Yeni Kanalda yeni adsense ile Para Kazanmayı Açamadım

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

sorunum şöyle yeni kanal açtım bununla birliktir para kazanma kısmından yeni adsense oluşturdum sonra video yükledim para kazanma kısmında para kazanmayı açmanız lazım diyor kanal sekmesine tıklayında para kazanma etkin değil yanında etkinleştir yazıyor etkinleştire tıklayınca da

AdSense başvurunuz inceleniyor. Yakın zamanda başvurunuzun durumu hakkında bir e-posta alacaksınız. diyor

e posta geldi onda ise adsense hesabınız başarı ile onaylanmıştır artık para kazanmaya başlayabilirsiniz diyo

yani mail geldi onaylandığına dair adsenseyede girebiliyorum youtube ile ilişkilendirilmiş olan adsensede aynı sorun nerde daha beklemem mi gerekiyor sabahtan beri bekliyorum bi yardımcı olursanız müteşekkir olurum

hayırlı geceler hepinize

Eğer adsense adresin açıldıysa youtube kanalından tekrar etkinleştire tıkla. Youtube hesabını adsense ile ilişkilendirmediğin sürece para kazanmayı aktif edemiyorsun yeni güncellemeyle.

Eski adsensede de aynı şeyi yaşadım ben hocam. Para kazanma açıyorum, adsense bağlıyorum ancak videolardaki gri dolar işaretleri bir türlü yeşil olmuyor, toplu işlemlerde para kazanma çıkmıyor. Videolara tek tek girip baktığımda da para kazanmak için kanalınızı adsense hesabına bağlamanız gerekiyor yazıyor.

Dediğim gibi, eski adsense , eski kanallar...token yöntemiyle bağladım, manuel bağladım, para kazanmayı kapattım sonra tekrar aktifleştirdim ne yaptıysam olmadı.

Yani özetle hocam, yeni kanal veya adsense olmasının bir farkı yok, bu sorunu yaşadığım adsense de yeni değildi. Çözümü bulamadım ben de.

Eğer adsense adresin açıldıysa youtube kanalından tekrar etkinleştire tıkla. Youtube hesabını adsense ile ilişkilendirmediğin sürece para kazanmayı aktif edemiyorsun yeni güncellemeyle.

teşekkür ederim yaptım oldu bi sıkıntı olur diye denemedim buga girer filan diye ondan sormak istedim sonuc başaralı

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

Eski adsensede de aynı şeyi yaşadım ben hocam. Para kazanma açıyorum, adsense bağlıyorum ancak videolardaki gri dolar işaretleri bir türlü yeşil olmuyor, toplu işlemlerde para kazanma çıkmıyor. Videolara tek tek girip baktığımda da para kazanmak için kanalınızı adsense hesabına bağlamanız gerekiyor yazıyor.

Dediğim gibi, eski adsense , eski kanallar...token yöntemiyle bağladım, manuel bağladım, para kazanmayı kapattım sonra tekrar aktifleştirdim ne yaptıysam olmadı.

Yani özetle hocam, yeni kanal veya adsense olmasının bir farkı yok, bu sorunu yaşadığım adsense de yeni değildi. Çözümü bulamadım ben de.

AdSense ilişkisini incele veya değiştir dedim tekrar aynı adsenseye bağladım sorun anında çözüldü

teşekkür ederim yaptım oldu bi sıkıntı olur diye denemedim buga girer filan diye ondan sormak istedim sonuc başaralı

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

AdSense ilişkisini incele veya değiştir dedim tekrar aynı adsenseye bağladım sorun anında çözüldü

Hocam para kazanma açık videolar yeşil, reklam çıkmıyor buna var mı bir çözüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri