Yeni kanalım alt yazı mı yabancı dil mi olmalı

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

yenerk

Kayıtlı Üye
merhaba orta seviye ingilizcem var ama videolarda konuşurken özellikle oyun videolarında gülüç bir hata yaparım diye korkuyorum sizce alt yazı ile mi çekmeliyim yani türkçe anlatıp alt yazı mı eklemeliyim yoksa ingilizce mi yapmalıyım direkt yabancılara yönelik yapacağım orası kesin çünkü projenin hitap ettiği kesim onlar biraz değişik bir proje olacak klasik oyun oyna at olmayacak

sadece Türkçe bilen birinin kalkıpta alt yazılı oyun videoları izlemezse yabancılarda aynı şekilde...

merhaba orta seviye ingilizcem var ama videolarda konuşurken özellikle oyun videolarında gülüç bir hata yaparım diye korkuyorum sizce alt yazı ile mi çekmeliyim yani türkçe anlatıp alt yazı mı eklemeliyim yoksa ingilizce mi yapmalıyım direkt yabancılara yönelik yapacağım orası kesin çünkü projenin hitap ettiği kesim onlar biraz değişik bir proje olacak klasik oyun oyna at olmayacak

Hocam ingilizcenin orta dili yoktur ya biliyorsundur ya da hiç bilmiyorsundur bunu hazırlık okurken fark ediyorsun iyi kötü bazı kelimeleri çevirirsin anlaşırsın ancak eğer bir iş yapmak istiyorsan öncelik ile ingilizcen çok iyi olsun.

Hocam ingilizcenin orta dili yoktur ya biliyorsundur ya da hiç bilmiyorsundur bunu hazırlık okurken fark ediyorsun iyi kötü bazı kelimeleri çevirirsin anlaşırsın ancak eğer bir iş yapmak istiyorsan öncelik ile ingilizcen çok iyi olsun.

orta seviye dedim evet ben her konuda orta seviyede olduğumu düşünüyorum her zaman daha iyisinin var olduğunu düşünüyorum orta dili gayette vardır kelime dağarcığı gramer bilgisi bunlar boşuna ayrı ayrı değil ben anlatamadım demek istediğimi bir nevi fobi var bende oyun oynarken aynı anda ingilizce konuşamayacağımı düşünüyorum

orta seviye dedim evet ben her konuda orta seviyede olduğumu düşünüyorum her zaman daha iyisinin var olduğunu düşünüyorum orta dili gayette vardır kelime dağarcığı gramer bilgisi bunlar boşuna ayrı ayrı değil ben anlatamadım demek istediğimi bir nevi fobi var bende oyun oynarken aynı anda ingilizce konuşamayacağımı düşünüyorum

:) Hocam dediğim gibi ben sizi kötülümek istemedim yanlış anlaşıldıysamda kusura bakmayın.Size önerim kendinizi geliştirin hem speaking hemde kelime dağarcığınızı geliştirin sonra başlayın.Neden derseniz ise gerçekten yabancılara karışı tam anlaşılmak istiyorsanız speakingiz çok iyi olması lazım ve grammer bilginiz.

:) Hocam dediğim gibi ben sizi kötülümek istemedim yanlış anlaşıldıysamda kusura bakmayın.Size önerim kendinizi geliştirin hem speaking hemde kelime dağarcığınızı geliştirin sonra başlayın.Neden derseniz ise gerçekten yabancılara karışı tam anlaşılmak istiyorsanız speakingiz çok iyi olması lazım ve grammer bilginiz.

grammeri çoğu sallamıyor hocam zaten :D o okadar önemli değil temel bilgimiz var onda o yeterde telafuz çalışayım ben en iyisi ya bilmiyorum hani kendi kendime konuşuyorum rahat şekilde kafamda türkçe kurduğum bir repliği hemen ingilizce söyleyebiliyorum ama yanımda biri olsun bir garip oluyorum :D ee videoda biri değil birileri olacak hani ufak bir hatada rezil olurum diye korkuyorum bilmiyorum belki yabancıların dahada hoşuna gider ilgi çekeriz kültürler farklı tepkilerde farklı :D

grammeri çoğu sallamıyor hocam zaten :D o okadar önemli değil temel bilgimiz var onda o yeterde telafuz çalışayım ben en iyisi ya bilmiyorum hani kendi kendime konuşuyorum rahat şekilde kafamda türkçe kurduğum bir repliği hemen ingilizce söyleyebiliyorum ama yanımda biri olsun bir garip oluyorum :D ee videoda biri değil birileri olacak hani ufak bir hatada rezil olurum diye korkuyorum bilmiyorum belki yabancıların dahada hoşuna gider ilgi çekeriz kültürler farklı tepkilerde farklı :D

Konuşmak en büyük sıkıntı zaten her türk anlıyorum ama konuşamıyorum der ben ingilizce biligsayar öğretmenliği okuyorum şuan gerçekten çok zor kendinizi türkiyede geliştirmek.Yurt dışında bu iş çok iyi arkadaşlarım var sadece 1 sene ingliterede okuyorlar ve şuan benim okuduğum üniverstede ingiliz dili ve edebiyatı okuyorlar.Eğer konuşmanızı geliştirmek istiyorsanız sürekli konuşmaya çalışın ve turistik bir yerde yaşıyorsanız ise çıkın konuşun.(Konuyu baltalamak istemedim hocam kusura bakmayın konudan biraz uzaklaştık) :D

Seslendirmeyi sonradan tekrar edersiniz hocam neden dert ediyorsunuz.

mobil mesaj

[MENTION=12607]AhmetPolat[/MENTION] dil konusunda doğru söylüyo ama şöyle bişey de var; doğru ya da yanlış izlenme ihtimali her zaman vardır izlenmeme ihtimalide [MENTION=10939]yenerk[/MENTION] :D

Hocam altyazıya uğraşacağın zamana 50-60 deneme videosu çek, sesin ve dilin açılır.

Hocam altyazıya uğraşacağın zamana 50-60 deneme videosu çek, sesin ve dilin açılır.

sanırsam bu sorun ana dili ingilizce olmayan herkeste var yalnız değilim asyalı bir arkadaşın videolarına denk geldim bak bu en eskisi
http://www.youtube.com/watch?v=T-WWbrphLXo
buda en yenisi
http://www.youtube.com/watch?v=39AIfuQ-A0E

epey bir fark var konuşma açısından haklısın o yüzden deneme yapmam daha iyi olur ama ilk videolar bozuk olsada pek kötü karşılanmaz sanırım ya boşa çekmiş olmayalım videoları

Zamanla çok daha iyi olur. Ben de ingilizce sesli oyun düşünüyordum ama aklımda farklı bir şey var şu an. Kesinlikle ingilizce git, abone ve izlenim en az 5 kat fark edecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri