[MENTION=9020]Alex[/MENTION] benim verdiğim de kapandı mı?
Senin verdiklerini deneyemedim daha, sana göre olay gmail kalitesinde mi bitiyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] benim verdiğim de kapandı mı?
Ben de botu bırakıp huzur bulmak istemedim mi sanıyorsun ?
VDS aldım 2 tane manuel atmaya başladım.
Yine kapanıyor
dikkatimi çeken nokta, eskiden açılmış mailler mi kullanıyorsun sen de ?
Önemli bir detay. Eski maillere alt kanal mı açıyorsun ?
1 hafta içinde videoyap botu ile yükledim kapanmadı. 750 video attım sildim.
Aynı kanala şuan gene yükleme yapıyorum. Yutup.org botu ile benim kapanmıyor hocam ne bilim Vds ile manuel yükledim ondada kapanmadı. Şuan mümkün olan tüm yöntemlerle yükledim.
bende 1 ay senin gibi dertliydim 1 yolla denedim birdaha olmadı sorunsuz çalışıyorum ve kazanıyorum ama her sabah kanalım telifden kapanıyor![]()
Senin verdiklerini deneyemedim daha, sana göre olay gmail kalitesinde mi bitiyor ?
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] Kurtarma tel ya da mail giriyor musun? Maillerini nasıl açıyorsun mesela mac adresi değiştirdiğimizde bazı modemler için geçerlidir belki bende airties var. Arayüzden mac değiştirmek zorunda kalıyorum. Her maile Mac verdim zaten mac i arayüzden değiştirdiğim icin ıp de değişiyor. Ben Her 5 mailde yada 3 mailde mac değiştiriyorum. Ip yi her mailde.. Cclenear la temizlik yaparken browserler kapalı olmalı..
Valla senin bu sorunun hiç bitmedi var birşey de ne bulmak lazım![]()
20 kanalıma 200 er video attım tık yok yönte soruyolar arkadaşlar bende yöntem yok tek yapığm şey ayda 3 kanaldan fazla açmamak ve kanalın 2 ay beklemesi dışında![]()
alex bottan vazgeçmelisin
Vazgeçtim zaten, VDS ile manuel yüklüyorum, son 20 kanalım kapandı bu şekilde yaptığım.
Acaba VDS'yi mi değiştirsem, herşeyde mi sorun var anasını satayımanlamadım ki
alex benimkilerde kapanmıyor.boş duran kanal zaten kapanmıyor yani boş duran kanala bakma gereksinimi bile duymuyorum .kanalı dolduruyorum videolarla yine kapanmıyor.(her kanala enfazla 100 video atmışımdır)
Son 2 haftadır açtığım ve tek seferde en az 100 uzun video attığım kanalların hiç birisi kapanmadı ne ünlem ne ihtar
videoyap ile atıyorsun demi sen de, ben de max 100 video atıyorum, hatta son dönemde kanal başı 25-30 video atıyorum kategorilerim etkili yetiyor, ama onlar bile kapandı.
kanalalsat'dan alıyorum senden mail, videoyap ile yükleyip deneyeyim, sen de bu mailler videoyap ile yükleyip kapanmıyor dimi ?
Senin istatistiklerini bozcam satışta![]()
15 mayistan itibaren kanalim tek tük kendi hatamdan kapandi oda dalginligima geldi sizin sorunu cozemedim 1 aydir deniyorsunuz neredeyse
Discovery cihazımdan gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.