Yeni kanalim 3 günlük

AKHMENRAH

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalı açalı 3 gün oldu bugün 105 video yükledim toplam 150 video fln var fakat bugün yüklediğim videoları bbaşka kanaldan çekmiştim hiç izlenmediler 105 videoyu hiç izleyen olmadı reklamda yaptığım halde ama 1 video var youtubeye koyalı 18 saat oldu 90 kere izlendi videoda kanal link paylaşımı yasaktır budur bu video youtubede 2 kişide var bu yüzdenmi çok izleniyor

anlayan arkadaşlar bi göz atabilirlermi adverb hesabına

tbm yuksek gelmıs nedenını anlayamadım olmaması gere yerlı kanalda bu vıdeoya bu tbm. etıket secımınde bence sorun war ızlenım alman cıddı zor bu etıketlerle

Sana önerim türk içerikten vazgeç. Yabancı git. Aç ilk gün 1 haber kanalı çek ordaki videoları düzenli hergün 20 30 tane. Sonra aç bir teknoloji kanalı çek 200 video sonra 2 günde bir 10 yükle. Böyle böyle sabit gelir elde edersin diye düşünüyorum

yabancı içerik çalışman daha iyi olur senin açından. önce kendine bir kategori seçmekle başla. örnek veriyorum mesela araba kazaları olsun seçtiğin konu. yabancı çalışacağın için kanal ismini "car crash compilation" gibi bir şey yap. youtube yada farklı video sitelerinden kaza videoları indir(car crash,car accident diye aratarak bulabilirsin). daha sonra bunlardan 7-8 kazayı falan video düzenleme programlarıyla birleştirip compilation yapmış oluyorsun. video başlığında car crash compilation mutlaka yazsın, mesela car crash compilation - 1,car crash compilation -2,car crash compilation -3 gibi başlıklarla seri videolar oluşturabilirsin. bir de etiketlere önem ver onlar çok önemli. videoları yükledikten sonra bir de playlist oluştur o videolarını playliste at. bu şekilde yaparsan kazanmaman için sebep yok, biraz da şans lazım :) sana tavsiyem bu araba kazaları konusunu bir dene çok bir şey kazandırmaz sana ama izlenme alır genelde bu konu. daha sonrası senin hayal gücüne kalmış, böyle aklına gelen video konularını birleştirip compilation yaparak iyi paralar kazanabilirsin. kolay gelsin

Ya şu tbmleri bi anlayamadım sabit bişey yok heralde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri