Yeni Kanal Açıp Kapanmayan Var mı ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
okunmuşluk işin şans tarafı telif yakın sürede gelir.

Kanal açımına gelince açtığım kanalları tarayıcıdan ip değiştirerek yapmıyorum öncelikle. Jdownloader betik kullanıyorum. Maxthon ve opera kullanıyorum kanal açarken. Klavyemdeki bikaç tuşun basmaması sebebiyle captcha kodunu en az 1 kez değiştiriyorum. Telefon onayında ekran klavyesi de kullanıyorum. Kanalı oluşturunca rastgele 5 kanal beğeniyorum ( beğenileri yüksek olanlardan ). Önce tarayıcıdan tüm geçmişi herşey seçili olarak temizliyorum. Çerezleri temizle yapıyorum. Tarayıcıyı kapatıp ccleaner la temizlik. Sonrasında da tarayıcı açmadan jdownloader ile ip reset. (jdownloader betik tanımlarken hiç kullanmadığım tarayıcı ile oluşturdum )

Kanal satışı yapıyorsan, almak isterim denemelik senden de.

bende alt kanal calısıyorum. 1 anakanala baglı 10 12 alt kanal var. 2 aydır sorun yok. alt kanal calısmak bana göre daha saglıklı ve her kanalı hergün aynı ip ten kontrol ediyorum . hiç bir sorun yok ilerde ne olur toplu kıyıma gidermiyiz ( allah korusun ) belli olmaz orası. ama şimdilik bi sorun yok . 4 ana kanal hepsindede aynı ip le geziyorum. sıkıntı yok.

okunmuşluk işin şans tarafı telif yakın sürede gelir.

Kanal açımına gelince açtığım kanalları tarayıcıdan ip değiştirerek yapmıyorum öncelikle. Jdownloader betik kullanıyorum. Maxthon ve opera kullanıyorum kanal açarken. Klavyemdeki bikaç tuşun basmaması sebebiyle captcha kodunu en az 1 kez değiştiriyorum. Telefon onayında ekran klavyesi de kullanıyorum. Kanalı oluşturunca rastgele 5 kanal beğeniyorum ( beğenileri yüksek olanlardan ). Önce tarayıcıdan tüm geçmişi herşey seçili olarak temizliyorum. Çerezleri temizle yapıyorum. Tarayıcıyı kapatıp ccleaner la temizlik. Sonrasında da tarayıcı açmadan jdownloader ile ip reset. (jdownloader betik tanımlarken hiç kullanmadığım tarayıcı ile oluşturdum )

Hocam sağolun buda çok önemli bilgilerden biri.

Bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum demiş atalarımız.

En ufak bilgi bile çok önemli bu dönemde artık kimse paylaşmıyor.Açıkcası sizin gibiler olduuğunu görmek güzel...

d4oj8Z.png

İlk kıyımda darbe oldu partner kanallar kapanmadı.İkinci kıyımda partner kanallar da ayakta duramadı.Sonra 2-3 güne bir kapanmaya başladı.Ne yapsam diye düşünüyordum.Önce cleaner ile tüm her şeyi temizledim.Kullandığım tarayıcıları kaldırdım ve yeni tarayıcılar kurdum.Tmac'le mac değiştirdim.Henüz kanal açmadım,videoyapta token verdiğim gmaillerin yt kanalları askıya alınmıştı.Eskiden kalma benim için altın değerinde 2 gmail ile token ayarlarını yaptım.Alt kanal çalışıyorum ip statik olduğundan bütün kanalları aynı ip'le açıyorum. Ayrıca çerez temizleme fobisinden kurtuldum.Kanallar 2 haftadır kapanmıyor.İçerisinde 1 aylık olanlar,kara listede olanlar,teliflisi vs. 200-500 arası dünya engeli yemiş partner kanal bile var(blocked videos olmadı).Sorunum ise katagori...Onu da buluyorum izlenmiyor :)
Eklemek istediğim bir şey var.Bu kanalların hepsi kapansın yine yeni yeniden kanal açarım :D

d4oj8Z.png

İlk kıyımda darbe oldu partner kanallar kapanmadı.İkinci kıyımda partner kanallar da ayakta duramadı.Sonra 2-3 güne bir kapanmaya başladı.Ne yapsam diye düşünüyordum.Önce cleaner ile tüm her şeyi temizledim.Kullandığım tarayıcıları kaldırdım ve yeni tarayıcılar kurdum.Tmac'le mac değiştirdim.Henüz kanal açmadım,videoyapta token verdiğim gmaillerin yt kanalları askıya alınmıştı.Eskiden kalma benim için altın değerinde 2 gmail ile token ayarlarını yaptım.Alt kanal çalışıyorum ip statik olduğundan bütün kanalları aynı ip'le açıyorum. Ayrıca çerez temizleme fobisinden kurtuldum.Kanallar 2 haftadır kapanmıyor.İçerisinde 1 aylık olanlar,kara listede olanlar,teliflisi vs. 200-500 arası dünya engeli yemiş partner kanal bile var(blocked videos olmadı).Sorunum ise katagori...Onu da buluyorum izlenmiyor :)
Eklemek istediğim bir şey var.Bu kanalların hepsi kapansın yine yeni yeniden kanal açarım :D

Eski sağlam gmailler, kanallar alıp her birine 15-20 alt kanal açmayı deneyeyim ben de. Ana kanal kapanmasın sorun olmaz heralde.

Burdaki kanalların günlük kazancı iyi mi ortalama.

Bende de 3 saat içinde 301 olacak kategoriler var, kapanmayı çözemiyorum.

Sen daha şanslısın bence.

Hocam sağolun buda çok önemli bilgilerden biri.

Bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum demiş atalarımız.

En ufak bilgi bile çok önemli bu dönemde artık kimse paylaşmıyor.Açıkcası sizin gibiler olduuğunu görmek güzel...

ne demek hocam burası paylaşım forumu olması gereken bu aslında :)

ayrıca satışını yaptığım için rahat rahat söylüyorum ki herkese güven sağlayayım. Şuana kadar hiç bir müşterimden kanalım kapandı vs şikayet almadım. İnşallah da bundan sonra sorun çıkmaz. Gönlüm herkesin kazanmasından yanadır. Benden kanal alan herkese extradan kanal hediyem olmuştur.

ne demek hocam burası paylaşım forumu olması gereken bu aslında :)

ayrıca satışını yaptığım için rahat rahat söylüyorum ki herkese güven sağlayayım. Şuana kadar hiç bir müşterimden kanalım kapandı vs şikayet almadım. İnşallah da bundan sonra sorun çıkmaz. Gönlüm herkesin kazanmasından yanadır. Benden kanal alan herkese extradan kanal hediyem olmuştur.

ilk kanalı kapanan müşterin olcam ekle benim skype'ı :D

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] senin mailler de kapanıyor ben de :)

15 gündür bende de kapanma yok.
Günlük 2-3 kanal açıyorum
Hatta bir kanala bir anda 400-500 video yüklediğimde olmuştur.

Boş gmaillerde kapanma var ama dolu kanallarda kapanma yok..

Eski sağlam gmailler, kanallar alıp her birine 15-20 alt kanal açmayı deneyeyim ben de. Ana kanal kapanmasın sorun olmaz heralde.

Burdaki kanalların günlük kazancı iyi mi ortalama.

Bende de 3 saat içinde 301 olacak kategoriler var, kapanmayı çözemiyorum.

Sen daha şanslısın bence.

Ana kanal kapanınca büyük ihtimal alt kanallarda dökülmeye başlıyor.Kazançlar orta seviyeden biraz dahaz 300 bin,2 milyon dakika izlenme partner var dünya engeliyle meşhur kanalım kazancı 300 tl'yi zor buluyor.Dizi kanalı cep telefonundan izlenme geliyor :D

Şansla alakalı değil üstad kapanmayı atlattıktan sonra spamın s'si bile sana uğramaz.

[MENTION=14510]Konan[/MENTION] Kanalları ayakta tutabilsem istediğim kazancı sağlayabilecek düzeydeyim şuan.

Zor bir durum, elbet 1 gün benim de kapanmayacak :)

Son 1 hafta - 10 Gündür ;

Gmail'i taze açıp, kanalı açan, günde en az 3-5 kanal açan, ve kanallarını kapanmadan biriktirebilen var mı ?

10 gündür her kanalım topluca spamdan kapanıyor, denemediğim şey kalmadı.

Bottan mı acaba dedik, VDS manuel yükledik yine kapandı...

Satılan gmaillerden mi dedik, kendimiz açtık yine kapandı...

Alt kanal kapanmıyor dediler, bize yalan söyledilerrr diye bir şarkı vardı...

Börek açsam kapanacak neredeyse..

Bu kör talihim nerde olsam bulur beni sobeler :D

Ara verdim Football Manager Kariyer açtım kanallar yine kapandı :)

Size soruyorum, son dönemde yeni açılan kanallarda genel bir kapanma durumu mu mevcut ?

Yoksa sorun benden ötürü mü ?

Hayatından memnun olan, şov amaçlı değil de gerçekten kanalları biriktirerek sağlıklı sıhatli yoluna devam eden arkadaşlar,

ben nerde yanlışş yapıyorum ? Eski kanallar dışında yeni kazanç sağlayamıyorum 1 aydır.

Kategoriler avucumun içinde kanal ayakta tutamıyorum, allah düşmanın başına vermesin :)

Herkese hayırlı ramazanlar : )

Hayırlı ramazanlar hocam.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...9749-cozum-surekli-kanal-kapanmasina-son.html

Bir bakmanızı öneririm.

hocam çok şükür benimde 12-13 gündür kapanan kanalım olmadı.arada 3-5 kendi açtıgım kanallar var ama ben genelde başkasından alıyorum kanalları.en son toplu kıyımda kanallarım gitti,ortak yönleri hem vdsde hem benim pcde aynı anda kanala giriş yapmam,her ikisindede firefox/chrome kullanmamdı.o kıyımdan sonra firefox,chrome kullanma diyenler oldugu için denedim onu ve gerçektende o aralardada sadece yandex ile kullandıgım kanallar vardı ve o kıyımda onlar kapanmamışdı.bende pcden chrome u sildim.firefoxu youtube harici siteler için,kişisel işlerim için kullanıyorum yine ama pcden kolay kolay girmiyorum kanallarıma.girdigimdede yandexle giriyorum,çıktıktan sonrada çerezleri filan komple geçmişi temizliyorum,bi diger kanalada 15-20dk sonra giriyorum.dedigim gibi şimdilik bi sorun yok,inşallah bundan sonrada olmaz ve umarım bian önce sende çözersin şu işi.bu sorunu senin kadar yaşayan görmedim bu sitede.resmen youtube seni özel incelemeye almış gibi :)

İtinayla kanal kapatılır, mail satıcılarını bekliyorum :D

İtinayla kanal kapatılır, mail satıcılarını bekliyorum :D

nasılsa kapanıyor diye bende şuan kullandıgım mailları en ucuzundan almıştım.tanesine 10 kuruş mu 20 kuruş mu ne ödedim,hala sapasaglam duruyorlar.dedim bi hesaba 4tl verdim,o da kapandı bu da kapanıyor bagri fazla para vermeyelim :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri