Yeni Kanal Yapmaya Başladınızmı..

Kulaklarınızı tıkayın , hiçbir şeye kimseye aldırış etmeyin . Sadece gözlerinizi kapatın ne yapmanız gerektiğini düşünün biraz ve sonra kendinizi nerede görmek istediğinizi hayal edin sonra çalışmak için yola koyulun ....

Kitabı bende merak ettim adını hatırlarsanız öğrenmek isterim

Hayırlısı diyelim , ben bıraktım 10 - 15 gündür kanal yapmıyorum daha ekim kazancımın yarısını alamadım pinler gelmedi, Kasım kanalların birçoğu kapandı kesinleşmelerde kesinti olur mu belli değil.2015 eylül ayında ki darbeden sonra 1 ay kendime gelememiştim o yüzden temkinli davranıyorum "ban olmaz çalışalım" diyen ve çalışanların sayısı çoktur ama açıkcası para için o kadar stresi yaşamak istemiyorum.Ne zaman Ekim kazancını alırım ( umarım alırım ) o zaman devam edicem.

sen yine iyisin ben eylül 2015 ten sonra 7-8 ay kendime gelemedim haziranda başladım daha yeni :)

kitap evrende torpilim var sanırım. başka bi şeyden bahsedilmiyor

Akşam saat 21:00 gibi kapanan özgün kanallarım, gece 24:00 civarı kendiliğinden tekrar açıldı. Mesaj vs. atıp iletişim kurmadım, kendiliğinden açılmışlar. Ama yarı yarıya hit kaybettirdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri