden kapanmayalı

Sizin anlamadığınız 1 nokta var, 5 ay önceki kanallar benim de ayakta :)

Ben size son 1 hafta-10 günlük yeni kanallardan bahsediyorum.

yüklemeye geçtikten sonra 48 saat içinde kapanıyor. genelde sabah uyandığımda token al uyarısıyla karşılyorum. ana avrat sövüyorum ondan sonra zaten.

aynen en geç 48 saat için uçuyor kanallar ben de çıldırıcam artık

Alex seninle birlikte epey süre öncede kanallarımız kapanıyordu ben format attım günde 1 yada 2 kanal açıyorum mozilladan.10-20 arası video atıyorum kapanma yok şimdilik çok şükür.format atmayı denedin mi ?

Bu çok önemli detay, ama eski gmail nerden temin edeceğiz.

Bir de 1 ana maile kaç alt kanal açıyorsun ?

Sınırı yok hocam bende sürekli açıyorum partnere bağlıyorum

Alt kanalı açıyorum kapak profil resmi yapıyorum k7 ile onaylayıp bota bağlıyorum. Başka yaptığım birşey yok eskiden güçlü şifre filan yapardım token de şifre girilmediği için şifrede belirlemiyorum.

yutup.org ile yüklüyorum ben hocam oda tokenle yüklüyor token sisteminde kanalların kapanmaması lazım.Bu afta Videoyap ilede 750 video attım sildim aynı gün kapanmadı.

yükleme yöntemi ile ilgisi yok, bot veya VDS hepsi kapanıyor, onu test ettim ben.

Önceden teliften vs. kapanan yada para kazanması kapanan kanalların maillerini kullanıyorum o maillere yeni kanal açıyorum eskilerini silip. Sıkıntı olmadı şimdiye kadar eski maillerden.

Alex seninle birlikte epey süre öncede kanallarımız kapanıyordu ben format attım günde 1 yada 2 kanal açıyorum mozilladan.10-20 arası video atıyorum kapanma yok şimdilik çok şükür.format atmayı denedin mi ?

Bilgisayarımla alakası yok, Farklı VDS lerden girdiğim, PC'mle hiç giriş yapmadığım kanallar da kapanıyor, onu da test ettim.

istersen bi mail de ben göndereyim temiz birrde onda dene suana kadar hiç spamdan kapanma yaşamadım +200 attıgım haldede senden tek fark bot kullanmıyorum vds

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri