yeni kanal açmaktan korkuyorum

adsenseci16

Kayıtlı Üye
evet başlıktaki gibi yeni kanal açmaktan korkuyorum kazançları sabitledim ve 5 kanalım var. Malum öğrenciyim kanaldan gelen paralar idare etmekte. Sizce açmalı mıyım daha kanal ?

bende bu soruyu soracaktım. Öğrenciyim günlük 10 - 15 arası geliyor.. Yeni kanal açıp video yüklesek adsenseye ters yönde herhangi bir etkisi olur mu? Yani ads kapanma durumu gibi..?

Korkunun ecele faydası yoktur, tam bir başarı sağlamak istiyorsan limitleri zorlamalısın en azından zamanının geldiğini düşünüyorsan. :cool:

öncelikle kazandığın para seni tatmin ediyorsa kanal açmana gerek yok
ama yok ben daha cok kazanmalıyım diyorsan cok fazla dikkat ederek yeni kanallar ekle adsenseye fazla kanal bağladın diye bişey olmaz
ama bir hata yaparsan telif yada topluluk yiyen kanallarının takibini iyi yapamazsan bütün kanallarının para kazanmaları kapatılır

Bence ihtiyacın kadar çalış. Bu işin sonu yok. Nefsin ne kadar verirsen o kadar çok ister. Eğer ki kendini şartlandırdıysan belirli bir miktara ve kendine yetiyorsa bence dizginlemelisin. Hayır biraz daha olmalı diyorsan devam etmelisin. Bu tamamen senin ihtiyaçların ile alakalı bir durum kardeşim. Kendince doğru yapacağın ümidi ile kolay gelsin.

Saygılarımla

5 kanalını tek bir ip ilemi kontrol ediyorsun ? Yoksa her kanala farklı iplemi giriş yapıyorsun ?

Aldigin mikrar yetiyorsa teni adsense ac ordan devam et bence 1 kanal yuzundun tun kazancin gitmesin uzulursun sonra

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

10-15 lira bence gayet iyi :) yinede fazlasında gözün varsa 2.adsensini aç

Bende korkuyordum sonra yeni adsense açtım bir yanda da onu düzene sokalım hemde ödeme gelince çift ödeme alırız daha iyi olur :)

Aldigin mikrar yetiyorsa teni adsense ac ordan devam et bence 1 kanal yuzundun tun kazancin gitmesin uzulursun sonra

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ikinci adsenseyi babamın adına açsam sıkıntı olur mu? bir de adresi benim ev adresimle aynı mı yapıcam? zaten hesap farklı olacak ta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri