Bence bişe denediler, ilk olarakda kobay ve deney üssü olarak Türkiye 'yi
seçtiler... Biraz düzeletmeler ve iyileştirmeler yaypıp dünya geneline güncelleme yapacaklardır. Ama bu kadar katı olcaklarını hiç sanmıyorum.
diğer düşüncemde, Belkide sanal ortamda reklam verenlere para iadeleri yapıp, bakın bizimle güzel satış yapıyorsunuz, reklamlarınızı defalarca yayınlıyorum, reel müşteriler sizlere gönderip, satışlarınızı geliştiriyorum, yeniden gelin müşterim olun, reklam verenler benden yana memnun olun, havası da veriyor olabilir. Bu durumda kazançlarımız iptal oluyor, kesinleşmiyor ama, her tık reklamı aslında bir müşteri ve biz hedefe yönlendirmiş oluyoruz. Reklam veren için çifte kazanç ve google-youtube için kazandıran aracı ortak oluyor. Güven veriyor reklamları çoğalıyor google-youtubeninde...
---
aklımdaki 2 düşünce bu. ama devamlı başka düşüncelerde geliyor tabi. Forumca çözücez bi şekilde.
---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:49 ----------
""We're currently experiencing issues inviting channels due to request volumes, and will let you know once this is resolved. We appreciate your patience and hope to work through all outstanding applications.""
Denize düşen yılana sarılır derler ya o misal, bu yazı "Freedom" parnerden gelen red yazısı, boş kanalları alıyorları, yıl 2017 şimdi kaliteye bile yan bakamıyolar.. özetle aşırı talepden, kanal takiplerini yapamıyoruz, özür dileriz demişler...
Adsense youtubede reklamsız içerikleri çoğaltıcak anlaşılan...
1.si mantıklı ihtimal dahilinde. 2.sine katılmıyorum. Yt zaten marka ve googlenin tekelinde internet reklamcılığı. bir ara reklamlara teşvik için adwords kuponu dağıtmışlardı. 2013 te filan. hatta r10da 250tl lik kuponu 20tlye satıyorlardı
Şunu söyleyeyim. mesela 4 aylık 10dklık çizgi filmi adsenseye bağladım 15 güne yakındır açık. giirp bakmıyorum adsenseye ama. kazancın çok az olduğundan eminim fazla izlenim almıyor. yani bunlar 3 haneye geçince özellikle sanki manuel incelemeye alıyorlar. bir kotaları var. bir kanal aylardır açık ama adsenseye bağlayınca dünya engeli verebiliyor. önce video bazında, sonra adsense bazında inceleme (botlarla veya manuel) yapıyorlar gibi.
Ve en inanmak istediğimiz teknik arıza,en kısa sürede düzelecektir umuduyla...