Yeni kanal ve adsense açtım 11 gündür banlanmadı

• Kullanıcı erola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

erola

Kayıtlı Üye
Yeni kanal ve adsense açtım adsense aktif oldu 11 gündür banlanmadı fakat hiçbir videoyu para kazanmaya açmadım endişeleniyorum kanal kapanır diye :)

Korkunun ecele faydasi yok acin reklamlari gitsin ne yapacaksiniz baska :) Ben de bos kanal bagladim adsenseye 15 gündür açık ama video atip para kazanmasini acsam kapanacak biliyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korkunun ecele faydasi yok acin reklamlari gitsin ne yapacaksiniz baska :) Ben de bos kanal bagladim adsenseye 15 gündür açık ama video atip para kazanmasini acsam kapanacak biliyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozmn videoları tr adsenseye bağlayıp videoları silsek

kesinleşme tahmini ne olur diye düşündürüyor

ozmn videoları tr adsenseye bağlayıp videoları silsek

kesinleşme tahmini ne olur diye düşündürüyor
Ben sıfır adsenseye sıfır kanal bağladım ve kanallara daha hiç video atmadigimdan açık. Sen sanirim yabancı adsenseden tr adsenseye kanali taşıyıp videolari silsek ne olur diye soruyorsun. Valla net bisey diyemem hocam fazla onemi olmayan bi kanalla denenebilir.

videoları sildiğim boş kanal 2 gün sonra spamdan kapandı.

Ben sıfır adsenseye sıfır kanal bağladım ve kanallara daha hiç video atmadigimdan açık. Sen sanirim yabancı adsenseden tr adsenseye kanali taşıyıp videolari silsek ne olur diye soruyorsun. Valla net bisey diyemem hocam fazla onemi olmayan bi kanalla denenebilir.

deneme yapmak için
yarı özgün kanalın yani aynı hesabın üzerinden tr adsense açtım 7 şubattan beri kapanma olmadı.

j8vLDn.jpg

Adsenseye başvuru yaptığım içinde özgün videolu kanallarımda kapanma olmadı.
Tüm adsenseleri kontrol ediyorum içerisinde başvuru yapılmış adsenseler hep ayakta ana mail harici sonradan bağlananlar hep devrildi.
ve asıl püf noktada burası olabilir.

Son düzenleme:
deneme yapmak için
yarı özgün kanalın yani aynı hesabın üzerinden tr adsense açtım 7 şubattan beri kapanma olmadı.

j8vLDn.jpg

Adsenseye başvuru yaptığım içinde özgün videolu kanallarımda kapanma olmadı.
Tüm adsenseleri kontrol ediyorum içerisinde başvuru yapılmış adsenseler hep ayakta ana mail harici sonradan bağlananlar hep devrildi.
ve asıl püf noktada burası olabilir.

Bunu daha önceki konulardan birinde yazmıştım. Aynı şekilde adsense açılan mailin kanalı boş ya da dolu fark etmeksizin açık duruyor bende de.

Ohohohhoho :)

Siz olayı hiç bilmiyorsunuz :)
Kanalı adsenseye bağlamak kanali kapatmıyor :)
Kanaldaki herhangi bir vidoenun para kazanmasıni açmak kanali kapatıyor :)
Son 4 aydır bu böyle zaten :)

konu su değil ama adsenseler arasında kanal taşıma yapıldığında kesinleşme hangi adsensede olur kesin bilgisi olan varmı?

Bunu daha önceki konulardan birinde yazmıştım. Aynı şekilde adsense açılan mailin kanalı boş ya da dolu fark etmeksizin açık duruyor bende de.

adsense başvuru yaptığım kanal dolu hocam boş değil 2 video var

hocam videoların para kazanması açık

3 gun once yeni adsense actim. Acar acmaz 3 kanal bagladim. Kanallar 2 haftadir aktif ve iyi izlenim aliyorlardi. Bu sabah uyandim en cok kazandiran kanal gunluk 1k uzeri kazandiran 3 gun dayandi ve spamdan kapandi. Diger 2 kanal ayakta. Tr adsense de fantazi yapmaya gerek yok. Cok kazanmaya basladimi manuel denetlemeye giriyor bence.

bendede ayakda olanlar gunde 10 tık - 15 tık alanlar. izlenme 8 binlere çıkarttım, 10 bin lere çıkarttım... reklam gelir az ken kapanma yaşamadım. Ama reklam geliri artınca TR ler kapanıyor. Kapanıncada açtırmanın nerede ise imkansız olduğunu bilirsiniz. Kesinleşmelerdede sorun olunca kazanç sıfır ve sıfıra yakın. ama
Adsenseye kapanmada itiraz ettim. Kanal TR iyi gelirli.İtiraz sonası bir uyarı aldım onu eklicem. Acaba bu uyarı genel bişemi? itirazımdan sonra bana mı çıktı bakmanızı istiyorum. Ben pek itiraz etmediğime bilemedim resim eklicem

yEAlL9.png

Bilmediğime ekledim. standart bir uyarı ise mesejı silicem kafa karıştırmasın.

Son düzenleme:
Yani yeni sistemde her yeni açılan kanala aynı mail üzerinden adsense mi olunca saglam kalıyor

Benim anladığım günde 5 - 15 tık alıp ayların geçmesini beklicez. Adsense ondada spama düşmezse artık. Yada teknik sorun dur diyip beklicez.

Son düzenleme:
sizce gerçekten teknik sorun mu? yoksa spam güncellemesi mi?

sizce gerçekten teknik sorun mu? yoksa spam güncellemesi mi?

Bence bişe denediler, ilk olarakda kobay ve deney üssü olarak Türkiye 'yi
seçtiler... Biraz düzeletmeler ve iyileştirmeler yaypıp dünya geneline güncelleme yapacaklardır. Ama bu kadar katı olcaklarını hiç sanmıyorum.

diğer düşüncemde, Belkide sanal ortamda reklam verenlere para iadeleri yapıp, bakın bizimle güzel satış yapıyorsunuz, reklamlarınızı defalarca yayınlıyorum, reel müşteriler sizlere gönderip, satışlarınızı geliştiriyorum, yeniden gelin müşterim olun, reklam verenler benden yana memnun olun, havası da veriyor olabilir. Bu durumda kazançlarımız iptal oluyor, kesinleşmiyor ama, her tık reklamı aslında bir müşteri ve biz hedefe yönlendirmiş oluyoruz. Reklam veren için çifte kazanç ve google-youtube için kazandıran aracı ortak oluyor. Güven veriyor reklamları çoğalıyor google-youtubeninde...
---
aklımdaki 2 düşünce bu. ama devamlı başka düşüncelerde geliyor tabi. Forumca çözücez bi şekilde.

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:49 ----------

""We're currently experiencing issues inviting channels due to request volumes, and will let you know once this is resolved. We appreciate your patience and hope to work through all outstanding applications.""

Denize düşen yılana sarılır derler ya o misal, bu yazı "Freedom" parnerden gelen red yazısı, boş kanalları alıyorları, yıl 2017 şimdi kaliteye bile yan bakamıyolar.. özetle aşırı talepden, kanal takiplerini yapamıyoruz, özür dileriz demişler...
Adsense youtubede reklamsız içerikleri çoğaltıcak anlaşılan...

Her satırına katılıyorum.Bazen burdaki çoğu kişinin olayın farkında olmadığını düşünüyorum,olay tam da dediğin gibi olduğu halde nasıl farkedilmez anlamıyorum.

Her satırına katılıyorum.Bazen burdaki çoğu kişinin olayın farkında olmadığını düşünüyorum,olay tam da dediğin gibi olduğu halde nasıl farkedilmez anlamıyorum.

Olayın aslı para kazanmak. Para kazanmanız sorun. Bence google'ın gözü açıldı ve adsense yayıncıları yerine youtube'yi sadece kendi para kazanması için kullanacak ilerleyen zamanlarda. Millet zaten video yüklüyor, TV kanalları artık buraya geçti yani içerik bol. Neden sana para ödesin ki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri